yumy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ana karakterler böylesine überleşince (ki normal bence), yan karakterler heyecan vermiyor artık bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bone said: merak etmeyin filler bölüm yaparlar onları da dahil etmiş olurlar. kaç tane filler sezon yaptılar zaten, varsa yoksa narütööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 lee için spinoff manga çıkmıştı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-B_Hl1auT-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sasukeyi lee dövse aslında ne kadar sevinirim lan. hani lee sevdiğim bi karakter olduğundan değil ama jutsu yapamadığı için bruce lee gibi takılıyor. sasuke de overpowered jutsularla dolaşıyor. lee aklını alsın sasukenin. lvl 30 monk gibi eight gate mode: on şeklinde dövüşür artık... öte yandan madara da narutoya kalır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sekiz kapı açıp lee öldüğüyle kalır, sasucke self-res atar. bkz: sasucke vs deidara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ya bırak abi, değil 8 , 88 kapı açsa ne olacak en fazla 1 kere vurur oda raikage gibi birşey olur, vurduğu uzuv gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 futae no kiwami'yi öğrense lee, 8 kapıyla öyle vursa ancak belki bir sefer öldürür heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sam said: sekiz kapı açıp lee öldüğüyle kalır, sasucke self-res atar. bkz: sasucke vs deidara. limitsiz sekiz kapı diyorum zaten. level 30 monk ile kastettiğim vücudu ona dayanıklı olacak... anla işte. Masakari said: Ya bırak abi, değil 8 , 88 kapı açsa ne olacak en fazla 1 kere vurur oda raikage gibi birşey olur, vurduğu uzuv gg vurduğu uzva gg olmuyor, raikage de "vurduğu" için kolu gitmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 raikageye yaptığının aynını leeyede yapar demek istemiş. şimdi düşündüm de harbi bu çocuk vücudunu alevle sarıp dolaşsa kimse bi bok yapamaz buna ? çok saçma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sasukenin flame+armor kombosunu yokedebilecek şu özellikler var: http://i.imgur.com/1p0tp.jpg http://i.imgur.com/j9lDF.jpg http://i.imgur.com/LCGG0.jpg http://i.imgur.com/H6DP4.jpg http://i.imgur.com/5fAh9.jpg http://i.imgur.com/RHKdw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 taskagenin jutsu en etkileyicisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dedekage şaka maka aoee disintegrate attı, adayı HAVADA TAŞIDIĞINI hatırlatmıyorum bile. madara'yla bile kapışmış. ciddi döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 mangada o dedenin naptığını anlamamıştım ben. hangi bölüm animede o? bi izleyim renkli olunca anlarım belki bi de o narutonun teknik sanmıyorum susanoyu delebileceğini. ha bi soru daha susano sharingandan mı geliyor yine? ne abzürt bi göz lan o öyle her bi haltı yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 pokemon gibi dövüştürmüşsünüz adamları gene hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 adeta küplere bindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mizukage bayağı süperdi. 3 element kullanıyo üstüne bi de bunların kombinasyonuyla filan saldırıyo. Zetsu yetişmese o da lav+asitle harcıyodu Sasukeyi. Tsuchikage dede en kralıydı ama. En imba yeteneklerden, direkt overkill. Gerçi ona da Madara yetişti kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tsuchikage'den hiç beklemiyordum öyle bir şey ya. hani, artık benden geçmiş misali takılıyor diye düşünüyordum. hatta konuşmalarına da uyuz olmuştum baya baya. ama jinton: genkai hakuri no jutsu'su resmen seksti. en karizma jutsulardan biriydi bence şu ana kadar ki seride. mizukage'nin lava jutsuları da sağlam, zaten o kadın ne yapsa eriyip bitiyorum fds. tek boil release'e sahip karakter de o sanırım seride. şöyle kage'lerin ortak girişeceği bölümler olursa ileride çok şükela olur. arkadan da naruto rasen shuriken spamler oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 smarthan said: bi de o narutonun teknik sanmıyorum susanoyu delebileceğini. aynı anda çok fazla damage veriyor rakibe. armor acidic mist ile eritebiliyorsa, o rasengan da parçalayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 smarthan said: mangada o dedenin naptığını anlamamıştım ben. hangi bölüm animede o? bi izleyim renkli olunca anlarım belki ek olarak koyduğum ss'lerin hangi bölümlerden olduğunu yazayım: 1) 167 2) 142 3) 204 4) 204 5) 29 6) 163 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tşkr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atheshlee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi amma büyüttünüz ya susanoo yu bi cacık olmaz ondan. fuuton rasen shuriken ağlatır hertürlü bide sage modda 2 tane atar falan sasgay gider kumda oynar sonrasında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 haha. gerçi daha pain dışında biriyle dövüşmedi ama göreceğiz bakalım sage mode'un başka ne hünerleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 işte sage mode raikage'nin raiton zırhsız hali gibi aşağı yukarı. belki daha güçlü. başka bir numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 baya numarası var aslında. bir kere taijutsu mesafesine girmek yürek ister sage mode açıkken. lee, neji gibi karakterlerin bile dikkat etmesi gereken bir durum. ne kadar iyi olursan ol, görmediğin bir açıdan tek atışlık bir güç geliyor yani. naruto da taijutsusu iyi olan karakterlerden oldu her zaman. rasen shuriken gibi serinin en sağlam jutsularından birini, kullanıcıya hiçbir zararı olmadan kullanmak da önemli bir getirisi sennin moooğdo'nun. her karakter pain gibi dodgelayamaz rasen shuriken'i. bir tanesinden kurtulsan ikinciyi yersin yani. kamuflaj, görünmezlik, hız vs. gibi özellikleri kullanan kişileri de bir sharingan, byakugan edasıyla görebiliyor naruto sage mode'da iken. belki bir kekkei genkai değil, ama kesinlikle çok etkili bir avantaj. tüm bu avantajlara naruto'nun 2 - 3 kez peş peşe bu modu açabilmesini de etkilersek, naruto'nun bir kage seviyesinde olduğunu çok rahat söyleyebiliriz. dört gözle bekliyorum sasuke'nin ne yapabileceğini sage mode açıkken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar