Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

160

sıkı combat olan bir bölümdü. anbu'ya özellikle hayran kaldım, çok iyi jutsuları vardı elemanların. yalnız bir tanesi summon edilen köpeği yakmak için biscuit fire style kullandı, o olmamış sdf.

ibiki de beklediğim gibi sağlam dövüşüyor. torture chambers falan nasıl bir jutsuydu öyle, hand seal yap yap bitmedi. iron maiden'a hiç girmiyorum, bir an bruce çıkacak sandım içinden ehah.

yalnız birileri el atmazsa köy toptan yıkılacak birkaç bölüme. kiba, lee, neji, shino isterik. hinata da isterik. nerde kankuro, temari, gaara ? yardımları bir seferlikti demek ! ( bkz. bokuyla kavga etmek )

danzou'nun da cidden yatacak yeri yok.

Sosyal ağlarda paylaş

160

Güzeldi Anbudaki elemanların jutsuları apayrıydı yanlız adamlar yanlarında yedek çakra bataryası mı taşıyolar napıyolarsa hele o raiton jutsusu ama iyi kombinasyon çektiler eheh Ibiki Iron Maiden dedi aha dedim güzel bişi geliyo çıka çıka kedi çıktı ajkfdhsd

Sosyal ağlarda paylaş

iyi koydu raaaseeeeeengan :)))

Sağ ve Sol

sondaki olaydan bahsettiği fukasakunun hareket halindede sage moda girme olayı jiraya'nın rasenganda spirali karşık döndürmek için verdiği öğütün aynısı hem sağa hem de sola bakmak demek istemesi .. yani, dicem ama birdahaki bölüm görürüz artık :))

Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

ben sonundaki diologu anlamadım

aynı soruyu kendisi fuuton rasengan çalışırken hem rasengan ı tutup hem de manipulation yapmayı beceremeyince kakashi ye sormuştu.

kakashi de kage bunshin kullanarak cevaplamıştı clone sağa bakarken ben sola bakıyorum gibisinden bi cevapla. naruto da onu hatırladı işte.

Sosyal ağlarda paylaş

161

konohamaru iyi kapıştı valla helal olsun. sezon 1 geninleri akatsuki karşısına çıksa çok daha zorlanabilirlerdi. demek ki gerçekten yeni nesiller bir önceki neslin yerini alabiliyor, vays bee. ebisu sensei de iyi kapıştı, ölmez umarım ilerki bölümlerde. rasengan cuk oturdu valla.

naruto'nun sağ sol olayı da fuuton rasengan eğitiminden geliyor işte. kage bunshin kullanarak experience transfer etmesi. yalnız onu zaten başta yapıyordu naruto, yani 4 - 5 klon ile birlikte çalışıyordu. fukasaku yetişemiyordu ama kafalarına patlatmaya. şimdi yaparsa fukasaku gene heba olacak. bakalım, görücez.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...