Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 GEd said: http://www.torrentbytes.net Burda var [CrunchySubs] Naruto Shippuuden - 160 [720p].mkv eywallah, hoş ip banned yazıyodu ama buldum başka bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 160 sıkı combat olan bir bölümdü. anbu'ya özellikle hayran kaldım, çok iyi jutsuları vardı elemanların. yalnız bir tanesi summon edilen köpeği yakmak için biscuit fire style kullandı, o olmamış sdf. ibiki de beklediğim gibi sağlam dövüşüyor. torture chambers falan nasıl bir jutsuydu öyle, hand seal yap yap bitmedi. iron maiden'a hiç girmiyorum, bir an bruce çıkacak sandım içinden ehah. yalnız birileri el atmazsa köy toptan yıkılacak birkaç bölüme. kiba, lee, neji, shino isterik. hinata da isterik. nerde kankuro, temari, gaara ? yardımları bir seferlikti demek ! ( bkz. bokuyla kavga etmek ) danzou'nun da cidden yatacak yeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 160 Güzeldi Anbudaki elemanların jutsuları apayrıydı yanlız adamlar yanlarında yedek çakra bataryası mı taşıyolar napıyolarsa hele o raiton jutsusu ama iyi kombinasyon çektiler eheh Ibiki Iron Maiden dedi aha dedim güzel bişi geliyo çıka çıka kedi çıktı ajkfdhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kuchiyose: iron maiden maneki neko /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben de ona çok güldüm, japonyadan ablama bunu almıştım hediye olarak . hiç beklemiodum iron maidenın o olacağını xP bi de buscuit style falan harbi çok komikti fırın yaptılar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 kuçiyose ayran meydanı vs kukla ayran meydanı aslında kankuro'nun da iron maiden jutsusu vardı kutuya kapatıp kılıçları batırdığı, onun gibi olacak sandım ama sadece kutuya kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 bi sonraki bölüm konohamaru ile ilgili olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 spoiler vermek istiyorum nihohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Naruto Shippuden Episode 161 English Subbed will be online Thursday 20 May (4:00AM Pacific Standard US Time zone) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konohamaru Konohamaru rasengan vuruyorda mangada ufacık bişe vuruyordu burda göstermemişler naruta gelip dalga geçicekti falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 AHahaha narutonun AAAAAAAAAAAAAAAAA diye baağırışı süperdi sonda sdfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ben sonundaki diologu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atheshlee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 iyi koydu raaaseeeeeengan :))) Sağ ve Sol sondaki olaydan bahsettiği fukasakunun hareket halindede sage moda girme olayı jiraya'nın rasenganda spirali karşık döndürmek için verdiği öğütün aynısı hem sağa hem de sola bakmak demek istemesi .. yani, dicem ama birdahaki bölüm görürüz artık :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 samaella said: ben sonundaki diologu anlamadım aynı soruyu kendisi fuuton rasengan çalışırken hem rasengan ı tutup hem de manipulation yapmayı beceremeyince kakashi ye sormuştu. kakashi de kage bunshin kullanarak cevaplamıştı clone sağa bakarken ben sola bakıyorum gibisinden bi cevapla. naruto da onu hatırladı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sonra da jeton düşünce AAAaAAA dedi sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 461 evet aynı dediğiniz gibi, çaktı olayı. :P ebisu senseee'ye de yazık, o kadar madara olduktan sonra mertliğini gösterdi. konohamaru yalnız ileride cidden naruto ile kapışacak mı bakalım. :) gelecek bölümde iyice başları sıkışacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 doyamıyorum resmen ya, yine biriktirip biriktirip izlemeye başlayacağım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 161 İyi bölümdü sonraki bölüm pek bi ala olacak gibi. Konahamaru'nun anılarıyla o ânı çok iyi birleştirmişler. Ayrıca Naruto'nun Aaa-a-aaaa-a deyişi iyi güldürdü beni eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 161 konohamaru iyi kapıştı valla helal olsun. sezon 1 geninleri akatsuki karşısına çıksa çok daha zorlanabilirlerdi. demek ki gerçekten yeni nesiller bir önceki neslin yerini alabiliyor, vays bee. ebisu sensei de iyi kapıştı, ölmez umarım ilerki bölümlerde. rasengan cuk oturdu valla. naruto'nun sağ sol olayı da fuuton rasengan eğitiminden geliyor işte. kage bunshin kullanarak experience transfer etmesi. yalnız onu zaten başta yapıyordu naruto, yani 4 - 5 klon ile birlikte çalışıyordu. fukasaku yetişemiyordu ama kafalarına patlatmaya. şimdi yaparsa fukasaku gene heba olacak. bakalım, görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Şu fukasaku'nun naruto'ya neyse de jiraiya'ya falan -chan diye hitap etmesine bayılıyorum. Bi de çok ciddi anlarda falan bağırıyor, pain ile kapışırken bi JIRAIYA-CHAANN!! diyişi vardı ki aşık etti bizi kendine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 fukasaku narutopediye göre 700+ yaşlarında. haşiramaya bile haşirama-chan diyebilir asddfs edit:800+ mış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 tam yoda işte, yaşına kadar uymuş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 son filler hangi bölümde bitiyordu bir söyliyebilirmisiniz? öpücükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 151'in sonundan izle. Filler'ın son bölümü ama sonunda plot twist var. direk son sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi şu son sahnesi ile bitirdi beni bu bölüm. bakalım neler yapıcak naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar