Lyntron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 böyle çocuklar yüzünden türkiye de anime yayınlamak sıkıntı kendilerini çok kaptırıyolar kimisi ağlıyor sızlıyor kimisi balkonlardan atlıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 aglamaya bi' sey demiyorm. koca halimle 10 bolumde bir aglatacak bolum cikiyordu da, gozumun kanadigi gercegi degismiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 geçen haftaya gitmiş güzellik, bu haftaya kalmamış bu filler için. neyse artık annelerini gördük herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ooohh yeni introooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 bee ile raikagede kan bağı var zannediyordum ama ne bölümdü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hakikaten cok iyi bolumdu. uzun zaman sonra, bi' sonraki bolumu beklemeye degecek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 en cok bekledigim bolumlerden biriydi baya guzel yapmıslar. bi soraki bolumde guzel olur isalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 282 baya gaz bir bölümdü gerçekten. minato'ya kadar gideceğini beklemiyordum flashback'lerin, bee ve a'nın geçmişine değinirler en fazla diye düşünmüştüm. raikage son hızını kullanarak naruto'nun henüz tam anlamıyla masterlamadığı tailed beast mode'a anca denk oluyorsa, naruto da hız konusunda baya sağlam yerlere gelecek demektir ileri ki bölümlerde. aynı şekilde raikage'nin yumruğu da kolayca counterlaması dikkatimi çekti, sage mode'u da hesaba katarsak melee'de de baya baya indirmek çok zor hale geldi naruto'yu. yondaime'nin sahneler gene enfesti, keşke daha uzun olsaymış. kage olduklarında ki kavgayı da gösterirler mi acaba diye meraklandım. yeni intro'nun yine animasyonu güzel (daha iyi olabilirmiş), müzik çok hoşuma gitmedi. ending'de de tam tersi durum söz konusu, ama çizimler hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 evet kötü filler sokmazlarsa araya böyle güzel gider. yalnız bu kişi'nin de titty'nin de illa yaşlı liderlere hax plot armor'lu kötülere karşı işe yaramasa bile kol feda ettirip sonra tek kolla devam ettirme fetişi var kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 kolu kaybettigi sahne izledigim en sacma sahnelerden biriydi. ne gerek var abi fsdjjskdlfj. akilsiz cikti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu arada , su her hafta yenisi gelen "Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden" dalgametresi nedir? cannon ile alakasi var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 chibi olan miydi o? yan hikaye sanirim o ya. geyik falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yan hikaye felan değil tamamen geyik. non-canonical chibi sahnelerinden ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yanlis tanimladim. senin dedigini demek istedim yan hikaye derken. ana hikayenin yani degil de, baska anlaminda. neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bi link vardı hangi bölüm filler hangisi normal yazıyordu falan nerdeydi o ? 270 den sonrasını gene saldım fillerlar kaynıyor diye. bir izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://www.narutohq.com/naruto-shippuden-fillers.php buna ek; shippuuden'de 279 280 281 filler. guncel haliyle de varmis site; http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 deidara'lı bir filler var tek bölüm, onu izle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Darklight1903 said: yanlis tanimladim. senin dedigini demek istedim yan hikaye derken. ana hikayenin yani degil de, baska anlaminda. neyse :D yancı hikaye gibi mi? http://i.imgur.com/QWpNU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ahahahahdsj fena diilmis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Yeni Opening HakkındaBeyler ben yeni açılışta Minato'yu mu gördüm yoksa gözlerim beni yanıltıyor mu? Orochimaru hipnesi diriltmiş olma olasılığı var mı? Mangayı uzun süredir takip etmiyorum dalga geçeni yakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi yondaime'yi göstermeleriyle nasıl bağladın dirilmesine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Nebiliyim olur olur, diye düşündüm sonuçta adamın diriltmesi için cesetlerini bulması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bence 6. hokage naruto 7. hokage konohamaru beyler düşüncelirinissss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ortada bi konoha kalırsa bakarız hokagelere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar