Phae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Abi izleme, bildiğin çocuk gibi ağlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 valla en iyi 2-3 naruto bölümünden biri ve onların en dramatiği. bir daha da bu kadar iyi bölüm ne zaman gelir bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Yükseldi ya ölmeden önce, sadece iradesiyle, oradaki o taramalı çizim/animasyonu izlerken tüyler diken diken, gözler dolu, "Abi yeter kalkma, sen zaten harika bir shinobisin" diye aglaştık kardeşimle. Bölüm bitince highfive çaktık neden yaptık bunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ben acıkcası sımdı, asumanın cenazesi bölümü gibi bir bölüm bekliyorum. o ınanılma bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 dasd Asuma =) Açıkcası ben savaşın biraz daha uzun sürmesini bekliyordum, cenaze falan değil de. Önce orochimaru sonra jiraiya, kısa bir zaman aralığında ölüm... Bu adamlar daha fazlasını hak ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 teselli güç bakımından pain >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>~ sasucke olması nedeniyle oroçi gibi yazık olmadı. jiraiya'nın yenilebileceği en güçlü karakter hikayede görülen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Naruto ya söyleyecekleri bölüm, yani bir sonraki bölüm, çok fena :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 off nasılda üzülür o şimdi yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 dreagloth said: Naruto ya söyleyecekleri bölüm, yani bir sonraki bölüm, çok fena :( Bu işte korkum. Bir 82. bölüm, aka Shikamaru'nun Dram Bölümü, bekliyorum yine bizim gruptan. Çok harika ses, animasyon, arka plan falan yapıyorlar. Gerçekten naruto filmlerine bile kalite olarak basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Opening zaten belli ediyordu ya, onu 133. bölüm değerlendirmemde unutmuşum. Jiraiya'nın gözleri kapanırken bir sonraki sahnede Naruto'nun gözünden yaş geliyor. Ama çok kötü olacak Naruto'ya söyleyecekleri bölüm ya. Resmen Naruto gibi hissediyorum şu an, kendimi Fuji dağının tepelerine vurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Phae said: Yükseldi ya ölmeden önce, sadece iradesiyle, oradaki o taramalı çizim/animasyonu izlerken tüyler diken diken, gözler dolu, "Abi yeter kalkma, sen zaten harika bir shinobisin" diye aglaştık kardeşimle. Bölüm bitince highfive çaktık neden yaptık bunu bilmiyorum. gidip bi ostorjen testi yaptirin, fazla cikabilir. geri kalaninizda kari gibi duygusallasmayin lan, cizgifilm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ha bu bölümde ağlamadım ama yaklaştım, naruto'da sanırım tek ağladığım sahne gai sensei'nin "ameliyat başarısız olursa seninle beraber ölürüm, np!" diye moral vermesiydi rokku lii'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oha o da sağlamdı. akueyla yargıladı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ağladım yalnız çok fena bir bölümdü cidden. dizinin tadı kaçtı bildiğin. bakalım ne kadara alışırız. asuma nın ölümü jiraiyanın ölümünün 10 da 1 i bile etkilememişti beni. ama jiraiya. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Orchimaru 1 Jiraia 2, Orochimaru'dan sonra da kopar gibi oldum ben.Şimdi de öyle hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 aquila said: Phae said: Yükseldi ya ölmeden önce, sadece iradesiyle, oradaki o taramalı çizim/animasyonu izlerken tüyler diken diken, gözler dolu, "Abi yeter kalkma, sen zaten harika bir shinobisin" diye aglaştık kardeşimle. Bölüm bitince highfive çaktık neden yaptık bunu bilmiyorum. gidip bi ostorjen testi yaptirin, fazla cikabilir. geri kalaninizda kari gibi duygusallasmayin lan, cizgifilm bu. ahahah çizgifilm ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 aquila said: Phae said: Yükseldi ya ölmeden önce, sadece iradesiyle, oradaki o taramalı çizim/animasyonu izlerken tüyler diken diken, gözler dolu, "Abi yeter kalkma, sen zaten harika bir shinobisin" diye aglaştık kardeşimle. Bölüm bitince highfive çaktık neden yaptık bunu bilmiyorum. gidip bi ostorjen testi yaptirin, fazla cikabilir. geri kalaninizda kari gibi duygusallasmayin lan, cizgifilm bu. Ya, aptal.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 boşver onu, ben ölsem yine ağlamaz o. ruhsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 kardesin kiz miydi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Cuce said: boşver onu, ben ölsem yine ağlamaz o. ruhsuz. olm sen olsen varya gelip sacini sakalini keserim ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 yakcan bitcek abi uğraşdığına deymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 abi jiraiyayı neden öldürdüler yav. neden hep sevdiğim adamı öldürüyorlar burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 draaaamaaaaaaa bi de onemli adamlar onemli isler icin kendini feda eder. bkz. yondaime ve diger hokageler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Bone said: abi jiraiyayı neden öldürdüler yav. neden hep sevdiğim adamı öldürüyorlar burda... Sasukeyi sev piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 aquila said: kardesin kiz miydi yoksa? Kaede gibi kütür kütür, viktor gibi tsundere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar