Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yok mangada da böyle, bi sapma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 nesi mal ya, gayet güzeldi bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yok o kadar kasıyorlar süper güçler bilmemneler pat bi salaklık bütün uğraşlar çöpe. karakterler mal yani (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Salaklık değil adamın özgeçmişi gördünüz boş adam değil scrolldaki trapte gayet güzeldi. Saygı duyulcak bir düşmanda gitmiş oldu Rip Kisame the Swordmaster :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Şu an 12. sezondayız sanırım, 11. sezon için komple filler dediler, doğru mudur? Manga okumak yetmiyo ya izlemek lazım, öenmli yerlere gelene kadar skipleye skipleye 10. sezonu bitirdim şimdi, direk 243. bölüme geçicem 221'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 sezon mezon salla direk bölüm numarasına göre izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bazı fillerlar güzeldi yalnız. tabi şu son bölümler kadar asla olamaz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 250 251 başarılı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Bitti 251 de, skip rulz. Hangi günler çıkıyo peki? Bi de Taka ne kadar geciktiriyo releaseleri? 250 ve 251 yoktu Taka'nın, Horrible izlemek zorunda kaldım ama onlar da hiçbi jutsu adını çevirmeden bırakmış, garip geliyo eye of the moon yerine tsuki no me diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 o kadar garipseme izle işte. ikisi de karizmatik oluyor güzel oluyor. horrible indiriyorum ben hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 perşembe çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 güzeldi bu bölüm de devam devam, o rinnegan madare'nin olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Biri bana rinneganı anlatsın yahu hatta saringan bykugan nedir abi bunların ilişkii ve madara Sharinganı var rinneganı nasıl veriyor negatoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 rinnegan iste epic olan goz, byakugan ve sharingan bundan cıkıyo. rinnegan cılgın atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Negato uzumakiymiş o kafamı karıştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 seni mi kırıcam al sana spo (: kabutoyu birden görünce bi mindfak yaşadım noluyoz lan dedim 1 dakka öle kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 babuş spoyler kullanın la :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Zamanında flashbacklara o kadar küfrettim ama şimdi geldiklerinde çok mutlu oluyorum ya müthiş bir haz aldım gene bu bölümden, harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bundan sonra tüm bölümleri 252 son sahne kalitesinde istiyorum 3d>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Masakari said: seni mi kırıcam al sana spo (: kabutoyu birden görünce bi mindfak yaşadım noluyoz lan dedim 1 dakka öle kaldım niye ki ? zaten daha önceden madara ile birleşmişti ? 252 konan'da sıkı hazırlık yapmış ha, madara'ya ender dokunabilenlerden herhalde. 253'de aksiyon devam edecek gibi gözüküyor, fakat sonu biraz belli gibi artık. güzelim konan'da heba olacak, belki savaşta bizimkilerin safında yer alırdı. son yaptığı jutsu mu bilmiyorum ama o atmosfere inanılmaz güzel gitmiş. merak ediyorum bir sonraki bölümün başını baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Buddha said: Biri bana rinneganı anlatsın yahu hatta saringan bykugan nedir abi bunların ilişkii ve madara Sharinganı var rinneganı nasıl veriyor negatoya mangada kaynağı oha dercesine çıktı. çok merak ettiysen, oradan takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 mangada nasıl verdiği söylenmedi daha. ancak sharingan-rinnegan olayı animede çok evvel geçmişti. deniyor ki tüm gözler rinnegandan gelme, çünkü sage of the six paths esasında rinnegan gözüne sahipti ve oğullarından birine gözünü vermişti. o göz de zamanla sharingan olmuş. kage toplantısı bölümlerini kaçırdın sanırım, orda anlatıyordu bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Kısa ve yüzeysel anlatıyordu. Anlattıkarı daha çok soruya neden oldu. Zaten Madara ne zaman konuşsa böyle oluyor :D Mangaya geçicem sanırım anmesini mangayı bilmeden izlemek daha keyfli. Ama olmuyor arkadaş. mangadan devam edeyim sorular cevaplansın biraz. Yoksa kanser olacam arakdaş bu ne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 manga 576'da anime son bolum manganın 508 (çok az) 509 işlendi yanlışım yoksa.. bundan sonra ki bölümler baya iyi geçmesenden olur mangaya sdf ben olsam bu saatten sonra mangaya bulaşmazdım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 -Deno- said: Masakari said: seni mi kırıcam al sana spo (: kabutoyu birden görünce bi mindfak yaşadım noluyoz lan dedim 1 dakka öle kaldım niye ki ? zaten daha önceden madara ile birleşmişti ? adamlar birleşeli neredeyse sene oldu unutmuşum görmeye görmeye birden görünce işte wtf verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 Sonraki 196.sayfa (Toplam 216 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar