Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

tinkibinki said:

Sam said:

ara vermeyin sakın, önümüzdeki birkaç bölüm hikayenin en kritik kısımlarından.

o yüzden ara veriyorum zaten.
o bölümler tek tek izlenirmi be.bekliycen biriktircen sonra alayını tek solukta izliycen.sonra kendini itachi felan sanıcan rüyanda sharingan yapıcan
Sosyal ağlarda paylaş

Bu grubun çizdiği bir bölümün kötü olduğu gözükmedi. Herhangi bir aksiyonu keşke hep bu grup çizse, inanılmaz iyiler çünkü.

Ve sürekli mangada olmayan aksiyon sahneleri de ekliyorlar, inanılmaz çalışkan bir grup. Sinematik açıdan olsun, teknik olsun alayı bu grupta.
Sosyal ağlarda paylaş

Enfes bölümdü gerçekten, ağzımın suları aktı. Kavganın kalitesinin yanında Hidden Rain ortamı da çok ayrı bir hava katıyor kavgaya. Yeni çizer grubu iyi gerçekten de, ama ben hala aksiyon sahnelerinde az flashback çok jutsu/stil görme taraftarıyım. Hala 85. bölümün tadı damağımdadır o bakıma. Yani ilk sezondaki gibi şöyle arka arkaya saf aksiyon görmek istiyorum, flashbackler ayrı bir tat katsa da kimi zaman özledim kesintisiz aksiyonu.
Sosyal ağlarda paylaş

beyt bravo yani çok güzel spoiler vermişsin önceki entry de.
kutluyorum seni. bi spoiler a bu kadar sinirleneceğim aklıma gelmemişti.

neyse bölüm yorumuna gelirse cidden harika bir bölümdü. çok flashback verilmedi. verilen flashback ler bile bölüme tat katan kısımlardı. ciddi jiraiya kapışmalarını özlemişim diyebilirim.

top 5 episodelara girer bölümün kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...