Kartan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 MasterHapLo said: bu deidara nin nukleer bombasindan nasil kactigi ile ilgili birsey anlatiyor mu mangada ilerde yoksa su 4. nun teleportation teknigi le falan mi yirtti ordan.Aslında bu dediğini pein-konanla konuşmasında gösterdi, zaman-mekan jutsusu tadında birşeyler yapıyor ama seal falan yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Jiraiya ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 OMG SPOILERZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ehe oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 son birkaç bölümü arka arkaya izliyorum da, iyice emoya bağladık......... http://img187.imageshack.us/img187/2885/tumblrku3xtig7zj1qa0mg7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Abilify said: Jiraiya ölüyor. izlememiş olsam ban uğruna küfretmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Aynen ha 10 bölümlük bir adam olsa neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Abilify said: Jiraiya ölüyor. aha bana bir ara ayar vermeye de kalkmıştı bu arkadaş. gamabunta adına ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 139 yılan hikayesine döndü açıklasalar artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bomba gibi düşecek açıklamalar 140'ta, hikayenin gerçek kısmı şimdi başlayacak diyebiliriz. 139 madara'yı nasıl yenecekler hiç bilmiyorum, herşeye immune adam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Itachi çok iyi planlamış Amaterasu işini.Az daha koskoca Madara'ya öldürüverecekti. Madara baya güçlü bu adamı nasıl durdurlar bilmiyorum ama Pain'de öyle gözüküyordu gene de Jiraiya çözdü onu (Biz ne olduğunu henüz öğrenmedik ama...) Fail-safe jutsu diye birşey yok, illaki vardır bi açığı. Ha kaç 100 episode sonra öğreniriz onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 139 Son 5 dakika ağzımı açık bıraktı valla. Pain ile Madara bir açıdan birbirlerine benziyorlar demek ki. Itachi'nin yenilme sebeplerinden biri, hatta yenilme sebebi de sanki bu bölümün sonunda açıklandı gibi, yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 fortuna bastan 6 kişi olduğunu bilseydi, doverdi bile bence jiraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 cüce 6 pain birden dalsa jiraiya sırrını bile çözemeden yatardı kesin. sonradan gelen tiplerin yetenekleri ilk üçünden çok daha imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Sam İyide o üçünü nasıl yendiğini hatırlarsan. Genjutsuyu sesle yapıyolardı. Yani ha 3 ha 6 fazladan 3 kılıç sokacaktı alt tarafı yani cüce haklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 beyt baştan biliyor olsaydı durum farklı olabilirdi, eminim jiraiya'nın daha bildiği jutsular vardı. yener miydi, çok tartışılır o. ama yenileceği garanti olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ögrendigi sey neydi Jiraya'nın, spoilerde yaziverin, ben manga konusundan itachinin öleceğini okumuştum mesela, çok fark etmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 burda manga spoiler ı yasak moruk okuyamıyorsun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Spoiler tagına koysunlar, belirtsinler. Okuyamıyorum ama yazabiliyorum ilginç di mi?:) Soru eklerini de ayırabiliyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 -deno- yenilecegi garantiydi, zira 6 degil tek adam bile olsa jiraiya orda olucekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 GEd said: Spoiler tagına koysunlar, belirtsinler. Okuyamıyorum ama yazabiliyorum ilginç di mi?:) Soru eklerini de ayırabiliyorum ayrıca. manga topic inde vardır. spoiler içinde verilse bile millet yeni bölümü izledikten sonra spoiler ları okuyup tartışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 haydeee itachi sen ne yaptın,sen nasıl verirsin gücünden sasuke emosuna.God mode gezer ortalıkta artık.Naruto da çok noob kaldı garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 taglı veya tagsız anime topicinde mangadan spoiler vermek yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 aquila yani, hikayenin gidaşatına göre evet pain tek kişi olsa bile jiraiya orada ölecekti ki naruto guts ve intikam havasına girsin iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 beyt siz tabii daha öbür üçünün güçlerini görmediniz, spoiler olmasın ama jiraiya oyalayamazdı bile genjutsu bitene kadar. filler girmezse yakında göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar