Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Ultima Online Serverleri

Locke

Öne çıkan mesajlar

wish sunucusunu uzun zamandır takip ediyordum ve açılacağı gün kapanmasına üzüldüm çünkü oyuna girmem mümkün olmadı siteleride çöktüğü için herhangi bir yerde açıklama var mı diye aradım ve paticik de ki açıklamayı görünce merakımı gidermiş oldum açıklamayı yapan arkadaşa tşk ederim.

diğer yandan burasının onlara ait platform olmadığını kendilerine ait sitelerinin var olduğunu açıklamalarını orda yapmaları gerektiğini sert bir dille belirten arkadaşa ise bir sorum olucak wish e ait wish.gen.tr den başka bir platform şuan mevcut mu bilgi almam gerekirse orayada bakabilirim çünkü wish.gen.tr de şuan açılmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Lupin

Wish benim serverım değil güzel kardeşim bana kalkıpta burda wish hakkında böyle bir yazı yazdım diye yüklenmen beni şuan gayet sinirlendirmiş durumda.

Wish iyidir kötüdür bunu tartışmıyoruz burda eğer sunucu hakkında bir fikrin varsa ve bu fikrini dışa vurmak istiyorsan gel msnden paşa paşa konuşalım.

Wish uo kapandıgı için bir açıklama yapma gereği duydum. Yeni konu açmak istemedim buraya bunu yazıp bu forumdaki Wish oyuncularına son durumu açıklamak istedim.

Daha çok araştırman ve daha iyi okuyabilmen ümidi ile.

Mümkünse yazıma Ö.M ile cevap ver konuyuda burda kapatalım. Anlaştık ?

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 05:07 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

herkeşler beni yanlış anladı agresif olduğum nokta burası bunun yeri değil.yapmayın etmeyin güzel güzel paşa paşa bölümün hakkını verin.zaten bu konuda ilk ve son defa otokontrol bir sitemdi benimki.yoksa banane elin sunucusu çökmüş falan filan.Sadece şaşırdım redall sonuçta tanıdığım bildiğim biri yani garipsedim.kimseyi kırmadım kırmam DELİRTMEYİN BENİ KIRARIM KAFANIZI!.

hadin görüşürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Uo patlaması yaşanacak sanırım...Ben her ne olursa olsun Wish Uo'ya güveniyorum.Başarılı olacaktır...Bronxunda başarılı olacağına hiç kuşkum yok.Asgard bir zamanlar bana Uo'daki güzel yıllarımı bir kaç aylığınada olsa hatırlatmıştı.Bu sene güzel çekişmeler olacak gibime geliyor..Ne güzel...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...