Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

benim kafam bu natural chakra olayına takıldı bütün elementlerin bir birlerine üstünlükleri varsa bbu rüzgar elementini özel kılan ne...ikincisi ateşin rüzgara üstünlüğü var dio yaa tamam rüzgar aynı yöndeyse ateşi güçlenddirebilir ama kibrite üslerseniz ateş söner ayrıca rüzgar ateşin yönünü değiştirebilir yani sasugayın püskürttüğü ateşi kendi üzrine gönderebilir yada savabilir...
Sosyal ağlarda paylaş

Lightning'in suya karşı üstün olması gerekmezmi...sonra Lightning elektirik zaten bide bunun şöle bi ayrıntısı var elektiriğin etkin olması için her zaman bi iletken lazım misal tel tel konon kuşların çarpılmaması klasik bi örnektir...yani havada çarpmaz bi iletken olmadan böle ateş atar gibi elektrik atılmaz...yani bu saskenin chdorisi fos olur heleki ilk seride narutonun rasenganıyla havada chidori kapışmasında sasugayın nakalt olması gerekirdi...
Sosyal ağlarda paylaş

ateşin, yıldırımın filan element namına sayılması zaten başlıbaşına saçma ama işte antik yaklaşımlardan esinlenilmiş bir konsept. fazla kurcalayınca elde kalması normal.

db'nin bırakması da çok kötü bir durum değil konusunda hemfikirim, ya başka birisi yapar ya da resmi çeviriler yayınlanır sağda solda bir şekilde. çok feciydi 85'teki görüntüler, nasıl yaptılarsa encode işini anlamadım. tamam çok hareket filan vardı da bu kadar olmaması lazım yine. çeviriler zaten anlık keyiflerine göre, sugoi'yi holy shit filan yaptılar bu hafta heh.

85

ya ekşın sahnelerinin bini bir para, deli gibi emek var filan belli de o çizimler nedir yahu? değişik ekip yapıyor anladık ama bu kadar keskin değişim nedendir, niyedir? ortak bir benzerlik olsun biraz, choji'sinden hidan'ına bambaşka karakter olmuştu herkes. aman diyeyim bunlar yapmasın böyle yapacaklarsa, ekşın daha az olsun ama çizimler naruto'ya benzesin. flcl izliyorum filan sandım bir ara böyle hidan kaş göz oynatırken.

kakuzu'nun sırrı ve bölümün bitişi süperdi de şu özetler kısmını çıkarmaları lazım bleach gibi. "ulan öldü mü çocuk?" diye beklerken "ölmüyor, üstüne gelecek hafta canına okuyor" diye özet çıkınca bütün havası kaçıyor. mangayı okuduğum halde böyle durum.

Sosyal ağlarda paylaş

Element olayı aslında düzgün bir sisteme oturtulmuş durumda. Yani, kalkıp Leaf'den olan herkes Doton vari jutsular kullanırken, Water Country'de bulunan Shinobilerin Suiton vari jutsular kullandığı bir sistem de olabilirdi. Bence sıradan bir sistem benimsememiş olmaları önemli bir durum, aksi takdirde bayabilirdi,anime ve mangada Head Protectorını gördüğümüz anda herkesin aşağı yukarı kullanacağı Jutsuları tahmin edebilirdik. Sadece bu kadar basit bir ayrıntıyı gözden kaçırmaları biraz garibime gitti..

Sam'in dediğine de katılıyorum, previewların ipinin ucu kaçtı biraz, hani bazı şeyler tahmin edilebiliyor olsa da o preview'ı görünce heyecanın büyük bölümü uçup gidiyor. İzlemek de istiyosun, 1 hafta üzerine insanlarla konuşuyosun şöyle mi olacak, böyle mi olacak diye ama..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...