glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konser çıkışı bir adam duruyordu metalci tipli şöyle sözler sarfediyordu:"Ahahah hepsine kapak oldu Sober çalmadılar ahahahah hepsi göt oldu muahahaha" gibi anlam veremedim. Roger Waters konserine gitmeyen insanlar hayatlarında gördükleri en iyi sahne şovu olduğunu söylemekte haklı bir grup. Ben son dıştaydım Maynard duyulmuyordu diyemem ama kısıktı bana gitar çok yüksek geldi.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sağlam bela okumuşum haha.bu arada konsere giderken aklına gelip beni arayıp moral veren solonora ayrıyetten teşekkürler.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 eet açıklıyorum: her şeyi duydum. her şeyi de gördüm. beleş de girdim. biletimi de sattım. dövün abi beni. roger watersın tr şovunu seyretmedim ama başka şovlarından görüntüler gördüm; kafadan aynı sene depeche mode daha iyiydi rw den. tool "ışık şovu" olarak belki daha iyi değildi ama bütün sahne olarak çok daha iyiydi bence. rw seyretsem 4lü liste yapardım, seyretmediğim için 3lü liste yapıyorum - depeche mode - tool - whitesnake
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 abi beni gömün ayrıca, lateralus... budur. NOW we are eternal
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Hayvan gibi zengin oldum bilet sattım :D Ses sistemi çok kötüydü, baslar tüm kanalları maskelemiş. Vokal gruba oranla çok az duyuluyodu. Açıkçası bu kosere para verenlere acıdım
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ama genel olarak da baslar çok duyuluyordu evet. cüzdanımı kaybettim bir de ben, götüme kaçtı her şey.
Venator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 En arkalardan izledim konseri. Açıkcası bassları hiç de öyle fazla duymadım, efektleriyle müziğiyle süper bi konserdi. Tek sorunu çok kısaydı, en az bi 2-3 şarkı bis beklerdim ya da daha uzun olabilirdi. Hala kafamda vicarious çalıyo =P
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bi ara kafayı baya baya geriye yatırıp "olm ot mu çektim lan ben" diye sorduğumu hatırlıyorum. danny yardırdı
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Çekmeden çekilmedi bence konser pek ama nese ;)
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 GİMLİ SANA BURDAN BİR YUMAK DOLUUSU +11111111 kardeşim benim. tabiri caizse kafam zkildi ya .. rezaletmiş ses sistemi . air konserinde kafam iyiydi cok güzel gelmiş o zaman ses sistemi. bilet satmak ftw i love gnctrllcllmll
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 o değil, konser bitti sağanak başladı, ucu ucuna kurtardılar.
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 arkadaşlar, sahne perf. 0, maynard ın ses duyulmuodu, bis yapmadılar, 30 dk efekt adı altında yediler bizi 1.5 2 saat ki o efektle birlikte "çaldılar" kesinlikle tatmin olmadım açık ve net mp3 dinlerim abi bunun yerine yalan mı dediim aynısını çalmak mıdır konser abi.. biz oraya maynard ın saçını kaşını görmeye gelmedik ki bi dialoga girer insan bu kadar mı ego adamlar, bi stinkfisti değiştirdiler, onu da 10 yıldır değiştirerek çalıyorlar, insan bir dialoga girer, axl gibi boğaza " river " der(bkz. when axl says its a river, its a river).. görüntü açısından güzel şeyler yaptılar da onu kuruçeşmedeki daft punk da yaptı, rw de yaptı, gnr de yaptı hem de kat kat fazlasını yaptı.. kesinlikle tatmin olmadım, halbuki çok büyük umutla başlamıştı konser jambi, stinkfist, 46&2 ve schism le. ama aradaki o efektler neydi, o arada maynard kime blowjob yaptırdı, öbür elemanlar hangi uyuşturucuları kullandılar, belli olmadığı gibi, o saniyelerde, en azından seyirci ve "fan" olarak en azından bir "the show will continue after this fuckn effects" tarzı birşeyler beklerdim. ha en büyük kısım, sen kimsin de bis yapmıyorsun? ulan rip pavarotti bile bis yaparken, metallica, iron maiden bis yaparken sen kimsin de bis yapmıyorsun ya? 5-6 yıldır bir sürü konsere gittim, hala da giderim yani en son bundan önce de rnc a gitmiştim. festival haricinde çıkıp ist te çalıp da bis yapmayan ben grup görmedim. gören varsa hatırlatsın... bu adamlar kendilerini ne sanıyorlar bir ara anlayan varsa bana anlatırsa sevinirim.. Sonuç: Verdiğim para sonuna kadar haramdır. Buna yakın olacağı bootleglerden belliydi ama bu kadarını beklemiyordum. MP3 dinlerim canlı izlemek yerine hem de istediimde açarım istediimde kaparım, yanıma bakkaldan aldıım 2 ytl lik biramı açarım, rahat rahat takılırım veya tribute bandlerini izlerim adamların keyif alırım en azından bilmiyorum çok mu ağır oldu ama düşündüklerimi yazmaya çalıştım.. Sonuçta ben de tool tribute grubunda çalmış söylemiş bir insanım ve en sevdiğim 3 gruptan biridir tool şu an. Ona rağmen bunları diyorsam, en azından oturun bir düşünün ondan sonra saldırıcaksanız saldırın..
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 + olarak yazdıklarıma konserden kimler zevk aldı diye düşündüm ve şunları buldum.. 1. fanatik toolcular onlara ne çalsan yeticekti zaten arkadaşım vardı yanımda mesaj geldi lateralus çalarken " deniz(arkın adı) lateralus çalıo ve ağlıorum" dedi kız 2. hiçbişey beklemeden gidenler gittiler ulan güzel grup ama nası olcak perf. fln die baktılar ışık mışık oha adamlar kasmış dediler, herifler de aynen çalınca bu tarz insanlar gaza geldi oha inanılmaz perf. fln diye ama bu geceyi unutmıcam, insanların ne zorluklarla o parayı verdiğini düşündükten ve gördükten sonra..
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Solonor, 31 Mart 2007, Cumartesi - 00:54 tarihinde demis ki: inanamıyorum, gerçekse hayatımda 2. kez gözyaşları eşliğinde izleyeceğim konser olucaktır kendisi, eminim. yeter ki gelsinler ya. 100 ytl ye kadar bilet parası veririm, bunu da burdan yetkililere duyurmak istiorum. :) bunu da demişim topicin başında, haram olsun anasını satayım ya..
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ne bekliyodunuz ki, daha ne olabilirdi ben anlamadım, adamın sesi duyulmuyodu diyosunuz ben hiçbi sıkıntı yaşamadım o açıdan. ses kaliteside gayet iyiydi. o efekt dediklerinde tool konserlerinde hep olan bişeydir zaten. ayrıca lateralusuda biraz değiştirmişlerdi konserde. ortasında drum solo vardı krallar gibi neyse ne diyeyim adınıza üzüldüm, ben çok keyif aldım :)
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ses sistemi evet pek parlak değildi sesler kayboluodu. Adamlar aynen çaldılar gittiler. ben de aşırı bişey beklemeyenlerdendim konserden. O yüzden nötr durumdayım şu an. Ama böle konserden aman tanrım harikaydı, dierek çıkmak isterdim kafa uçmuş bi şekilde. olmadı =)
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 işte ders olsun, tool tool diye debelenmeyin, gidin mahsun kırmızıgül dinleyin de ses sistemi nasıl oluyomuş görün. enteller nolcak.
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 solonor bis demişsinde konser bittiginde herkez direk kaçmaya başladı ki konserin ortalarında zaten büyük kesim saagdaki soldaki kaldırımlara toprak yerlere falan oturmaya başlamıştı bende onlardan biriyim. belki arkalarda oldugum için bis için bagıran birilerini duyamadım yada göremedim auschwitzden kaçarmışcasına dagıldı millet.haklılar
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 tamam da o arada zaten görevliler adam jones ın pedalları toplamaya başlamışlardı bile. bis yapmamanın suçlusunun 10 kişinin motorlara koşması olması çok saçma geldi bana şuan
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 artık ölebilirim, görmem gerekeni gördüm.
Öne çıkan mesajlar