Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

uzun süreceği kesin değil, haftaya filmlerden birinin premieri mi ne varmış, stream sitelerinden birinde onunla alakalı filandır diye yorum vardı belki doğrudur.

bölümün adı da road to sakura zaten (yalnız ille de filler yapıcaklarsa da doğru düzgün karakterlerden birinin üzerine yapsınlar ya, sakura ne...)
Sosyal ağlarda paylaş

270. bölümün çizerlerine sesleniyorum, yalvarırım siz çizin şu seriyi sadece. aksiyon sahneleri falan ne kadar akıcı, ne kadar dolu dolu oluyor bu amcalar çizdiği zaman ya.

kakuzu çok pis bel altından vurdu, resmen asuma'yı team 10'a saklamış resmen. naruto da hareketi çıkarıyordu tam, kinkaku'nun chakra tapleme zamanına sokayım lol. haftaya filler olmasaymış keşke, tam gaz gidiyorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

271 inanılmaz komikti ya. bildiğin kahkaha falan attım çoğu sahnede. ilk sezon'da kakashi'nin maskesinin gizemini çözmeye çalıştıkları bölümden bu yana filler diye yapılıp en çok güldüren bölüm oldu. fakat sonunu biraz garip bitirmişler, noldu lan sakura'ya cidden ?

hinata ohş bu arada.

bu arada movie special manga'sı çıkmış, spoiler yok merak etmeyin.

http://mangastream.com/read/naruto/81922126/7
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Yani bencede kendi jutsuları olmalı, şimdilik tek olayları chakra blade başka bişey görmedik.

Ayrıca bu kadar dram beklemiyordum, her combatta eklemişler resmen bi gold ve silver da yoktu.

varmıs ıste, sonra bazıları davayı satıp nınjalarar gecınce teknıklerı sıradan olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...