Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 haha asansörcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 doton mobile coooore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 ahahaha asansorcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 bi zayıf noktası olmak zorunda bu edoların. döv döv bitmezki böyle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 shika'nın hidan'a yaptığı gibi durdururlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 anlattılar ya işte, mühürleme tek çare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Ben şurayı anlamadım. orochi, shodaime ve nidaime yi summon edince sandaime bunları mühürlemişti. ee şimdi tekrar summon oldular ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 hayır, olmadılar. başkasıyla karıştırdın sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Hmm bakayım bi. Edt: evet baktım başkası ile karıştırmışım herhalde adamlar summon olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 iyide herkes sealing bilmiyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 deno 1-2 bölüme görürsünüz deno. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 spoiler verdi sam gene, ban hammer plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 it's a trap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Haftaya yoksa tahmin ettiğim şet mi olacak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sasuke gelcek hepimizi sharingana bağlıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sasori my maaan deyisine hasta oldum deidara'nin ahah. kankuro reis cok karizma dovusur olmus yalniz, salamander'i beklemiyordum. sai'de oldugu gibi baya flashback gorucez galiba combat'larda. bilmedigimiz seyler gorsek bari. taktigi de buldular bu arada, kabuto tedirgin oldu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sainin abisinin ne gibi bir özelliği varmış ki dna sı saklanmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 kan kusarak dram yarat no jutsu yapiyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 -Deno- said: sasori my maaan deyisine hasta oldum deidara'nin ahah. kankuro reis cok karizma dovusur olmus yalniz, salamander'i beklemiyordum. sai'de oldugu gibi baya flashback gorucez galiba combat'larda. bilmedigimiz seyler gorsek bari. taktigi de buldular bu arada, kabuto tedirgin oldu baya. Abi taktik falan yokki ortada. spoo Fazla dramdan emoya bağladılar öle gg oldular edo tensei ler. Esas kabuto jutsunun nasıl çalıştığını ögrendi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 nası yok, naruto no jutsu>edo tensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 güzel yapmışlar, en çok beklediğim bölümlerden biriydi. gelmiş geçmiş en iyi naruto bölümünün de bir kısmını 16:9 olarak yeniden gördük. SASORİ NO DANNA!!! HMMM!!! sasori & deidara buddy comedy, MAKE IT HAPPEN! DO EEEEEETTTT!!!! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 aylar sonra tekrar başladım. 261 ve sonrasını izledim. enfeeessss 263 uzun zamandır bu kadar duygusal bir bölüm izlememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 264 düştü gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bölüm sonunda zetsu ejaculation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 :D sçmak böyle bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar