Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 -Deno- said: sam manga okuyorum. yani manga'yı önden okumuyorum, anime nerde bitiyorsa benim için manga da o hafta orda bitiyor. eğer ki manga'da olduğu uzunlukta olsaydı bu savaş, muhtemelen 1.5 dakika bile sürmeyecekti. ee, ilk sezonda combatlar böyle miydi ? kaç bölüm aynı kişilerin kapıştığını görmedik mi biz ? ve daha shippuuden'in ilk bölümlerinde dert yandığımız konu değil miydi bu sakura ve sasori kapışmasına kadar ? Sam said: mangadan donuk kareleri alıp uç uca ekleseler gene böyle fail olamazdı. ben sadece insanların çok fazla takıldığını düşünüyorum bu konuya. yani, sasuke 25 metre tepeden naruto'yu kafa üstü çaktığında da naruto'nun boynunun kopması gerekirdi, en azından kafasında bir çizik olması gerekirdi değil mi ? ya da kafanın dümdüz olması gerekirdi. bu bölümdeki yanlış kısım, söylediğim gibi chakra kollarının pain tarafından savuşturulduğu sahne, çünkü bundan 100 bölüm önce orochimaru ile olan savaşta çizilenler ile ters düştü bu, bunu anlarım. ama senin koyduğun resimler, yok pain'in ayakları hızlanmış, yok roadrunner, bunlar fazla detaya girmek demek oluyor. gerçekten, öyle şeyler çıkartılır ki ortaya, takıldığımız şeye bakın dersiniz o zaman. liste halinde yazdım önceki sayfada saçmalıkları, böyle tümden alakasız birşeyi benzersiz akıcılıkta seyretmek yetiyorsa gider 1940'ların warner bros yapımlarını izlerim böyle 2318761238761897 kare. hikaye >>>>>>>>>>>>>>>>> cafcaf adamantium pain = wtf? lazer spam kyuubi = wtf? perma-shinra tensei = wtf? şu üçü varsa zaten hikaye burda bitti yani diğer kimsenin birşey yapmasına gerek yok. ne first hokage kyuubi'yi yenebilir, ne de naruto pain'i yenebilir. diğer bütün karakterler de gitsin çay koysun, oturup içsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ben hikayeyi mangadan takip ettiğim için böyle kafalarına göre çizdikleri fightları seviyorum. yeni bişey izliyormuşum havası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 çizgi film lan bu, raadolun, gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Sam'e katılıyorum. http://img697.imageshack.us/img697/6940/narutoshippuudenpain.jpg bu ne biçim çizimdim ya lol. bir önceki bölümde son kısımda psikopat bir bitiş çizmişlerdi, bunda da öyle ağır ve güçlü bir şey olur diye bekliyordum, tuta tuta saykodelik esintiler çıktı önüme. Alice'in öyle bir çizimden oluşan kısa filmi vardı, o geldi aklıma (youtube'da var sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Action güzeldi evet, fakat animenin başları oldukça kötüydü hakkaten :D Bi an looney toons mu gundam mı izliyorum anlamadım ama hikayesel olarak genel bir bakışla baya güzel bir bölümdü. Looney tunes olmasaydı çok daha şukela olurmuydu? Olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kyuubi ion cannon kullaniyomuş onu anladım bu bölümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 hayla alışamadınızmı abi :D naruto da bir bölümde çizimler süper ise ondan sonraki bölümde kesin sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Pain the sondajcı animenin ilk dakkalarının, çizimleri geçtim konoha ile alakası yok zaten bambaşka bir dünyada dövüşüyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 konoha zaten yok oldu abi hehe orası bambaşka bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 cizimlerle dalga gecmeye gelmistim ama gecilmisi varmis :( http://www.sankakucomplex.com/wp-content/uploads/2010/07/naruto-quality-1.gif http://www.sankakucomplex.com/wp-content/uploads/2010/07/naruto-quality-3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yumruğu görür görmez şu aklıma geldi zaten: http://www.psychoform.com/htmlgallery/matrix10.jpg sinemada gördüğümüzde babam ne gülmüştü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kassalar bu kadar kotu cizemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Viktor said: http://www.sankakucomplex.com/wp-content/uploads/2010/07/naruto-quality-3.gif şu fanart'lardan da kötü harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 maymun etmişler paini de kyuubiyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 http://img190.imageshack.us/img190/1489/1278268546560.jpg lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hahaahah güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 168 gelemedi gitti ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 168 bu hafta ertelenmiş. Haftaya 1 saatlik ep var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 off evet 1 ahfta beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şu an horrible subsın 168. bölümü ne o zaman direk fake mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 1 seeder 500 peer felan vardı, herkes indirip siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Hâlâ mı her gördüğünüzü, anidb'ye bakmadan dl yapıyorsunuz :P Demek ki en az dün 1000 sazan vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bakmaya da üşendim download etmeye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar