Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

yuh naapmışlar, butun ekipmi değişti, animasyon kalitesi cizim kalitesi yonetmenlik hepsi birden coşmuş bu bölümde. vutun sahneler cok guzeldi.

Bölümü uzatıp köyden bir suru sahnel göstermeli falan cok guzeldi, cok kıvamında bir bölüm olmuş, daha cok böle bölümlere ihtiyac var.

kakashi ye ne olmuş, rasenganxchidori mi kapıştırdılar ne yaptılar yine,

Sosyal ağlarda paylaş

İyide Shikamarunun karakter duruşu ile Saske nin ki bir değil adam hangi koşulda olursa olsun hep sağlam kalmayı başaran bir karakter olarak lanse edildi. Kaldı ki saçma olan su ana kadar anime de olan ninjutsuları ile adamların peşinden gidecek olmaları yanlarında Kakashi de olsa yine de yattara.Ne yani Chouji kendini pillerle bufflayıp akatsuki elemanlarını mı alıcak =)
Sosyal ağlarda paylaş

şika'yı hafife almayın, cidden naruto'dan önce hokage olursa şaşmam ben. tineycır naruto karakterleri arasında belki de en oturaklısı ama yeni jutsu öğrenmiyor tembel kerata.

onun dövüşleri de çok hoşuma gidiyor zira kişi adeta ne kadar kafa kullanmak gerektiren durum varsa ona özel yaratıyor, neredeyse diğer bütün nincalar gibi "yeni jutsum var bilmediğiniz, onu çıkardım aldım maçı" deyip geçmiyor. kafa patlatıyor. bu nedenle görkemli "öeah ne jutsu o öyle" dedirten savaşları var ama gene de tatmin ediyor kafa kullanmasından ötürü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...