Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sekizinciyi de gördük, kendi gücü harmanladığı yetmemiş üstüne nasıl kanka olmuş kendi başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 sam, manga fact kyuubinin ve sealinin en azından dadayken narutonun chakra kontrolünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 fact olan tek şey naruto da sasucke de güce ihtiyaç duydukları zaman anında alacaklar bu hikayede, birbirlerini öldürecekleri zaman birisi başaramayacak bunu ilk defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sam said: sekizinciyi de gördük, kendi gücü harmanladığı yetmemiş üstüne nasıl kanka olmuş kendi başına. manga spoiler olacak ama sen kaşındın sam: anime izleyicileri açmasın mangada bu dediğin şeyi deniyorlar. fakat tilki zaten "öfke"yi sembolize ettiği için naruto tilkinin öfkesini bastırmayı beceremiyor. bu yüzden "kanka" da olamıyor. ha bi de "başkası yıllarını veriyor, naruto iki günde hallediyor" diye eleştiriyordun ya sam, burda dediğinin tersi oluyor. yani sekizinci yıllarını verip ehlileştirirken, naruto iki günde ehlileştiremiyor. ama bu sefer "niye yapamadı" diye eleştiriyorsun. ben şeyi anlamadım sam. hikaye içinde anlatılan olayları illa tersinden anlamaya çalışıyorsun kaç posttur. bak diyorsun ki "naruto aptal, en basit jutsuları bile yapamıyor, ama ne hikmetse karmaşık şeyleri yapıyor, aha plothole" karşılığında biz de hikaye içinde örnekler gösterip "naruto küçüklüğünde haylaz ve ilgi çekmeye çalışan bir velet, jutsulara çalışmadığı için beceremiyor. ayrıca becerebildiği jutsuları da kasten yanlış yapıyor. hırslanacak bir şey bulduğunda ise onu gerçekleştirmeye çalışıyor, pes etmiyor." diyoruz. ikna olmuyorsun hala narutonun odun ve salak olduğunu söylüyorsun. farklı düşündüğünü ve insanlardan farklı muamele gerekmesinden dolayı (bakınız adhd'li çocuklar) odun veya aptal olmadığını açıklıyoruz. "minatonun 3 yılda yarattığı tekniği bu çocuk 3 günde öğrendi, aha plothole" diyorsun, "3dsmax'i kullanmayı istersem 1 günde öğrenirim, ama bu programı üreten ekip geliştirmek için yıllarını vermiş" örneğimize yine karşı çıkıyorsun. hani hikayede bir çok plothole veya plothax var, ama hikayenin kendi içinde açıklanabilecek konular üstünde inat ediyorsun. hani şurda yüzlerce "plothole" veya "plothax" sayabiliriz. mesela nagatonun rinnegana sahip olmasına rağmen anne-babasının sahip olmaması (uchiha klanının default sharingan bloodline gücüyle, hyuga klanının default byakugan bloodline gücüyle geldiğini düşünürsek...). konoha'yı senju ve uchiha klanlarının ortak kurmasına karşın senju klanından hikayede hiç bahsedilmemesi ve koca dünyada bir tane senju gösterilmemiş olması. orochimaru'nun iki hokage summonlayabiliyor ve onların güçlerini tam olarak kullandırabiliyor olması. narutonun babasının değil de annesinin soyadını almış olması. narutonun babasının kim olduğunu öğrenmiş olmasına karşın, onun tekniklerini araştırma gereği duymuyor olması. sharingan'ın über güçlere sahip olması ve uchica klanının konoha'ya darbe planlayacak kadar iddialı olmasına karşın sadece bir itachi ile yokedilmiş olması. plothole denilecekse bunlar sayılabilir. aklıma ilk gelen hadiseler, ama hikaye içinde bir açıklama da göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 nasıl oluyorsa karmaşık şeyleri yapıyor gibi birşey demedim, an geliyor naruto'ya dayak atacak adam çıkacağına bir hafta kala sunucu tarlalarını açıyor, hangi imba güç lazımsa armut piş, ağzıma düş. doragonboozu'daki room of spirit and time'ın naruto sürümü. içigo da aynı şekilde aizen 1km yürüyene kadar ultimate getsuga öğrendi. benim gözümde sasucke'ye havadan susano vs gelmesinden pek farkı yok. çocuğa bariz bol kese gökten zembille buff verildiğini de farketmeyen yoktur sanıyordum, naruto'yu meğer ciddi ciddi zeki sanan olduğunu göreceğimi de sanmazdım yani. olay da plothole filan değil yani, naruto'nun gayet aptal bir karakter olmasına rağmen başrol olduğu için bir şekilde dört ayak üstüne düşürülmesi. sasucke'ye yapıldığı kadar ortadayken, sırf karaktere sempati duyuluyor diye bu kadar savunulması abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi zeki demiyorum, sadece odun değil diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 niye bu narutoya bi jutsu öğretip 200 bölüm dinlendiriyorlar o var bi de saske 3 yıl çalıştı orochimaru ile kagelerle kapışıyo naruto 3 yıl çalıştı hala rasengan kagebunshin edik: şuandan bahsetmiyorum tabii eğitimden geldiği ilk zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 lan adam paini dövdü lan daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yok abi eğitim bittiği zaman. paini dövdüğünde fazladan 2 jutsu öğrenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 manganın son bölümünde naruto rinnegan açıyo, şu ilk rinnegan açan adamın oğlunun akrabasıymış. spoiler vermek yasak ama söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bide şöyle bişi var naruto çalıştı yani 3 sene, saske ne çalıştı orochimaru ile? Orochimaru tekniği yapıyordu saskede sharingan ile kopyalıyordu bu mu çalışmak? phef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 geyik yapio adam banlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Todesengel said: bide şöyle bişi var naruto çalıştı yani 3 sene saske ne çalıştı orochimaru ile? Orochimaru tekniği yapıyordu saskede sharingan ile kopyalıyordu bu mu çalışmak? phef. yok abi sabah 8 akşam 5 e kadar ders varıd, orda derslikleri falan görmedin mi gittiklerinde orochinin baseine, özel eğitim kampı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Todesengel said: bide şöyle bişi var naruto çalıştı yani 3 sene, saske ne çalıştı orochimaru ile? Orochimaru tekniği yapıyordu saskede sharingan ile kopyalıyordu bu mu çalışmak? phef. e çalıştı da noldu? kuyruk çıkarmayı az çok öğrendi. 4 kuyruk bile açamıyodu. bir iki takla atmayı öğrendği o kadar. yine kage bunshin yine rasengan hani element kontrol etmeyi bile öğrenmemiş. e sen naptın 3 sene ? millet ufacıkken yapıyor element Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 cüce açıklamış naruto'nun olayını priceless bir şekilde. gerçekten 3 ay sonralara 3 yıl sonralara gerek yok. çeşitli karakterler ile karşılaştırma yapmaya da gerek yok, her karakterin farklı farklı backgroundları var sonuçta. bana her zaman için naruto'nun antrenman bölümleri yeterli gelmiştir. bir kage bunshin'i scroll'dan öğrenmesine 400 küsür bölüm sonra bu kadar takılmak yazıktır, 'yapma volkan'dır. bu arada ittoryu'ya da hazır yeri gelmişken küçük bir uyarıda bulunalım, şaka babında olsa bile atmıyoruz o tip mesajlar bu topic'e. e mi koçum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 smarthan said: niye bu narutoya bi jutsu öğretip 200 bölüm dinlendiriyorlar o var bi de saske 3 yıl çalıştı orochimaru ile kagelerle kapışıyo naruto 3 yıl çalıştı hala rasengan kagebunshin edik: şuandan bahsetmiyorum tabii eğitimden geldiği ilk zamanlar ona bakarsan sasuke de halen sharingan+chidori ile takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi saske bi ton chidori türevi yapıyodu. yok havadan yıldırım düşürmeler yok kılıca elektrik vermeler. uzayan chidori falan falan. sonra orohimarunun deri değiştirme tekniği falan da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu arada köyün gençlerinden en güçlü iki ninjası biri naruto diğeri shikamaru. shikamarunun jutsuları naruto kadar kuvvetli değil ama yaptığı stratejiler sayesinde rakibini altetmeyi biliyor. naruto anlık değerlendiriyor ve ona göre davranıyor. shikamaru ise sonraki adımları düşünerek hareket ediyor. biri hislerine göre, diğeri aklına göre hareket ediyor. sanırım üçüncü olarak en güçlüsü neji, jonin olmuş, ama henüz bir aksiyonunu göremedik. bu üçünden bir takım oluştursalar keşke, ortalığı dağıtırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 hayır en güçlüsü lee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Shino , neji , shikamaru bu üçlüyü görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Gerçekten Neji'yi arkaplana atmışlar niyeyse. Hinatam güzelim yine aynı ya onada çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 neji ve lee gibi taijutsu karakterlerinin combatları en iyi zaten ama bıraktı kişi onları tümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 shippuuden resmen umursamadı yan karakterleri ya. o çok üzücü gerçekten. ilk sezon o özelliğini çok sevmiştim naruto'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 shippuuden'de de tonla yeni yan karakter geldi ama, ölçek büyüyünce eskilere iş kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 merak etmeyin filler bölüm yaparlar onları da dahil etmiş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar