Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 GEd said: Ahah çok iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Cuce said: ne geliyo ne geliyo? biz bilmiyoruz ne geldiğini. Hocam yapmayınız, etmeyiniz.. O isim de mi spoiler =( Teknik artık oluştu diye düşünerekten isim vermiştim, ama özür.. Spoiler yapayım bari, diyordum ki güncelleyemiyorum eski mesajı ne ayak bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yarım saat sonra editliyemezsin, şikayet et modlar editlesin. aniemde söylenmemiş herşey spoilerdır "abı tahmin edemedinizmi siz" falan diye bir savunma yok. herkezinb tahmini farklı yonlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 82 Hm hoş bölümdü =) Shikamaru çakmakla oynadı durdu duygusal ögeler+ Kakashi yönetir tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 82 epey güzel olmuş. İnşallah diğer bölümler de böyle güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Güzel bölümdü. Hidan , kakuzu başlarına geleceklerden habersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hoştu 82'inin stili filan güzel sahneler eklemişler ama işte gene yayıyorlar hayli, gelecek bölümde de aksiyona başlayamayacaklar kesin. sonraki bölüme sarkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evet dediğim gibi bazı yerleri mangasından bile güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yuh naapmışlar, butun ekipmi değişti, animasyon kalitesi cizim kalitesi yonetmenlik hepsi birden coşmuş bu bölümde. vutun sahneler cok guzeldi. Bölümü uzatıp köyden bir suru sahnel göstermeli falan cok guzeldi, cok kıvamında bir bölüm olmuş, daha cok böle bölümlere ihtiyac var. kakashi ye ne olmuş, rasenganxchidori mi kapıştırdılar ne yaptılar yine, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kurenai ye yer vermemeleri ,bi kac sahne ile gecistirmelerini kinadim ben.ending de bile daha fazla goruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yeni başladım. filmleri ne zaman izlemeliyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 filimleri istediğin zaman izlesende çok şey fark etmiyor. Zaten shinpudene geçtiysen istediğin zaman izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yaww siz 82 denmi bahsediyosunuz....ben dattebayodan yükledim bi japon filmi çıktı...:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Cidden 82 çizim olarak süper ötesiydi ama sadece Shikamaru ve onun emolugu sıktı hele ki sonda öcümü alıcam diye triballere girmesi komik otesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 nesi komik? ayrıca 140 bölüm sasukenın emuluğunu izledikten sonra shikamarununki ilac gibi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 İyide Shikamarunun karakter duruşu ile Saske nin ki bir değil adam hangi koşulda olursa olsun hep sağlam kalmayı başaran bir karakter olarak lanse edildi. Kaldı ki saçma olan su ana kadar anime de olan ninjutsuları ile adamların peşinden gidecek olmaları yanlarında Kakashi de olsa yine de yattara.Ne yani Chouji kendini pillerle bufflayıp akatsuki elemanlarını mı alıcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 e adam shikamaru, eğer kafasına koymuşsa gitmeyi, o elemanların azını burnunu kırmanında bir yolunu bulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 SHIKA GÖMECEK LAVUĞU GÖMECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 şika'yı hafife almayın, cidden naruto'dan önce hokage olursa şaşmam ben. tineycır naruto karakterleri arasında belki de en oturaklısı ama yeni jutsu öğrenmiyor tembel kerata. onun dövüşleri de çok hoşuma gidiyor zira kişi adeta ne kadar kafa kullanmak gerektiren durum varsa ona özel yaratıyor, neredeyse diğer bütün nincalar gibi "yeni jutsum var bilmediğiniz, onu çıkardım aldım maçı" deyip geçmiyor. kafa patlatıyor. bu nedenle görkemli "öeah ne jutsu o öyle" dedirten savaşları var ama gene de tatmin ediyor kafa kullanmasından ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Sam 1 Cuce 2 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sigaraya başlıcak diye bekliyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Onu kesmişler mangadan farklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Eh çoluk çocuk izliyor malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 peki sigara ile ilgili epic bir sahne daha da var ileride ne olacak ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar