Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Sağlam bölümdü, combat gittikçe 1. seriye dönmeye başladı, çok güzel oldu. Hidan ve Kakuzu hakkında ayrıntılı bilgiler vardı bir ' Akatsuki Fans ' sitesinde ama siteyi hatırlamıyorum, hatırlamak da istemiyorum çünkü anime'de ve manga'da görmek daha anlamlı olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:
3 yapın.

Çok iyi ya. Gerçekten Naruto için fazla iyi. Hep bu grup çizse bambaşka bir anime olur Naruto. Aşağı yukarı oynayan ağızlar yerine sarfettikleri kelimelere göre oynayan ağızlar var bölümde, omg.

Nasıl bir tespit bu diyorum lol =)

Daha izlemedim ben, ama yorumlara ve son bölümlere bakılırsa gittikçe daha 1. sezon vari combatlar gelmeye başladığını görüyorum. Bu kalitenin yanına eskisi gibi fazlasıyla akıcı dövüşler geri gelirse ( ki uzun süredir bence ilk Shippuuden bölümlerine göre baya bir ilerleme var ) işte o zaman iyice yargılayacak Naruto anime alemini eskisi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Preview'e baktım ve tiksindim bu bölümdeki kaliteden sonra. İmza falan toplansın hep 85'i çizen grup çizsin. Hidan'ın combat içindeki hamleleri bile kişiliğini yansıtır olmuş. Ben 15 kere daha izlicem bu bölümü sanırım. zaten bu grubun Bundan iki önceki bölümü de muhteşemdi, hani Shikamaru shougi oynuyordu. Heyt be.
Sosyal ağlarda paylaş

Var mıdır arka arkaya spam şeklinde mesaj atabileceğimiz bir site, kalitenin her zaman 85. episode gibi olması için ? Resmen 3 - 4 sene öncesine döndüm yahu, muhtemelen aynı çizerler, çizimleri de bariz bir şekilde eskiye göre çok gelişmiş. Muhteşem aksiyon, akıl dolu hamleler. Lütfen hep böyle kalsın yahu, hani şu ana kadar bir şey demiyordum, gene iyiydi hoştu ama şu bölümü izledikten sonra insan büyük beklentiler içerisine giriyor. Ki haklıyız da.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...