Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Yaklaşık 14 tane fake pdf bulduktan sonra ki bunlara 48 ve 72 mb lik nispeten büyük ve 256 ile indirmesi acı verici (ki bu iki büyük ciddi anlamda ii fakeler ama hataları bulundu), sevgili kopyacılara 1 gün tnaımaya karar verdim (ki Türkyie saatine göre 2 saat 51 dakika kadar önce satışa sunuldu ingiltere ve aynı zaman dilimindeki ülkelere, 24 saatte elbette orjinalide internete düşecektir zannediorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Digital Hive'de var şu anda okunabilir bir gerçeği sadece. Satın alınmış kitaptan kontrol edilmiş. Şimdi başlıyorum ben(gece fanfic'i bitirdim). İsteyene özelden yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bana yollarsan sevinirim geçen kitapta da ilk kısmı ingilizce okumuştum sonra kitabın türkçesi nin çıkmasını beklemiştim baya heycanlı olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 benim kişisel tahminim voldemort yaşıcak, kötüler kazanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 severus snape'in hastasıyım. o yaşasın, diğer herkes ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Hayri Pıtır Kaan'ın kardeşi, Şehrazat'ın kızıymış? WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ASlında surada spoiler ın dibine vururdum, ancak küfür yemek istemiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 var mı okuyan? güzel mi :P tr'de nerde bulurum bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Pandora'da bitmiş de - Remzi'de ya da D&R'da belki bulursun. En güzeli buydu bence. Ebook linkini de yolladım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ne ara çıktı da ebook'u yazıldı. bi ara fanları tarafından yazılan ebook vardı, o değil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yok abi, istersen kitapçıya git kontrol et. Ya da internetten ilk bölümlerin spoilerlarını oku. Gerçeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 remzi'deki versiyonu türkçe mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Dün çıktı kitap. 2 aydan önce çeviremezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Gerge o kitabı 2 ayda çevirmeyi 6a yaşında çocuk bile becerir, ve iddia ediorum kendi başıma 1 haftada aşırı derecede rahat olarak çeviririm o kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Rowling yine yazmış bişeyler iyi olmuş hoş bitirmiş ama off 4. kitabın havasını hiç yakalayamadı bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ben şimdi kardeşime Harry Potter yayımlanmış alsana der aldırıp ondan önce okurum, param cebimde kalır aadasfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 valla kitap güzeldi ama sonu çok sıradan olmuş. nedir o epilogue öyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 son bölüm özellikle biraz aceleye gelmiş gibi her şey çok az sayfaya sıkıştırılmış ama genelde fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 O meşur röportaj da okudum. Bir kitap daha düşünebilirim demiş teyzemiz. rowling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 İlk bölüm standart(bayat) frp kitaplarından alıntı gibiydi. Gerisi hoştu. Elder'la alakalı birkaç merak kaldı tabi. Haa bu arada Mugglenet'te Rowling'in merak edilen soruları yanıtladığı bir kısım var. İsterseniz bakarsınız. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:22 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bunun türkçesi ne zaman çıkıyor, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yaklaşık 2 ayda falan çevriliyor. sonbahar'da çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yaaa keşke daha erken olsa ekşi de falan heryer de spoiler var bakmamak için zor tutuyom kendi mi:(2 ay nası beklicez yaw.bakın e-book u eline geçip vermeyen tospağadır ona göre :) [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 15:14 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ingilizce okusan ebook linki yolladım özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar