-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Sağlam bölümdü, combat gittikçe 1. seriye dönmeye başladı, çok güzel oldu. Hidan ve Kakuzu hakkında ayrıntılı bilgiler vardı bir ' Akatsuki Fans ' sitesinde ama siteyi hatırlamıyorum, hatırlamak da istemiyorum çünkü anime'de ve manga'da görmek daha anlamlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Kakuzu adamım ya seside süper kötü karakterlerde Kakuzu&Oroch ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 naruto yu pek sevmemiştim ama belki sevenlerin hoşuna gider. SU da rastladım koyayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 425 hakkında naruto 425 raw(eng ceviri olmamıs halı) 425 bilgi icerir gorunuse bakılırsa kakashi gg olmus genede ben olcegını sanmıyorum.Naruto fusion calısmaları kyuubi tarafindan engellenıyor fln fln hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Burası anime başlığı manga başlığında tartışıyoruz .Daha translation çıkmadan yazmayalım bi de onu bekleyelim daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 edik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 şimdi izledim bölümü,, OFFFF super bi bölümdü ya off yalnız off focustu codecten kaynaklanıyo sanırım, dallama dattebayo. teker teker surası superdi burası mükemmeldi diye giricem ama, her anı efsane bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Gelmiş en kaliteli bölümlerden biriydi selam. Bakışmalar yerine güzel birşeyler koymuşlar. Düz, melee combat. Şu animede en çok eksiği çekilen şeylerden biriydi düz comat. Sırayla ninjutsu savurmak abes. Çok iyi lan animasyonlar 2. kez izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 3 yapın. Çok iyi ya. Gerçekten Naruto için fazla iyi. Hep bu grup çizse bambaşka bir anime olur Naruto. Aşağı yukarı oynayan ağızlar yerine sarfettikleri kelimelere göre oynayan ağızlar var bölümde, omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 xunn said: 3 yapın. Çok iyi ya. Gerçekten Naruto için fazla iyi. Hep bu grup çizse bambaşka bir anime olur Naruto. Aşağı yukarı oynayan ağızlar yerine sarfettikleri kelimelere göre oynayan ağızlar var bölümde, omg. Nasıl bir tespit bu diyorum lol =) Daha izlemedim ben, ama yorumlara ve son bölümlere bakılırsa gittikçe daha 1. sezon vari combatlar gelmeye başladığını görüyorum. Bu kalitenin yanına eskisi gibi fazlasıyla akıcı dövüşler geri gelirse ( ki uzun süredir bence ilk Shippuuden bölümlerine göre baya bir ilerleme var ) işte o zaman iyice yargılayacak Naruto anime alemini eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 gelicek bölüm special, aksiyona doycaz sanırım ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Preview'e baktım ve tiksindim bu bölümdeki kaliteden sonra. İmza falan toplansın hep 85'i çizen grup çizsin. Hidan'ın combat içindeki hamleleri bile kişiliğini yansıtır olmuş. Ben 15 kere daha izlicem bu bölümü sanırım. zaten bu grubun Bundan iki önceki bölümü de muhteşemdi, hani Shikamaru shougi oynuyordu. Heyt be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Ara müzik çok gazdı gerçekten çizimler gözle görülür şekilde iyileşmiş sonunda umarım böyle devam eder ve evet haftaya narutonun 21342354 aydır beklediğimiz jutsusu ne olucak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 cooook başarılı bir bölümdü ya, animasyonlar faan cook iyidi, özellikle closecombatlar bir içim suydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 85 Hoho dövüş sahneleri nasıl güzeldi öyle.Kakashi yanına birini daha almalıydı ya ikiye tek dövüşüyordu nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Hidanın tripler Onizukaya (onizuka sensei, şu motor çetesindeyken öğretmen olan) benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Cuce said: cooook başarılı bir bölümdü ya, animasyonlar faan cook iyidi, özellikle closecombatlar bir içim suydu Aynen katılaraktan, tebrik ediyorum yapımcıları bu sefer. İçten. Cidden. Hep böyle olsunlar canımı yesinler. Eski günleri hatırlattılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Çok fena yerde bitti. Kopma noktası resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bu aralar hem Bleach hem Shippuuden kudurdu çok harika son bölümler falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Var mıdır arka arkaya spam şeklinde mesaj atabileceğimiz bir site, kalitenin her zaman 85. episode gibi olması için ? Resmen 3 - 4 sene öncesine döndüm yahu, muhtemelen aynı çizerler, çizimleri de bariz bir şekilde eskiye göre çok gelişmiş. Muhteşem aksiyon, akıl dolu hamleler. Lütfen hep böyle kalsın yahu, hani şu ana kadar bir şey demiyordum, gene iyiydi hoştu ama şu bölümü izledikten sonra insan büyük beklentiler içerisine giriyor. Ki haklıyız da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 neden bitti diye çığırdım evde. NEDEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 4 aralığa kadar da yok sanırım , 4 aralıkta 1 saat özel bölüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Baya zevk aldım ya cok güzeldi.Shippuuden de iki bölümde kendimden geçtim.Biri bu son bölüm degeri de sasori 10 vs 100 puppet combatı.Bu kaliteyi her bölümde olmasa bile fazlalık olarak yakalasalar herkesi mutlu edicekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 of efsane bölümdü hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Çok güzel bölümdü ya. Ekstradan sahne filan koymuşlar ama onlar da güzel olmuş. Çizimler zaten aşmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar