Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuzde 52

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

farkıdan olsada umrumda değildirki.. veya zaten koç gibi bi firmadan veya senın bahettiğin "iyi" iş imkanları ona kötü gelen durumların ta kendisidir zaten.

anarşizmin lighti olmaz yahu, zaten yakıp yıkan patlatan anarşistte olmaz, ha calıp cırpan olabilir ama yakıp yıkan.. ne biliyim silah cezaevi kışla falan yakıp yıkmıyolarsa olmaz yanı.

Teoride eşitlikten özgürlükten paylaşımdan yana insanlardan bahsediyoruz, baska bir insanın iişne yarayabilicek bişeyi yok etmeleri cok sacma olur.

Günümüzde (biraz fazla iyimser olucak belki ama) doru düzgün anarşistlere Odo'cu gözüyle bakmak lazım bence
Sosyal ağlarda paylaş

Peki ben, orda kendisine kariyer yapmak için salonda bulunanlardan birisi olsam; o eylemci arkadaşı vaktimi çaldığı için oylum oylum oymaz mıyım? Oyarım. İnsanlara saygı göstermeyi düşünemeden, insanlığı kurtaracaklar?

Oyduktan sonrada karşıma alır, insan yerine koyar iki laf ederim. Bak derim koçum, madem Koç'a ve temsil ettiklerine karşısın o zaman çalış, çabala Koç'tan güçlü ol, bir de seni görelim neler yapabiliyorsun ya da neler yapıyorsun.

Hiç birşey yapamadın, ertesi gün sen bir toplantı düzenler anlatırsın derdini öğrenci arkadaşlarına.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamların hepsi 5-10 yıl sonra "nasıl daha fazla para kazanabilirim" diye soracaklar kendilerine...hatta ironik bir biçimde koç'ta işe başlayanlar bile olabilir.

bence en baştan sitelerinde " koç'la ta..k geçtik!" yazmaları büyük bir hıyarlık, orda kadına yapılanın hıyarlık olduğunu yazmama gerek bile yok sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

her konuda bilgiliyiz bu güzel bir şey.ilk başta içeriğe,amaca bakmak gerekli eleştirmek için.

esin kaynakları v for vendetta ve gogol edebiyatından gelmektedir.

anarşizme karşıyım ama eylemsizliğe tümden karşıyım.

güçlerini aldıkları sözden yani "kişiler yok edilebilir ancak fikirler yok edilemez" şiarıyla yüzde52 yi destekliyorum.umarım geçici heves değildir ve güzelce örgütlenirler.

rejime karşı tersdevrim çabasında olsalarda pozitifler ve oradaki kadın sermayenin pazarlayıcısıdır,bunu bilerek çıkmaktadır.

öyle çizgisel düşünür haldeyiz ki,çizgiyi dalgalandıranlara köpürür olduk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar yapmayın,etmeyin. Eylemin,protestonun da bir yolu yordamı,bir ahlakı vardır ama dimi. Komiklik yapmaya çalışan soytarılardan eylemci olur mu? Yaptıkları düpedüz terbiyesizlik. Amaçları şov,akıllarınca eğleniyorlar.
"koç ta..... " diye bağırarak bir kadına hayvan testisi fırlatan tipler ne kadar ciddi olabilir?
Bunlara desen gel koç gruba alalım seni aylık 10.000 dolar maaşın;balıklama atlarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

protesto güzel ama şekli güzel değil koç'u protesto etsinler ama çalışanlarını değil koç'un ne kadar maaş verdiği zaten belli çalışanlarda isyanlarda adam akıllı zam yok birşey yok pis kaka köleler cinsi eylem biraz saçma çoğu işten ayrılsa istifasını verse bir daha iş bulamaz bir anlamda evet köleler ama açmı kalsınlar saçma.Anarşizm genel anlamda bireycidir (bir çok farklı bakış açısı var tabi) bu gençler anarko komünizm ile daha işli dışlı gibi.Onun dışında koç adlı şirketin savunulacak bir tarafı yok bildiğin şirket kapitalist patron işçileri eşşekler gibi çalıştırır hakkınıda vermez ama bağımlı yapar olayı sorun bakalım koç çalışanlarına bizim patron çok iyi bir adam diyorlarmı ? (yüksek maaş alan azınlıktan bahsetmiyorum) Huun demişsinki koç'tan güçlü ol felan halbuki gençler güç arayışı içinde değil bilakis tahakküme karşılar yani bir şirket kurup büyütüp koç'un ensesine şaplak atıp koç holdingi batırma gibi fakir ama gururlu bir genç vardı olayı değil.En azından benim gördüğüm ve yorumlayabildiğim bu.Karl Marx'tan alıntı yaparak yazımı bitiriyim : "insanların maddi yaşam koşullarını belirleyen, onların bilinçleri değildir; bu maddi koşullar, onların bilinçlerini belirler"
Sosyal ağlarda paylaş

Suraya gelen ilk 4 mesaj olumlu olsaydi burda cok farkli birsey okuyacagima o kadar eminimki..

Bence gayet guzel bir protesto olmus sadece sis bombasi olayi biraz tehlike yaratmis gibi geliyor..

Daha once dendigi gibi sahnedeki hatun kiside bir kurulusu temsil ediyor.. Yani hatuna tasak demiyorlar koc grubuna diyorlar bencede gayet yaratici koc seyi atmak..

Butun avrupa genclik hareketleri ile yaniyor.. Fransada hukumetten bakan istifa ediyor..

Bizim gencligimiz monitorun arkasinda "Kardesim degisiyor olsaydi sen gelmeden once birileri yapardi zaten" diye bir mantik yurutuyor..

Ot gibi yasayip ot gibi olecek bir %52 geliyor demekki..
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamların amacını anlamıyorum.
%52 kesmin ne konuda ot olduklarını düşündüklerini de bilmiyorum.
ama gördüğüm kadarıyla v for vendetta izleyerek gaza gelmiş bir grup heyecanlı delikanlı.

said:
Ordaki kadına yapılanı bir daha düşündüm de,terbiyesizlik bu ya
Sen ne hakla bilmediğin bir kadına gidip herkesin ortasında "koç ta..ğı" dersin? Benim eşim falan olsa orada da dese öyle biri öldürürüm onu.
Eylem yapmak başka,terbiyesizlik ahlaksazlık başka.
Bunların amacı dikkat çekmek,ahlaksızca eğlenmek. Ciddi bi halt değil. Bir avuç sorunlu gerzek

her ne olursa olsun, kuruma yapılcak saldırıyı kişiye karşı yapılmasını haklı görmem.
terbiyesizlik bence de.

yani ne biliyim, ülkede savunulması gereken bir çok konu var.
atatürk türkiye'si zedelenmek isteniyor.
bağımsızlık elden gidiyor, demokrasi elden gidiyor, cumhuriyet elden gidiyor, atatürk ilkeleri elden gidiyor.
madem türkiye'de 26 yaş altındaki %52 kesimi temsil ediyorsunuz, bunlarla uğraşın. insanları eğitin, okuma yazma öğretin, gündemi takip edebilmelerini sağlayın.

ama bunun yerine para kazanıp karnını doğurmak için uğraşan insanlara "taşşak geçip" kendi egolarını tatmin ediyorlar.
antikapitalist antiglobal anarşik gençler, ona buna "siz kölesiniz" felan diyorlar da, asıl köle onlar olucak farkında değiller.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendileri istemiyo olabilir, o zaman kariyer filan yapmayın kardeşim demiycem çünkü alakasız olucak ama karşıysanız adam gibi konuşun, sunum yapın, bu işin olumsuz yanlarını vurgulayın, duyurular yapın dersem uygun olur heralde.

Böyle şaklabanlıklarla,militanlıklarla hiçbişey elde edebileceklerini sanmıyorum. Yani ancak çocuk yerine koyulurlar bence, ötesini göremezler. Yani orda öyle salak bi protesto yaptın da ne oldu? Sonuç olarak orda hedef olan kişi olayın temelindeki kişi değil, sadece bir çalışan. Yiyosa git patrona at o t...ağı demezlermi? (demeyebilirlerde, çünkü pek dikkate alınıcak tipler değiller, 2 bağırır giderler diye düşünenler çoğunluktadır herhalde)

2. olarak okulda yapılmasına karşıtlıklarını belirtmişler ama o kariyeri mahallenin manavı yapmıycak herhalde. Eğitimini bitirdikten sonra iş hayatına atılacak kişiler yapıcak. Eh, o zaman kariyer günü de okulda yapılır ki işe yarasın.
Ayrıca öğrenciler arasında kariyer yapmak isteyenler, bu konuyla ilgilenenler de olabilir, onların bu hakkına saldırma yetkisini nereden buluyolar bilmiyorum.
Neyse, bence yaptıkları şey terörizm, daha ötesi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

iki gündür buraya bir şeyler yazıyorum hemde çok uzun ve her seferinde ağır bir dil kullandığım için siliyorum,göndermiyorum.

fanatik bir v hayranı olaraktan şöyle bir şey diyebilirim

yağmurlu bir havanın altında yürürken tchaikovsky - 1812 overture dinlemeyipte ne için mücadele verdiklerini anlamayan kişiler yorumlamasınlar mevzuyu.

görünenin altında çok geniş bir düşünce yatıyor.geniş bir zamanınızda gidin manifestolarını okuyun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne haklısı ne görünen ardında vesairesi.
insan gibi protesto etmek var birde bunlar gibi..
bir bayanın üstüne koç taşağı atıp. zauhzau 52 koçla taşak geçti diye koca harflerle sitelerinin giriş sayfasına yazan adam samimi değildir benim gözümde. özentidir, asilimedir, şovmendir, memetalierbildir.
bişeyleri protesto ediyorum diyip boş hayatlarını daha anlamlı kılabilmek için, sırf bir yerlere ait olabilmek için nereye olursa olsun ama bi yerlere olayım da farketmez diye düşünen, böylece hayatında bir kızın elini tutamamış adamlar kendi yanına çektikleri kızları bir gün hep beraber salak bir mahallenin küçük bir dairesinde ucuz bir şarap içtikten sonra hep beraber sarhoş ellerinden tutarlar. protesto ettikleri yere 20 kişi girip beraber voltran olup böylece dayaktan da yırtabilen bir avuç mallar gözümde.
istanbul üniversitesinde okuyorum. herhafta bazı spastikler yüzünden (sağcısı solcusu şeriatçısı) bir sürü tantana bir sürü gürültü bir sürü biber gazına katlanıyorsun. yeter artık gına geldi hayvan gibi protestolardan, insan gibi saygılı eleştiri yapamıyor aklına karşı bir fikir gelenler.
insanların saygı duyacağı bir protesto nasıl olurdu..
gidersin bu kariyer gününü yapılacağı yere bir iki pankart asarsın bir iki slogan atarsın sonra hep beraber dağılırsın.
bu protestoyu mantıklı görenler pkk'nın da kendi fikirleri için protesto olarak öğretmen öldürmelerini mantıklı görürler mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

insan gibi protestoya da örnek vermek gerekirse greenpeace derim. süper protesto yapıyorlar. onların protestolarında güçsüz taraf kendileri. bir yerlere zincirliyorlar kendilerini polis alıyor götürüyor sonra. bu kadar. şu vapur kapılarında greenpeace'a bağış diye tikicanlar para dileniyor ya. gerçek mi yalan mı bilmiyorum ama greenpeace'e saygımı zedeledi biraz :)
bi de bu öküzlerin yaptığına bakalım. salaona 30 kişi girmiş. orda ir kadına koç organı fırlatıp salonda kendine bişeyler katabilmek için gelmiş ve oranın personelini dehşete düşürecel icraatlar yapıyorlar.
memdali abi kamera da getirelim şükrü de başka bi açıdan cep telefonu ile çeksin sonra youtube'a koyarız. terazimize tıklarlar. repu repu...

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 18:48 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sitede bi ton 'bu topraklar' muhabbeti yapmışlar. ama gördüm ki 'bu topraklar' lafı bi tek nihat gencin ağzına yakışıyor. lan bu topraklara o kadar hastaydın madem, bu topraklardan toprak çalmak için yapılan oyunlara niye atlıyosun? yani kanlı iktidarlar yaptı siz yapmadınız deyince sözde ermeni soykırımı soykırım olmuyo mu? hey allahım ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...