Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ahah iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 85 kakashi ve kakuzu nun taijutsu olayı bitirdi beni , mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 O değilde release edilen bölümleri nasıl cekicez beklenmesine 1 hafta ara ile beklenir ama fansublardan illegal olarak çeviren olur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 benim kafam bu natural chakra olayına takıldı bütün elementlerin bir birlerine üstünlükleri varsa bbu rüzgar elementini özel kılan ne...ikincisi ateşin rüzgara üstünlüğü var dio yaa tamam rüzgar aynı yöndeyse ateşi güçlenddirebilir ama kibrite üslerseniz ateş söner ayrıca rüzgar ateşin yönünü değiştirebilir yani sasugayın püskürttüğü ateşi kendi üzrine gönderebilir yada savabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Benim en çok takıldığım kısım Lightning'in Earth'e karşı nasıl üstün olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Ona bende takıyorum. Toprağın elektirği alması gerekir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 fail işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bu element olayını sonradan yaptıklarından bişeye benzememiş bence. Zaten baştan olsa taklit damgasını yerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Dorpaq elektirii iletiyorya ondan olsa gerek die bi atıfda bulunayım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Lightning'in suya karşı üstün olması gerekmezmi...sonra Lightning elektirik zaten bide bunun şöle bi ayrıntısı var elektiriğin etkin olması için her zaman bi iletken lazım misal tel tel konon kuşların çarpılmaması klasik bi örnektir...yani havada çarpmaz bi iletken olmadan böle ateş atar gibi elektrik atılmaz...yani bu saskenin chdorisi fos olur heleki ilk seride narutonun rasenganıyla havada chidori kapışmasında sasugayın nakalt olması gerekirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 abı cok takılmayın element olayını, yine guclu olan dover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ateşin, yıldırımın filan element namına sayılması zaten başlıbaşına saçma ama işte antik yaklaşımlardan esinlenilmiş bir konsept. fazla kurcalayınca elde kalması normal. db'nin bırakması da çok kötü bir durum değil konusunda hemfikirim, ya başka birisi yapar ya da resmi çeviriler yayınlanır sağda solda bir şekilde. çok feciydi 85'teki görüntüler, nasıl yaptılarsa encode işini anlamadım. tamam çok hareket filan vardı da bu kadar olmaması lazım yine. çeviriler zaten anlık keyiflerine göre, sugoi'yi holy shit filan yaptılar bu hafta heh. 85 ya ekşın sahnelerinin bini bir para, deli gibi emek var filan belli de o çizimler nedir yahu? değişik ekip yapıyor anladık ama bu kadar keskin değişim nedendir, niyedir? ortak bir benzerlik olsun biraz, choji'sinden hidan'ına bambaşka karakter olmuştu herkes. aman diyeyim bunlar yapmasın böyle yapacaklarsa, ekşın daha az olsun ama çizimler naruto'ya benzesin. flcl izliyorum filan sandım bir ara böyle hidan kaş göz oynatırken. kakuzu'nun sırrı ve bölümün bitişi süperdi de şu özetler kısmını çıkarmaları lazım bleach gibi. "ulan öldü mü çocuk?" diye beklerken "ölmüyor, üstüne gelecek hafta canına okuyor" diye özet çıkınca bütün havası kaçıyor. mangayı okuduğum halde böyle durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ben next episode kısımlarını izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Naruto'nun çizimleri hep son bölümdeki gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Element olayı aslında düzgün bir sisteme oturtulmuş durumda. Yani, kalkıp Leaf'den olan herkes Doton vari jutsular kullanırken, Water Country'de bulunan Shinobilerin Suiton vari jutsular kullandığı bir sistem de olabilirdi. Bence sıradan bir sistem benimsememiş olmaları önemli bir durum, aksi takdirde bayabilirdi,anime ve mangada Head Protectorını gördüğümüz anda herkesin aşağı yukarı kullanacağı Jutsuları tahmin edebilirdik. Sadece bu kadar basit bir ayrıntıyı gözden kaçırmaları biraz garibime gitti.. Sam'in dediğine de katılıyorum, previewların ipinin ucu kaçtı biraz, hani bazı şeyler tahmin edilebiliyor olsa da o preview'ı görünce heyecanın büyük bölümü uçup gidiyor. İzlemek de istiyosun, 1 hafta üzerine insanlarla konuşuyosun şöyle mi olacak, böyle mi olacak diye ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Naruto dünyanın en iyi karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 naruto-lee-shikamaru 3 lüsü efsane zaten. bi gun şu 3'ü el ele verip adam dövse o gun işte o gun... pff ben bu hafta izliyemiycem bide special var pffff gelecek haftada izliyemiycem.. OFFFF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Tek başına Uzumaki Naruto derim ben. Her dövüşünü izlemek ayrı bir keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 86 yı izliyebilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Db dropladı.Kim aldı hiç takip etmedim.fansub çıkar kesin ama bu kadar erken çıkacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bugun yayınlandımı naruto japonyada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Kusooo Naruto nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Japonyada yayınlanmış 86-87. http://img78.imageshack.us/img78/4420/allyourmoneybelongtomeei6.jpg Forumlarda para fikri değişik tepkilere neden olmuş.Çok ters bi yorum yapmıyacam ama fillera para vereceklere üzülürüm sadece.İnsan kendine işkence için para veririr mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Dattebayo said: Dattebayo to Drop Naruto Effective 1/15/2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 15 ocaksa iyiymiş.O zaman sevindim yarın çıkar sub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar