tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Sam said: ara vermeyin sakın, önümüzdeki birkaç bölüm hikayenin en kritik kısımlarından. o yüzden ara veriyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 tinkibinki said: Sam said: ara vermeyin sakın, önümüzdeki birkaç bölüm hikayenin en kritik kısımlarından. o yüzden ara veriyorum zaten.o bölümler tek tek izlenirmi be.bekliycen biriktircen sonra alayını tek solukta izliycen.sonra kendini itachi felan sanıcan rüyanda sharingan yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 agir filler giricek yakinda buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 oha filler girerse ayıp ederler lan manga ile arasında dağlar kadar fark oldu daha ne filleri be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 emofag vs konohanın en karizma misnin i, pain vs jiaraya cok umurumda degilde. Ah ah su anime biraz daha yaklaşsa mangaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Öyle deme bence Jiraiya animeye tat katan bir karakter.Güzel bir arc başlıyo bakalım iyi çizilirse çok güzel tat verir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 spoiler vermeyin spoiler içindede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 izlemicem diyordum da meraktan oturdum izledim yine. çok güzel bölümdü ve belki de -büyük ihtimalle- önümüzdeki haftalarda dizi tarihinin en güzel bölümleri gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 en güzel shippuuden bölümlerinden biriydi, sonlara doğru ağır flashback girmeseler 26'yı yakalayabilirdi belki güzellik. mangadaki summon dövüşlerini iyice uzatıp güzelleştirmişler, çok iyi olmuş. bu kadar sürmüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 131 cok pis bi yerde bitti ya. gerci sonunda nolacagini biliyorum ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 biarder kacsana yaa, pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yalnız şimdi tekrar izledim, hakikaten şahane bölüm. bu arada naruto'nun tema müzikleri çok başarılı. oroçimaru teması da süperdi, pain teması da çok güzel olmuş, yakışmış "tanrıyım ben" iddiasına karakterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Böyle fantastik bişi varmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Yeni bölüm çok iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 çok iidi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 süper bölümdü...uzun zamandır ilk kez böyle güzel bi bölüm geldi...ayrıca jiraiya nın kaçma sahnesinde gülmekten yarıldım o nasıl bir koşmadır öyle (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reekwind Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bu grubun çizdiği bir bölümün kötü olduğu gözükmedi. Herhangi bir aksiyonu keşke hep bu grup çizse, inanılmaz iyiler çünkü. Ve sürekli mangada olmayan aksiyon sahneleri de ekliyorlar, inanılmaz çalışkan bir grup. Sinematik açıdan olsun, teknik olsun alayı bu grupta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Güzel bölümdü gerçekten bide ben bu arcın daha uzun olacagını sanıyordum ama beklediğim kadar uzun olmayacak sanırım.Gerçi güzel bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Enfes bölümdü gerçekten, ağzımın suları aktı. Kavganın kalitesinin yanında Hidden Rain ortamı da çok ayrı bir hava katıyor kavgaya. Yeni çizer grubu iyi gerçekten de, ama ben hala aksiyon sahnelerinde az flashback çok jutsu/stil görme taraftarıyım. Hala 85. bölümün tadı damağımdadır o bakıma. Yani ilk sezondaki gibi şöyle arka arkaya saf aksiyon görmek istiyorum, flashbackler ayrı bir tat katsa da kimi zaman özledim kesintisiz aksiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 beyt bravo yani çok güzel spoiler vermişsin önceki entry de. kutluyorum seni. bi spoiler a bu kadar sinirleneceğim aklıma gelmemişti. neyse bölüm yorumuna gelirse cidden harika bir bölümdü. çok flashback verilmedi. verilen flashback ler bile bölüme tat katan kısımlardı. ciddi jiraiya kapışmalarını özlemişim diyebilirim. top 5 episodelara girer bölümün kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 harika bi bölümdü ya jiraiya ya bişey olursa tokyoyu basmayı planliorum ben de Cuce ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Çok kızdırdıysa kusura bakmayın ama spoiler tagında bakmamakta elinizdeydi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hahah noluyor lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Beyt said: Çok kızdırdıysa kusura bakmayın ama spoiler tagında bakmamakta elinizdeydi hani.arkadaşım bu başlıkta spoiler tagında da olsa manga spoilerı vermiyoruz. illa vericeksen manga spoilerı falan yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Beyt, bu konuda mangadan spoilerları spoiler tagın icinde bile vermiyoruz. olayı bu konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar