Remus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Valla filler girmeseydi 30-40 bolum sonra mangayi yakaliyicakdi :) bakalim filler iyi olucakmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 en güzel yerinde filler girdi.. fillerin konusu 6 kuyruklu ile ilgili olcak sanırım trailerdan gördüğüm kadarı ile ulan 5-6 ay bekle şimdi fillerin bitmesini.. 3 kuyruklu gibi olmasında nası olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 guren san ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi çoooook keyfil sasuke'nin dayak yemesini izlemek. Fillerdaki o çocuk jichuuriki. En yumuşal jichuuriki olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bölümün çizimlerine bayıldım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bence sadece sasuke'nin dayak yediği her pixel göze hoş geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 adam çeviklikte bir nümero ailecek hastasıyız vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 KahnX said: adam çeviklikte bir nümero ailecek hastasıyız vallaha. LAN ! spoylır piliz bööle şeylere... Bilmiyoruz diye ezmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 yalan ya o yüzden almamıs spoilera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 of virus'e şikayet ettim ama kaldırılana kadar görecek çok sayıda insan. öyle birşey olmuyor merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bi dk öndeyim sende sam :) ps: şikayet sayfasına bakmamışım orda sen baya öndeymişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kuçiyose attım sanki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Phae said: Bence sadece sasuke'nin dayak yediği her pixel göze hoş geliyor. (: filler çok lazımdı zaten. acaba naruto ramen yerine ne tercih ediyor çok merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 143 aksiyonu ve çizimleri başarılı bir bölümdü. hele çizimler bir an için o efsane bölüme yaklaştı. kavga'nın bir bölümde bitmesi kötü oldu ama, iyi dayak atıyordu eight tails. geçen bölümden sonra ilaç gibi geldi gerçekten, sasuke'nin bu kadar işi ciddiye alacağını sanmazdım, daha karizması ön planda kalır diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi şu Sasuke'den inanılmaz sıkıldım ya. geçenlerde manganın son sayısına şöyle bir gözatmıştım, diziyle arasında çok sayı fark var belki ama gene aynı düşmanlar aynı muhabbet ya. tutturmuşlar bir hadise sanırım yapımcılar ölene kadar devam ettirecekler. her şeyi geçtim karizmatik, iş yapabilecek karakterler pisi pisine gidiyor sırf "ekip" ne kadar güçlü göstermek uğruna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bence sasgay en şu anda sıkılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 mangadan animeye dönmeye değer mi sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Yakın zaman yakalaması çok zor olduğu için, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dreagloth said: Bence sasgay en şu anda sıkılmayın. anlamadım dediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dreagloth said: Bence sasgay den şu anda sıkılmayın. fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Demek istiyorki sasgayden şimdi sıkılıyosan ilerde ne olur ooooo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Sağol kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 filler gelmiş. En azından narutoyu görebiliyoruz bu bölümde ama her zamanki gibi dattebayoo diye dolaşıyor etrafta.. off ne kadar ara verecekler acaba bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 10 bölümü geçmesin yeter :D ( çokmu iyimser oldu ne...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar