Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 birara narutoda flashbackler çok baymıştı bölümün yarısı öyle oluyordu da çok uzun zamandır öyle değil bence. açıkçası hoşuma bile gidiyorlar. önceki bölümleri falan hiç izlemedim 2. defa, tee yıllar önce izlediğim bölümlerden flashbackler görmek baya duygulandırıyor, hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ya 10 yıl önceki bölümlere flashback'ler zaten gerekli, 10 yıl öncesinin olayına referans yapılıyor sonuçta, 2-3 bölüm öncesine değil yani. ve güzel de yapılmıştı bu bölüm bayağı. evet artık her bölüm ayrı heyecan fırtınası, milyar tane karakter çıkıyor yeni bilmediğimiz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bıde memleketinde burdaki gibi paso internetten izlenmiyo yanı. öle canı cekince 10 sene öncesindeki bölümü acıp izlemiyo insanlar. haliyle flashbackler gerekli bazı noktalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kakashi'nin yardışını görseydik keşke. arka arkaya suiton'ları, doton'ları, katon'ları çakacak herhalde kalan seven swordsmen üyelerine. yaratıcı olmuş baya silahları, takdir ettim. kiba-neji-shino-hinata sahnelerini daha uzun tutsalardı tadından yenmezdi. signature hareketlerinin yanında da aksiyon sahnelerine giriyorlardır umarım bol bol. şöyle 85. bölüm tadında bölümler bekliyorum bu arc'da. haku'yu biraz daha fazla görseydik keşke. aksiyon olarak gayet iyi bir bölümdü. gaara neler yapacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ya ben daha çok anko görmek istiyorum. bir de memeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 pff bu hafta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 anko ölürse yas ilan ederim yurt genelinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 shikaku yardırdı resmen bu bölüm. stratejilerin anlatıldığı yer güzeldi. herif taktik manyağı yaptı kage'leri. battlefield b'de kopacak işler gibime geliyor. gaara'da babasını tokatlayacak herhalde, çocukluğunda çok çektirmişti. asıl kilit adam ikinci tsuchikage tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Edo Tensei tam baş belası. Artık öyle duygusal yoldandan da gönderemiyorlar öteki tarafa. Paketleme olayıda çook zor hepsi efsane shinobi anasını satıyım. Bundan sonra Naruto dünyası cesetleri yakıp küllerini marsa gönderir heralde :D Yok bari Orochimaru falan dönseydi Kabuto beleşe kondu adamın emeğine yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Bu hafta combat olur diyordum ama tactics kasmışlar. Haftaya battlefield e ineriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 narutonun duygu gucunu kücümsemeyin. içinde gay uchiha kanı yoksa döve döve imana gelmemek için birsavnman yok. bakalım ne numaraları varmı elemanların. paso yenı karakter cıkyıo zaten. daha seven swordman'ı sindirememiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 tam yeni karakter bombardımanı olacak daha uzun süre, ikinci mizukage, ginkaku & kinkaku filan geldi oh nihayet eheh. katmer katmer imbalıklar böyle, "yok artık" dedirtecek olaylar filan. haliyle edo tensei'nin regen desteği de oldu mu infernoda invul minions pack dövmek gibi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Filler falan girsin Manga iyice ilerlesin 2şer bölüm falan versinler 20 dk kesmiyor. Keşke 1 sene sonra Narutoya başlasaymışım :D Ne güzel 500 küsür bölümü ard arda izledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Seriyi yakayalı çok oldu aslında hala alışamadım. Bölümlerde baya güzelleşti, bir an şu bölümleri toplu ard arda izlediğimi hayal ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 neyse gelecek bölümde olacak asıl hax kapışma heh. biraz intermisyon gibi olmuş bu bölüm ama olsun varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yetmiyii yetmiyiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 269 kinkaku & ginkaku ya, adamlar evil naruto gibi lol sage de ne pis artifact'ler yapmış ya. samui & atsui nolacak acep hep onları merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Darui de sırf bugün için konuşmuş ne konuşacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 son iki bölüm gazdı baya. battleground'da aksiyon güzel işlenmiş; choza, hiashi-hizashi, darui'nin sahneleri güzeldi. son bölümde ginkaku ve kinkaku kardeşler baya yaratıcı düşmanlar olmuş. ikinci hokage'yi ölümle burun buruna getirmek de her baba yiğidin harcı değildir herhalde, yanında ikinci raikage de varken. ellerindeki silahlar da pek bi ilginçti. atsui çok da fifi de, samui'ye bir şey olmaz umarım. dat boobies. bu arada hinata'nın neji'yi koruduğu sahnede neji ayıp etti, hinata sama demedi. darui'nin sahneleri de iyiydi, gale stili güzelmiş. biraz daha efektif kullanabilir ama, gerçi şimdi kinkaku'ya karşı eli mahkum başka jutsular kullanmaya, laser circus ve black panther ile bitmez o kavga. anca başkalarının da devreye girmesi gerekir. naruto ve bee'yi de görsek artık be. bu arada geçen aylarda bi tane video koymuştum, o video'nun tamamı düşmüş youtube'a. adamlar kickstarter'da destek bekliyor daha başka projeler için. baya baya güzel olmuş, gerçi mortis çıkıp sub'ları ve diyalogları beğenmeyecek şimdi ama olsun. http://www.youtube.com/watch?v=F6mSdpMJCdc&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 eyv deno. part2 yi merak ediyordum. Uzun zamandır da bakmadığım için unutmuşum videonun varlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 mehh bu hafta yokmuş acı gerçeği yeni ögrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Kyubi çakrası Midesine inip orda kalıp çakrasını emmişler. O çakrada kullandıkça yenileniyor sanki kyubi içlerindeymiş gibi. Koskoca köyü yıkan Kyubi'yi halatlarla falan yakalamışlar. Çok saçmaydı bu son bölüm. Yazar artık uzatmak için ne yapacağını şaşırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 zaten hep öyle yakalandı ki bijuular. düz halat değil çakralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Ben iyi dikkat etmemişim o zaman. Yinede geriye kalan kısım biraz saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 270 güzeldi bayağı. haftaya filler var ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar