Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence son sahnede şöle gaz bi müzik verseler cok daha güzel olrdu.şahsen biraz boş geldi.mangada daha cok heycanlanmıstım mesela :P
herneyse seviyoruz narutoyu şu aralar.hem mangada hem animede.bleach e falan bakınca daha da cok sevesim tutuyor :)
Mesaj tarihi:
Buldum, almancasını buldum gerçi ben ama bana daha yarar. Direk video gibi izleniyor ^^

http://www.youtube.com/watch#!v=K_8Lb4bW7XU&feature=related

Aklıma şey geldi şu monkey king eldar mı elmar mı ne vardı, bir ara onuda görsek kral olurmuş^^
Mesaj tarihi:
niggaknow said:

soldaki clumsy ortadakini biliyoruz zatende ismini unuttum. sağdaki hangisi abi hiç görmedim.

ayrıca müzik iyiydi gayet bence.

en sağdaki sand + sound konoha'ya daldığında ( 1.sezon ) jiraiya'nın summonladığı frog'lardan biri. orochi'nin yılanlardan birine tek atıyordu diye hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
Mangadan takip etmek güzel hoş da, animenin de ayrı bir tadı var. ne zamandır bu dövüşü bekliyordum ama bir hafta daha bekleyemicem gibi hissediyorum. hele 2 bölüm birden verirlerse bu da +1 hafta demek. ofofofof
Mesaj tarihi:
guernica said:

mangada da en kral bölümler bunlardı benim gözümde. hele bi kombat başlasın, yiğitler meydana dökülsünler.

evet bence de, pain gerçekten akatsuki'nin gerçek lideri olabilecek kadar güçlü bir karakter. jiraiyan kapışmasından sonra "alırdı jiraiya" filan denince "bekleyin göreceksiniz" derken bu bölümü kastetmiştim. :)

162

naruto biraz önce gelseydi tam kafaya yiyordu lol

şizune-saaaan :(

Mesaj tarihi:
abi fillerdan sonra inanılmaz iyi, mükemmel bir anime.
offff, tarumar etti beni bi gecede. aklım sastı resmen.

162

abi nasıl ölür o kadar insan anlamıyorum.. cidden anlamıyorum. kakashi öldümü simdi? shizune öldümü? ölemezler lan nasıl ölürler..

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...