Masakari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Manga ile anime aynı arc ta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 manga ile anime arasında nerdeyse 1 sene fark var. aynı arc'ta da değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 1 senemi? az varmış, boşuna fillera abanmıyolar adammlar demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 200. bölümün çizimleri çok hoşuma gitti. sakura da çok güzel olmuş, yeşil gözleri vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 baya iyi 200. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 harika bölümler kapıda şu filler dalgasından sonra uzun süre bi daha filler girmez umarım. adam gibi izleriz şu arcı. bu arada çizimler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 mizukage ne iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 karakter olarak mizukage değil de raikage'yi beğeniyorum. adamı bıraksan ninja değil de samurai felan olcakmış... gerçi hokageler arasında en çok hoşuma giden hashirama (bu bölümde tekrar gösterdiler). gerçi pek maskulin değil ama mistik bir havası var. tsunade'nin onun torunu olması enteresan, hiç benzemiyor. şu mizukage karakterini biraz daha gösterseler aslında, epey ilginç bir adama benziyor. kill bee var gerçi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bone said: karakter olarak mizukage değil de raikage'yi beğeniyorum. adamı bıraksan ninja değil de samurai felan olcakmış... gerçi hokageler arasında en çok hoşuma giden hashirama (bu bölümde tekrar gösterdiler). gerçi pek maskulin değil ama mistik bir havası var. tsunade'nin onun torunu olması enteresan, hiç benzemiyor. şu mizukage karakterini biraz daha gösterseler aslında, epey ilginç bir adama benziyor. kill bee var gerçi ama... waaat ? 200 raikage gerçekten sağlam bir kage ya. beton gibi adam valla. naruto'nun isteğini kabul etmeyecek olmasını tipinden ve hareketlerinden bile anlayabiliyor insan. bu gidişle danzo'yu fire land'in başına da getirirler. adam nerdeyse 1 hafta içinde hem hokage oldu hem de diğer 5 köyün kontrol hakkını aldı (alacak heralde bir sonraki bölümde yani) kage'lerin yanındaki bodyguardların da bölümün ortalarında dank diye karşı karşıya gelmeleri güzel sahneydi, raikage yumruğu indirirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yaw ben 92 de birakmistim simdi baya birikmis guzel oldu indirip izliycem diye sevinirk anca 108 e kadar bulabildim nerden temin ediyoruz artik narutolari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 animefreak.tvden stream izliyorum ben artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 pof sevmiyorum stream nese baska care yoksa mecburen oyle yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 nyaa 'dan indir hacı ordan indiriyorum hemen düşüyor zaten. horrible subs olanları çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 eski bolumlerin seedleri cok azda deniyorum bakalim 10 bolum attim saol aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 stream kalitesi iyi bence uğraşmaya deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 NARUTO SHIPPUDEN 201 WLL BE ONLINE IN 20 MINUTES !!! bu arada yeni fark ettim divxplanetta adamlar yeni bölümleri çeviriyorlar direk, eğer internetten direk izlemeyip de indiren varsa ve türkçe altyazı olsun diyorsa kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 japonca'dan ingilizce'ye,ingilizce'den türkçe'ye meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 giderek düğüm oluyorrrrrr :S eahh sabırsızlanıyorum :D Çizimler süper olmuş bu yeni bölümlerde yahuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sai-201 iyi bok yedin sai naruto off o nası bir sondu öyle asfdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya bunlar saske taa ilk kaçtıgında neden gotuboku genin gönderdiler.1 jounin sololardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 cünkü elde avucta sadece genin vardıda ondan,jouninler köyü toparlıyodu orochimaru dağıttığı icin. bu arada chunin bol genini yolladılar hatırlatırımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 zatsunun girişi nasıldı ya hala gülüyorum HEellllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bide hatırlatırım iki jounini harcadı sasukei götüren ekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 201 danzo ne pis bi heriftir ya. ne desem boş, saskeden bile daha uyuz resmen. diğer kagelerin hiçbirinin olayı çakmaması da ayrı bi olay. sai de ortalığı fena karıştırdı. sakura zaten yeterince vızıldıyodu, şimdi her bölümden 10 dakika sakuranın zırlama sahnelerine gidicek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bi daha ki filler ne zaman girer acaba, şöyle 4-5 hafta girmese de naruto serisinin en iyi bölümlerini izlesek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar