Lyntron Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 wish sunucusunu uzun zamandır takip ediyordum ve açılacağı gün kapanmasına üzüldüm çünkü oyuna girmem mümkün olmadı siteleride çöktüğü için herhangi bir yerde açıklama var mı diye aradım ve paticik de ki açıklamayı görünce merakımı gidermiş oldum açıklamayı yapan arkadaşa tşk ederim. diğer yandan burasının onlara ait platform olmadığını kendilerine ait sitelerinin var olduğunu açıklamalarını orda yapmaları gerektiğini sert bir dille belirten arkadaşa ise bir sorum olucak wish e ait wish.gen.tr den başka bir platform şuan mevcut mu bilgi almam gerekirse orayada bakabilirim çünkü wish.gen.tr de şuan açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Black_Lupin Wish benim serverım değil güzel kardeşim bana kalkıpta burda wish hakkında böyle bir yazı yazdım diye yüklenmen beni şuan gayet sinirlendirmiş durumda. Wish iyidir kötüdür bunu tartışmıyoruz burda eğer sunucu hakkında bir fikrin varsa ve bu fikrini dışa vurmak istiyorsan gel msnden paşa paşa konuşalım. Wish uo kapandıgı için bir açıklama yapma gereği duydum. Yeni konu açmak istemedim buraya bunu yazıp bu forumdaki Wish oyuncularına son durumu açıklamak istedim. Daha çok araştırman ve daha iyi okuyabilmen ümidi ile. Mümkünse yazıma Ö.M ile cevap ver konuyuda burda kapatalım. Anlaştık ? [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 05:07 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 herkeşler beni yanlış anladı agresif olduğum nokta burası bunun yeri değil.yapmayın etmeyin güzel güzel paşa paşa bölümün hakkını verin.zaten bu konuda ilk ve son defa otokontrol bir sitemdi benimki.yoksa banane elin sunucusu çökmüş falan filan.Sadece şaşırdım redall sonuçta tanıdığım bildiğim biri yani garipsedim.kimseyi kırmadım kırmam DELİRTMEYİN BENİ KIRARIM KAFANIZI!. hadin görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 @RedallHoor bu wishdeki ph olayını açarmısın biraz. ilk 1 haftadan sonra skill artışı eski bildigimiz nebula düzeyindeki bir zorluktamı olacak? bende nostalji yapmak için ph li bir server arıyorumda bulamadım düzgün bir server... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Açıklıyayım..Wishin skil gain sistemi ne zor ne de kolay olacak...Nebula gibi değil yani..Mesela willowu oynadıysan,aynen onu gibi olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bu arada wish uo şu an bakımda olmasının sebebi saldırıdan dolayıymış..Başka bir sunucu saldırı yapmış ve kimliği belirlenmiş...Coderde yasal işlem başlatmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 evet amerika başkanı dahil herkes peşine düşmüş adamın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Ben aldığım duyumu yansıttım.UltimaStrike adminlerinin aldığı duyumu yansıttım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Turkiyede MIT yurt dısında CIA direk konuyla ozel olarak ilgileniyorlar Bill Gates in isi oldugu dusunuluyor ...Ama bir operasyon yerine suc ustunde yakalamaya calisiyorlar bir daha ki sefer acildiginda saldirir olursa hemen baskina gidilcek.....The Sun sdasdsdaasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Galıba sızlerın zekasında bıraz sorun var yada komık olmaya calısıyorsunuz.Nese konusun güllerim benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Nebula High Consilden Hellmaster tekrar sphere üstünde çalışmaya başladıklarını söyledi. her ne kadar eskiden bir göktuh ve halit kaldıysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Peki yeniden acılma tarihi ile ilgili bir bilgi varmı wish için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Cuma günü açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 corbeau ne zaman aciliyor bilen varmi yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 wishe gülüyorum sadece.. başka napılır ki? sadece ana sayfası açılıp bilgi verirler adam olsalar.. tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 www.tr-game.com a gelin diorum player sayısı öz ama en azından kaliteli, 253 ün &60 Kocu kıvamında olucagına 20 kisiyle düzgün oyun yapmayı yegleyenleri beklerim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 eğer öyle diyorsan pati'de oyna abicim :) zamanında 20 civarı olurdu, bu aralar iyice ölü oldu server. 10 kişi falan anca oluyor :( tatilden sonra toparlicak umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 müjde asgard açılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 len pru canım çok sıkıldı olm plvl falan ver bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Uo patlaması yaşanacak sanırım...Ben her ne olursa olsun Wish Uo'ya güveniyorum.Başarılı olacaktır...Bronxunda başarılı olacağına hiç kuşkum yok.Asgard bir zamanlar bana Uo'daki güzel yıllarımı bir kaç aylığınada olsa hatırlatmıştı.Bu sene güzel çekişmeler olacak gibime geliyor..Ne güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 rekabet beraberinde kaliteyi getirir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Pyro sanırım sende Corbeau'da bulunacaksın staff olarak...İyi bir staffdın daha önceden hatırladığım kadarıyla...Başarılar dilerim sizlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 sevgili pyr0 sanırım sende bulunacaksın corbeau staffta o yüzden iyi bir staffsın başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 payr0 eats them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 oha edit. [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 14:22 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar