Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 op'daki yeni sahne iyi de değiştirselerdi komple müzikle beraber, 25 bölüm oldu. şarkı gayet meh zaten. çok yavaş bölümdü, baydı sonlara doğru hepten gene sasuke'yi hatırlamalar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 birazda neticeye bakmak lazım ya, yardımı? yardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Kral bölümdü be, uzun zamandır güldürmüyoduda güzel geldi valla. sonunda dumur oldum zaten bide ramen-chan edit: off sevindim special edition gelecek bölüm diye ama önümüzdeki hafta yokmus sonraki hafta 1 saat. neyse artık cok pis coşarız, pek kral şeyler olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sen de yazmasan yeni bölüm geldi diye anlıyamıycaz :) torrentbytesa her hafta koyarlar çıkar çıkmaz ,ordan bakıyordum yoktu, sen yazınca dattebayoya bakayım dedim ,çıkmış bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bu kadar şeyden sonra bari tarifini de verselerdi. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 uzun zamandır ilk defa bölüm sonunda "of bitme lan" dedim. vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Movie Sucide Bonds diye bi olay cıkmıs dattebayonun sitesinde gördüm troll mü sizce? Cünkü anidb de hiç bi acıklama bulamadım animeye dair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 indiriyorum, haber bekleyin. en geç bir saate iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 indirme ya yalan şeyleri.Boşuna zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Dattebayo'nun kendi sitesinde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ve evet, fake. Naruto Shitpooden. Ama merak ettim neymiş, indiriyorum. Bir saate iner zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Jisatsu Circle çıktı o trollden. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Güzeldi. Haftaya iki bölüm daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 spo ben de beğendim baya, şu yeni tekniği çok merak ediyorum nasıl birşey çıkıcak acaba ortaya asuma da kendini aşıcak galiba diğer bölümlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Asuma Dies! Sonraki bölümün adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 spo işte kendini aşar ölmeden evvel bütün oyunları yapar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 çok uzattılar be special'ın ilk kısmını gereksiz, aksiyona çok geç girdi. neyse önümüzdeki hafta tamamlanır savaş umarım. böyle bölüm ismi mi olur ayrıca heh, "asuma dies".. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yeni bölümün adı asuma dies olsa da bu savaşın biteceğini pek sanmıyorum. special da bile bu kadar geç başlayan dövüş bence 2 bölümde bitmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 asuma ölücekse, istersen 20 bölüm sürsün komaz bana, seviyorum ben abuk derecede uzun savaşlarının narutonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bu hafta naruto yok mu ? 2 ileri bir geri şeklinde mi çıkacak bu her hafta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bayram nedeniyle tatildeymis naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hayat narutoya güzel desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bu hafta olması lazım cuma akşam saatlerine doğru çıkar heralde. 78-79 special.Altyazı uzun sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Kudurmuş bi vaziyette sublu 78-79 aramakdayim mangadaki kadar etkileyici yapabildilermi asumanın ölümünü görmeliyim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar