Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

orochimaru sasuke gibi bir çocuk tarafından öldürüldü, biliyorsun di mi?

bu arada paine çok fazla takmışsın da, adamın o kadar da über güçleri yok ki.
rinneganı var, 6 tane kukla yönetiyor. bu.
neyi bu kadar paini tanrılaştırıyorsun ki onu anlamıyorum.

sonuç olarak:
nine tailed fox >>>>>>> pain

^^

abi orochimaru niye öldü nasıl öldü falan bişi demedim.
demek istediğim öldü ama öldükten sonra bile hala yaşıyo yani. misal sasukenin içinden çıktı bi kere. sonra kabuto mudur nedir gözlüklüye bağlı falan falan. hani isteseler hayata dödürürler onu. işte çakrası çok güçlüymüşte kabutonun bedenini elegeçir falan. hani bi umut bekliyorum bunu. ama pain öldü. gitti üzdü bizi. umut falan olsaydı accık bari dedim :(

bi de abi adam zorlasa 2. ayı yaratacak sen hala ne özelliği var diyosun. bi jutsu ile komple köy yok oldu lan
Sosyal ağlarda paylaş

Ya istediği kadar eğitsin kishi öyle plothax hazırlamışki pain'i öldürmek için başka bir asspull gerekti düşnünün adamın 3 ayı falan vardı Naruto vs. Pain'i tasarlamak için ona rağmen plothole var fightın içinde.

Naruto'da Jiraya'da Pain kadar güçlü değil, hakkaten harcadılar adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanımca birinin hakkı yendiyse o Pain degil,kesinlikle Kakuzudur ya.Pain combatında Naruto'nun kullanmadığı teknik kalmadı ve Naruto iyi kötü yer yer destek aldı.

Kakuzu combatında hobarey yeni teknik geliştirdim ilk üstünde denicem açılın modunda harcadılar;ama ben o kadar garipsemedim.Nasıl ki Sasuke'nin gelişimini bi şekilde gösteriyorlarsa Naruto da sahada bunu göstermesi lazımdı Kakuzu'ya nasip oldu.Kısfmet.Al bir de burdan yak.
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

eyi painle dövüşünden başka saçmalık söyleyim o zaman.
ilk 4 kuyruk açtığı zaman şöyle bi muhabbet olmuştu. 3 ten fazla kuyruk açınca narutonun derisi parçalanıyo kanı çakrasına karışıyo falan falan. o yüzden ömrü kısalıyormuş 3 ten fazla açınca.
hatta ilk 4 kuyruk açtığı zaman normal moda dönünce hareket bile edemiyodu misal kıpkırmızı olmuştu çocuk.
şimdi 8 kuyruk açıyor. artisliğini yapıp hop normale dönüyor hatta sage mode açmış bi şekilde

painin hakkını yediler hep :(

sagemode iyileştiriyo.
ayrıca el kadar cocuck konohamaru narutonun rasengan öğrendiği yaşta, ayrıca daha zeki lan.
Sosyal ağlarda paylaş

smarthan said:

abi naruto bariz hile ile yendi ya.

Fortuna said:

Ki köyde bile Pain'i yenebilmesinin en önemli sebebi plothax.

Fortuna said:

Ya istediği kadar eğitsin kishi öyle plothax hazırlamışki pain'i öldürmek için

keldron said:

Kanımca birinin hakkı yendiyse o Pain degil,kesinlikle Kakuzudur ya.

lol iyice saçmalıyorsunuz ya. daha ne kadar kin dökeceksiniz merak ediyorum.

sakura sasoriyi dövüyor, shikamaru hidanı dövüyor, sasuke orochimaruyu dövüyor,
bunlar gayet normal,
bi naruto başkalarını dövünce problem?

naruto pes etmeden savaşan bir karakter diyoruz,
naruto minato ve uzumaki klanından bir kadının oğlu olduğundan normalden çok daha fazla chakrayla doğru diyoruz,
kakashi ve jiraiya gibi iki özel karakter tarafından eğitildi diyoruz,
içinde nine tailed fox gibi abartı güçlü bir şeytan var diyoruz,
jiraiya'nın tamamlayamadığı sage mode'u ve minatonun tamamlayamadığı rasenganı tamamladı diyoruz,
yine de ne yaparsa yapsın "PLOTHAX!".
Sosyal ağlarda paylaş

sakura yenmedi ki zaten, ninenin yenmesine yardım etti. tek başına hiç şansı yoktu.

sasucke de oroçi'yi yenerken oroçi en zayıf anındaydı, gene yenerdi de zor yenerdi. gördük deidara nasıl alıyordu aklını.

hidan'ı şika hakkıyla dövdü, hidan bayağı dangoz chardı. çok kişi döverdi aslında onu.

kakuzu'ya haksızlık yapıldı evet, "ÖYLE BİR VURDUM Kİ REZERVDEKİ DOKUZ CANINI ALDIM" geyiği fate/stay night'ta da komikti, burda da öyle. neyse ki mario'da böyle bir vurup üç can alan tipler yoktu lawl.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...