Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

-Deno- said:

sam manga okuyorum. yani manga'yı önden okumuyorum, anime nerde bitiyorsa benim için manga da o hafta orda bitiyor. eğer ki manga'da olduğu uzunlukta olsaydı bu savaş, muhtemelen 1.5 dakika bile sürmeyecekti. ee, ilk sezonda combatlar böyle miydi ? kaç bölüm aynı kişilerin kapıştığını görmedik mi biz ? ve daha shippuuden'in ilk bölümlerinde dert yandığımız konu değil miydi bu sakura ve sasori kapışmasına kadar ?
Sam said:

mangadan donuk kareleri alıp uç uca ekleseler gene böyle fail olamazdı.

ben sadece insanların çok fazla takıldığını düşünüyorum bu konuya. yani, sasuke 25 metre tepeden naruto'yu kafa üstü çaktığında da naruto'nun boynunun kopması gerekirdi, en azından kafasında bir çizik olması gerekirdi değil mi ? ya da kafanın dümdüz olması gerekirdi. bu bölümdeki yanlış kısım, söylediğim gibi chakra kollarının pain tarafından savuşturulduğu sahne, çünkü bundan 100 bölüm önce orochimaru ile olan savaşta çizilenler ile ters düştü bu, bunu anlarım. ama senin koyduğun resimler, yok pain'in ayakları hızlanmış, yok roadrunner, bunlar fazla detaya girmek demek oluyor. gerçekten, öyle şeyler çıkartılır ki ortaya, takıldığımız şeye bakın dersiniz o zaman.

liste halinde yazdım önceki sayfada saçmalıkları, böyle tümden alakasız birşeyi benzersiz akıcılıkta seyretmek yetiyorsa gider 1940'ların warner bros yapımlarını izlerim böyle 2318761238761897 kare. hikaye >>>>>>>>>>>>>>>>> cafcaf

adamantium pain = wtf?
lazer spam kyuubi = wtf?
perma-shinra tensei = wtf?

şu üçü varsa zaten hikaye burda bitti yani diğer kimsenin birşey yapmasına gerek yok. ne first hokage kyuubi'yi yenebilir, ne de naruto pain'i yenebilir. diğer bütün karakterler de gitsin çay koysun, oturup içsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam'e katılıyorum.

http://img697.imageshack.us/img697/6940/narutoshippuudenpain.jpg

bu ne biçim çizimdim ya lol.

bir önceki bölümde son kısımda psikopat bir bitiş çizmişlerdi, bunda da öyle ağır ve güçlü bir şey olur diye bekliyordum,
tuta tuta saykodelik esintiler çıktı önüme.

Alice'in öyle bir çizimden oluşan kısa filmi vardı, o geldi aklıma (youtube'da var sanırım)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...