samaella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yargılama zamanı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Tek cümleyle ... narutonun tüm bölümlerinin en iyilerinden biri olucak bi sonraki bölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bence son sahnede şöle gaz bi müzik verseler cok daha güzel olrdu.şahsen biraz boş geldi.mangada daha cok heycanlanmıstım mesela :P herneyse seviyoruz narutoyu şu aralar.hem mangada hem animede.bleach e falan bakınca daha da cok sevesim tutuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 normalde uzun uzun bölüm kritiği yaparım, ama şu bölüme yalnızca OHA demek istiyorum. gelecek bölümlere de şimdiden OHA diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bu kaldiğı yer mangada kaçıncı chaptere denk geliyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 mangada da en kral bölümler bunlardı benim gözümde. hele bi kombat başlasın, yiğitler meydana dökülsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 "naruto erupts" bölümün adı. tam sayıyı hatırlıyadım ama 334 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 oha oha oha let the dananın kuyruğu koping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Buldum, almancasını buldum gerçi ben ama bana daha yarar. Direk video gibi izleniyor ^^ http://www.youtube.com/watch#!v=K_8Lb4bW7XU&feature=related Aklıma şey geldi şu monkey king eldar mı elmar mı ne vardı, bir ara onuda görsek kral olurmuş^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 soldaki clumsy ortadakini biliyoruz zatende ismini unuttum. sağdaki hangisi abi hiç görmedim. ayrıca müzik iyiydi gayet bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 naruto... hayaku kite yo onegai naruto!!! lan bi sonraki bölüm 30 dakikalık gelse ne güzel olur var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 painin jutsusu da imbaydı naruto da gümbür gümbür geliyorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi ben daha jiraiyanin yasini tutarken en sevdigim karakter kakashi oldu :( ofds adam kalmadi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 oha oha oha neler oluyor lan. köy gitti naruto geldi. çok gözel şeyler olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 niggaknow said: soldaki clumsy ortadakini biliyoruz zatende ismini unuttum. sağdaki hangisi abi hiç görmedim. ayrıca müzik iyiydi gayet bence. en sağdaki sand + sound konoha'ya daldığında ( 1.sezon ) jiraiya'nın summonladığı frog'lardan biri. orochi'nin yılanlardan birine tek atıyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mangadan takip etmek güzel hoş da, animenin de ayrı bir tadı var. ne zamandır bu dövüşü bekliyordum ama bir hafta daha bekleyemicem gibi hissediyorum. hele 2 bölüm birden verirlerse bu da +1 hafta demek. ofofofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 guernica said: mangada da en kral bölümler bunlardı benim gözümde. hele bi kombat başlasın, yiğitler meydana dökülsünler. evet bence de, pain gerçekten akatsuki'nin gerçek lideri olabilecek kadar güçlü bir karakter. jiraiyan kapışmasından sonra "alırdı jiraiya" filan denince "bekleyin göreceksiniz" derken bu bölümü kastetmiştim. :) 162 naruto biraz önce gelseydi tam kafaya yiyordu lol şizune-saaaan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 şizune san! http://nooooooooooooooo.com/ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 birak ya, tentenle beraber en gereksiz karakterler listesinde basa oynuodu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bi de shinra tensei ben de ogrenmek istiorum mumkunse. boyle her badbeatin, coolerin ardindan basarim masanin ortasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abi fillerdan sonra inanılmaz iyi, mükemmel bir anime. offff, tarumar etti beni bi gecede. aklım sastı resmen. 162 abi nasıl ölür o kadar insan anlamıyorum.. cidden anlamıyorum. kakashi öldümü simdi? shizune öldümü? ölemezler lan nasıl ölürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Zaaa. Bu combat çok kral. Sage Mode in action, badassery inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Bu bölümler gerçekten efsane olacak. Burada mesajımın olmasını istiyorum :) Haftaya combat başlıyor ha! Sabırsızlanıyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Naruto'nun sage mode rage ini görmek için sabırsızlanıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 haftaya tek bölüm mü 2 bölüm mü dediler ben bakmiorum artık gelecek bölüm teaserlarına cuce'den edindim bu prensibi , başım çok yandı çünkü das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar