Sensible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Az önce haberlerde izledim. Tmsf ATV ve Sabah'a el koymuş. Şaştım kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 NTVMSNBC Anadolu Ajansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 abouv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 fatih altaylıya kapak oldu :D ama görevinde kalıyormuş sadece en tepedeki iki isimin girişleri engellendi onun gazetenin ve tv nin yönetimi aynı kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 fatih altaylı ne diyordu ki? takip etmiyordum adamı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 kanal d'ye el koysaydıda su seda sayan kalksaydı yayından of :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 wuuuu noluyo sabah sabah Tamam Aydin Dogan bunlari da toplar artik. Iste o zaman Fatil Altayli tam yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 şunu linkleyeceğim öncelikle: http://www.siyahkahve.com/index.php?cmd=7&textID=2495 Şimdi, parçaları birleştirelim - Atv-Sabah grubu Dinç Bilgin'in elinden alınırken, ailenin bu grubu tekrar yönetmesini de imkansız hale getirmişlerdi düzenlemeler ile - Şu anda Atv-Sabah grubunun Ciner ailesinin elinden alınmasının temel sebebi (en azından açıklanan sebebi) Turgay Ciner ile Dinç Bilgin arasında bu grubun hisseleri konusunda gizli anlaşmalar yapılmış olması. En basit haliyle denecek olursa (bu da benim anladığım kısmı, yanlışsam düzeltin) Dinç Bilgin'in elinde Sabah grubu hissesi olduğu için, ve bu hisseyi Ciner grubu sattığı için Ciner grubunun elinden alındı Sabah-Atv-vs. - Buraya dikkat, bu konuyla ilgili ihbarı kim yapmış dersiniz. Dinç Bilgin. Geçtiğimiz aylar içinde 3 defa TMSF ile toplantı yapmış Bilgin, bu ihbarı da onun yaptığını açıklamışlardı yanlış hatırlamıyorsam, ya da öyle bir şey. - Buraya da dikkat, Dinç Bilgin'in geçtiğimiz aylar içinde görüşmelerde bulunduğu önemli bir diğer kesim ise Doğan Medya grubu. Birleştirin efenim parçaları bi, ilginç sayılabilecek bir şey çıkacak sonunda. Tam da seçim dönemi öncesi medyayı tekelleştirmek, bu tekel tarafından desteklenmesi planlanan partiye karşı bir ses çıkartabilecek bütün yayın gruplarını ortadan kaldırmak hem bu parti için (ki ismini zikretmiyorum bile burada) hem de medya grubu için oldukça karlı bir anlaşma aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Seçimler öncesi ilginç gelişmeler oluyor hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 internetten okudugum kadariyla sabah`in yayin politikasinda bir degisiklik olmaz sanirim. Zaten fazlasiyla hukumetin yaninda idiler. daha fazla yaklasmalari oldukca zor. Dogan grubunun almasina rekabet kurulu musade etmez. Bence o TGRT`yi alan amerikali grup alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 önceleri: "bu tayyip aklını başına almalı! olmaz böyle" fatih.. (heh heh.. lam nası oturttum lafı ama) dün: "tayyip çok über bi kişi, çok yakışıklı.. ancak şimdiki görevinde kalmalı" fatih.. (uleyn almasınlar ekmek teknemizi elimizden!) bugün: "tayyip iyidir canım, bu görev için biçilmiş kaftan! tek geçerim ben harika birisi" fatih.. (180' dönenlim..) yarın: "oooo oo we love you tayyip!" fatih.. (amigoluyun bokunu çıkarmadım umarım) [not:]aklıma geldi sadece fatih le tayyip bizim halleden arkadaşlar ikiside, fatih devlet memuru oldu da yeni.. amiri tayyip'e yalakalanıyordu geçen.. onu hatırlayıverdim. ünlü, şanlı söhretli insanlar falan değiller yani bunlar. mahlleden arkadaş! lan fatih sen de devlet memuru mu oldun şimdi? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 doğan bunu da alır geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Doğan olmayan medya kuruluşlarını sayalım arkadaşlar lüten. Vallaha bütün gazeteler televizyonlar adamın. Hele memet ali biranda sinir oluyom kanal d'de çıkıyor. Bu kktc'de orgenaral yeni kktc cumhurbaşkanının (yada başbakanındı) elini sıkmadığında memet dedi ki "bir komutana böyle bir davranış hiç yakışmıyor", halbuki istiklal marşı ve saygı duruşu törende olmadığı için komutan böyle bi tavır aldı ama doğan=hükümet yanlısı habercilik. Yeter yahu, kuralım bi pati tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Yönetim tayfasını değiştirmişler baya. Vay be , oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Sayın Brigand, Uzmanlarımız burada bir tv kurma fikrini ortaya attığınızı kargalardan haber almış. Ancak tv bizim işimiz! Ayağınızı denk alın. Veya ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Ya da uzatmayın. Çünkü artık zengin sayılırsınız. Avukatlarım size teklifimi sunacaktır. Elinizdeki pardon beyninizdeki fikri satın almak istiyoruz. Pati Tv ancak D Smart'ta yayın hayatına başlayabilir! Bunu unutmayın. Ayrıca Mehmet Ali bey'e yaptığınız saygısızlık sonucu size bundan sonra Mehmet Ali Brigand diyeceğim, sayın Mehmet Ali Brigand. Lütfen teklifimizi düşünün. Yaşasın tekelci medya! Yaşasın Tröst! Pardon afedersiniz avukatlarım beni dilimin sürçtüğü konusunda uyardılar.. bi saniye (fısır fısır fısır) hmmm evet.. evet.. Yaşasın tekel2000 yaşasın Trömsö diyecekmişim dilim sürçmüş.. evet. Saygılar, sayın Mehmet Ali Brigand. Aydın ve Doğan isim ve karakter benzerlikleri olsa bile sadece hayal mahsülü şeyler bunlar ;) di mi fatih.. -ya ya ya şa şa şa.. tayyip tayyip çok yaşa.. +sakin ol fatihçim.. gecicek geçicek.. fatih tayyip te mahalleden arkadaşlar.. fatih yeni memur oldu. onun heyecanını yaşıyor. kusuruna bakmayın [ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 15:12 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 kanaltürk iyidir, cumhuriyet pek güzeldir. aydın doğan medyasını sevmiyen bunları takip edebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Aydın Doğan'ın parmağının olmaması zaten imkansız bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Bugun Hurriyet ve Posta okuduysaniz ilginc birsey var. TMSF nin sirketlere el koyma islemi saat 6 da gerceklesti. Aydin Dogan a ait olmayan gazetelerin hepsinde bununla ilgili bir haber yok. Fakat Dogan Yayincilik bunyesindeki butun gazetelerde TMSF nin Merkez Yayin Holding e el koymasiyla ilgili haberler mevcut. Ne ilginctir ki. Saat 06.00 da olan birsey gazetelerin Tasra Baskilarinda bile mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 fiyatını 1 milyar dolar diyolar :) http://www.milliyet.com.tr/2007/04/02/son/soneko42.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 kartel medya nedir? şimdi tüm kanallar bu adamın elinde, o ne derse onu görecek halk. alternatifi olmayınca kötü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 cok yazık oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Blackchaos, AA'nın haberi 1 Nisan 19.00'da yayınlanmış, 06.00'da el konduğuna emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Ehe Fatih Altaylı da bugünkü yazısında TMSF mahkeme kararını beklemeden daldı demiş sabah'a. Mahkeme sürüyormuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Türkiye'de medya sahibi hiç bir sermaye grubunun geçmişi temiz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar