Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Evet bi sonraki bölüm 27'sinde ve çift bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]gate acıcak dedim tam, acmadı ama... hoş gate'ide paso acmamak lazım saklı durmalı[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]hayır dayağı yemişsin neden gate açmıyorsun ki heh, nereye kime saklıyorsun gate zaten oradan kurtulamayacaksın. hayır madem o jutsular vardı sizde, neden klonlarınız kullanamadı? viktor'un dediği kadar olmasa bile saçma olmuş bayağı heh, fast forward'lık esas fillerlar vardı kılıcıyla yıldırım çaktıran ilkokul paint çalışması bir tip vardı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]ben sevmistim elemani ryotaro okiayu seslendiriyordu onu (bleach de byakuya FMA da scar di kendisi) bide saske ye iskence yapan her karakterin (itachi gibi pipisiz olsa dahi) basimin ustunde yeri vardir [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]Raiga değilmi o söylenen karakter :D Ben sevmiştim onu en izlenebilir fillerdandı bence. Bende bu bölümde beklerdimki Lee sake içsin drunken girişsin yada en azından bi Lotus çaksın bişey yapsın. Yok güçlenicez dedi güçlendi adamlar :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]hanı lee'la gai ilk gateleri actı desek, ki öle arada acılabilinen bişi o ok de, mal ten ten nası becerdi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]tenten böyle devam ederse konohanin demirbaş listesinde cok eksikler cikar :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 her geçen bölüm soğuyorum narutodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]introdan sonra 10 dk bile sürmedi flashbackleri çıkarınca zaten introdan öncesi de tekrar gibi ilerlemiyo nasıl bişiyse artık[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo] ... yok oturup hesaplatıcaksınız bana bölüm 20.05'de bitiyo 0.30 önceki bölüm sonu 1.30 intro 0.50 sn naruto+kakashi koşturması (ki dikkat edene ordada detay var odun gibi izlemiyelim şu animeleri lütfen) 0.45 sn flashback (ki eski bölümlerede değil hanı yenı flashback cok geyik ama orası kötü) toplamda 2.55 eder cıkarın 20.05 den eder 17.50 dakka yanı 10 dakka gibi bişey yok. ilerlemiyo kısmı zaten yalan ilerliyo, tuzağı cozduler bilmem kac bölümdür arka planda süren ve aslında öndeki asıl dövüşün etkisini azaltmamak için bitmemeside gereken dövüş bitti, mangadaki gibi "-e biz dövdük onları geldik -nası dovdunuz? -dovduk işte" olucağına adam gibi dövüş sahnesi gördük en azından, kim nası teknikler öğrenmiş onları gördük. hanı naruto'ya laf atmak populer oldu herkez laf atıyo durumu var tam [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]bölüm içi filler dolu anlayacağın herkez bunu söylüyor da sen 17 dk "new content" diyosun.. new content mi filler mı?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]new content azına kadar... yenı dövüşmü yenı dövüş, yenı tekmik yenı teknik, mangaya %100 sadık kalma yemınımı etti adamlar, hayır, mangada mal ötesi bi yerdir team guy'ın bunshınleri dövmesi, önce aha sıctık der sonra aha dövdük der gelirler, burda en azından geyikte olsa bi cöüm üretmiş koymuşlar[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]laf atmak popuelr oldu degidle resmen gif ti ya bu 2 hafta bekliyorsun herhangi bir konu yok ilerleme yok yakalasik 40dk total oalrak o salak trap i izledik kapisma zevkli olsa alf etmiycem cok sig bir kapismaydi diyalogalr ebrbat ...........ben bisey farkettim!............. ........nedir nedir...... ...sizde etmedinizmi........ .....hompf hompf..... .........bunanr gucleniyor................... .......nasi yani................ ....gucleniyorlar............... ........hayir aslinda tam tersi........................................... ...........................nasi yani..................................... ...........................bunanr bole bole....................... ............................yorulmuyorlar............................. ............................biz yoruluyoruz........................... ............................hadi........................................... ............................canim......................................... ...........................sende........................................ ..........................valla......................................... ulan nefes nefese kalmissin heralde yoruldugun icin oyle gozukuyor neji yi zeki sanirdik peeeh ve tabiki efsnae guclenmeliyiz BEN GUCLUYUM KENDINE INANAN BASARIR JUTSU OGRENMEYE NE GEREK BAK VURDUM DEVRILDI ABOOOV KOLUM CARPTI DUSTU BU DEMEK INANINCA OLUYORMUS -.- yenme sekilleri harbiden cok gerzekceydi bunu cok az kisi inkar edebilir[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]yenme şekilleri malcaydı evet, dövüş sahneleri "normal" bi anime'ın üstündeydi ama (ten tenı syamıyorum ten ten direk suzx olmya mahkum bi karakter) konu o değil kast ettiğim ama, konuda ilerleme yok nasıl diyosunuz anlamıyorum, ortada dövüş var bitiyo e ilerleme bu daha nasıl ilerliyicek ...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo]Eğer 10 bölüm kakashi ile narutoyu aynı adamın peşinde koşarken izliyorsan doğal olarak konuda ilerleme olmaz.Burda milletin ilerleme yok dediği aslında çok yavaş olması.Hani artık boku çıktı o derecede.Hani ekledikleri sahneler kaliteli olsa, o anki duruma uysa tamam anlıycam da yani bariz "biz sizin vaktinizi çalmaya çalışıyoz bu sahnelerle" diye sırıtıyor.Bir de o taa Naruto yeni çıkmışkenki dövüş sahneleri filan izledikten sonra burda boklu tenten'in filan dandik çizimlerle yaptığı sahneleri görünce insanın içi yanıyor.Manga'daki en iyi kapışmalardan biri olan Gaara Vs Deidera'yı bile ekstra sahneler ekliyerek temposunu düşürüp cıvığını çıkarttılar.DAHA sonra OVA filan çıkartıp remake yaparlan inşallah Shippuden'i yoksa eğer böyle devam ederlerse çok yazık olcak.10 kat daha iyi olabilcek bir animeyi batırıyorlar resmen sırf daha fazla para kazanmak için.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bana bu bölümün ilk 10 dksi kayip olarak geldi.2. 10 dksi o kadar da kötü degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 aslında bütün bölümler 26. bölüm gibi olsa naruto en kral animelerden biri olur ama cidden. nedense o bütçeleri mi yok nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bütce bi yandan animasyon yapmanın ciddi zorlukları var, mesela disneyin bi denklemi vardir, kısaca örneklemek gerekirse 1 kişi bütün mesaisi boyunca yaparsa tam metraj bi animasyonu 12 senede bitiriyo (animasyonun kalite standartı disney filmleri olarak alındığında ki cok yüksek değilllerdir aslında, tabı cok teorik bi sayı bu kimse tam metraj bi animasyonu tek basına yapamaz neyse) 500 kişiyle 3 sene 700 le 2.5 sene 1200 le 2 sene oluyo mesela =) hanı bunda 90 dakkalık bi filmden bahsediyoruz şöle düşünün , 10cmX10cm lim bi resimde en fazla kac kişi calışabilir, 10mX10m're bi resimde kac kişi. bide işin içine storyboard artist, director gibi her noktada bulunması gereken insanlar girince, sayıların cok bi önemi kalmıyo artık. naruto bencede daha büyük bi kadroyu kullanabilir, ama cok katkısı olucağını sanmıyorum, daha az tekrar eder hareket görürüz o kadar ama hepsi birbirine benzer yine "baba sahne" yaratmak başka bi iş cunki. şu anda yaptıkalrıda o zaten, team gainin bölüm 25 deki dövüşünden zaman kazanım bölüm 26yı yaptılar mesela, hanı bütün bölümler medicore olmasın bazıları kötü bazıları cok bomba olsun istiyolar, bence iyi bi secim bu, hem aralara sönük bölümler düşük gelirlimler koymadan alemin en baba dövüşünü koysunlar mesela bölüm 26'dan sonra cok iyi gelmezdi bize. neyse söliyeceklerim bunlarıdır hakim bey [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 23:57 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bence klonlara ayıp ettıler onlarda en az bır flashback hakketmıslerdı en azından acıların cocugu klon gaı,klon neji vs.. olması gerekırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bu bölüm nedense ilgimi çekmedi benim. Elim ctrl'de izledim resmen. Hatta izledim bile denemez, 4-5 saniyede bir ileri sardım çünkü. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 02:35 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 [spo] Bölüm'e kötü ya da iyi diyemicem ama vasat bir bölümdü. Sonuçta Akatsuki tarafından ortaya konulmuş bir teknik vardı Team Gai'nin karşısında ve hop diye ' We just have to be more strong then they were in the beginning ' diyip yenilecek klonlar da değildi hain. Ama olsun diyoruz , çok daha baba savaşlar var diyoruz ama lütfen 1.seridekine yakışır şekilde , en azından bir Gaara - Deidara , Sakura - Sasouri savaşları kadar görkemli dövüş sahneleri olsun diyerek de noktalıyoruz.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yeni açılış geldimi narutoya ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hayır acılıs degısmedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hala aynı acılışı kullnıyolar, ufak dğeişikliklerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 130. bolumu izledim suanda ama 135 den sonra filler mi ne baslıyormus ayıptır sorması filler nedemek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar