nameless Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 sitesi trailer için geri sayıma dönüşmeden önce sadece xbox ve ps3'ün amblemleri vardı, pc'ye çıkmayabilir (buraya açmış olmam da saçma olur böylece :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 PC'ye çıkmadan olmaz. Çıkmak zorunda. Bi seneye kadar o da çıkar. Yoksa keserim pipilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Ya Assasins Creed için de öyle diyorlardı ama PC'ye çıksın diye isteyince bütün oyunseverler adamlar direk döneklik edip "Okey bab, pcye de yaparız" dediler. Aynı şey bu oyun için de geçerli olacak. Kim bu oyunu pcsinde oynamak istemez ki yeni nesil bi konsolu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 OHAAA ASSASINS'S CREED PCYE DE GELIYOR MUUU OHAAAAAAA OLEEEEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 klavyeyle oynanmaz ha? yok öle bişi kandırmışlar kuzum sizi. gayetde daha kral oynanır. aimi istedigin gibi free tutuyosu nbikere oyundan aldıgın zevki arttırıyo oyle auto aim falan oyuncu adamı bozar! gta dedigin pc de oynanır zaten, bu arada trailer gerçekten olaganüstü. Direkt newyork olmuş şehir. Grafikler güzel, rus mafyası da fena olmaz dıye dusunuyorum. Pcye ne zaman cıkar onu bılmıyorumda 2008 diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 GTA serilerini PC'de oynamanın en büyük artısı klavye değil değişimdir. siz konsolcular sabit bir GTA ile oynarkene ben araçların özelliklerini modifiye eder, şekillerini değiştirir bi sürü ekleme yapar ve babalar gibi serbest olan bir oyunu kişiselleştirilmiş haliyle oynarım. bütün oynadığım GTA serilerinde (GTA III ve sonrası elbet) araçlar benim sürüş stilime göre gitti, şehirde hızın alasını yapan aracım da vardı, offroad canavarımda.. ve haritalarda istediğim yerlere rampalar koyduğum için ve istediğim eklentileri yapabildiğim için GTA Vice city'de altımda araba ile yere değmeden adayı dolaşabiliyordum.. nihayetinde hepimiz bi ada değil miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 GTA3'den sonra nedense GTA serisine soğudum.GTA3'ü sonlara kadar oynadım ama bitirmedim,Vice City'de şu rc helikopterle inşaat patlatığımız göreve kadar oynadım bayıp bıraktım ve San Andreas'i şuana kadar hiç oynamadım.Nedense bunları aramıyorum. Benim aradığım hala ilk GTA.Onun gibisi yok gözümde nedense,hatırlıyorum babam getirmişti.Babamın bana aldığı son oyunlardır (toplamda 7 oyun aldı zaten :D oyunlarla arası iyi değil ama aldı mı gider orjinal+özel setlerden alırdı ah ah ) , + orjinal olması daha da bir değerli kılıyor.Arada sırada yüklüyorum nedense onu da oynamıyorum.Masaüstünde simge duruyor,ben ona bakıyorum o bana tıklayamıyorum. Tiksindim oyundan ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 İlk GTA'nın üstüne yok orası kesin. Ama ben bu videoyu izleyince nedense oyunun renklerinden ve şehirin canlılığından ötürü GTA1'e en yakın versiyon olduğunu düşündüm. Bence GTA4 özüne grafik olarak benzeyen en yakın oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bana o tankerlerin hayvansi patlamasini verebilecek mi onu soylesin GTA4 dizerdim o tankerleri ince ince park eder bi patladirdim wuuufffff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 tankeri binanın içine bırakıp patlatıyorduk binayı o görev güzeldi 1de miydi 2de miydi neydi [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 12:25 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 gta2 de bir çetenin elemanlarını kamyonetle toplayıp diger cetenin sosis fabrikasına götürüyorduk..fabrikadan cıglıklar geliyordu sonra sosis kamyonetini alıp ilk çeteye satıyorduk..böle taşak görevler olsa keşke gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 gtayı ilk oynayıdığımda küçüktüm. hiçbişey anlamadan sadece gezer adam öldürürdüm. bu arada rockstar gta2yi de bedava dağıtmaya başlamış. http://www.rockstargames.com/classics/ adresinde aşağıdaki formu hemencecik doldurup indirebülüsünüz [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 19:27 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 ben daha san andreas'a doyamamışken bu çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 bide bunlarin Gta London diye igrenc bi oyunlari vardi.Hic sevmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 gta1le 2 arasındaki oyundu galiba o. san andreas da canım çekti. ben şu seriyi bi komple bitireyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Gta 1 - GTA: london Gta2 Gta3 vice city san andreas hepsini yaladım yuttum ezberledim. gta IV ı sabırsızlıkla beklıyorum yeni sistem toplamayı dusunuyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 1 ve 2 deki hava yoktu hiçbirinde.. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 17:07 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Daesu +1 özellikle 2 efsane olmuştu ama 3 boyutlu hiçbir oyun o havayı veremezdi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 abi aynı şeyi öteki oyunlardan beklemek yersiz bence zaten :) sonuçta ilk onlar çıktı efsane olan onlar. ama gta 3 vc ve sa da süper oyunlardı. ama gta3teki şehrin o değişik havası vc ve sa'da yoktu diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 napalım 1-2 efsane olunca 3 daha bir efsane olsun diye bekliyor insan hep :) 3 eh işte olursa 4 efsane olsunda 5 daha bir efsane olsun diyor bu sefer böle gidiyor bu : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 benim en sevdiğim gta oyunu vice city'ydi. san andreas'da inanılmaz iyi bir oyundu ama vice city'nin oynarken verdiği mutluluğu pek veremedi bana. hood muhabbeti bayık gelmişti baya. 1-2 hakkında yorum yapmaya bile gerek yok, tek kelimeyle süper oyunlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Miami Aşmış bir şehir. San Andreas'ta o renk, o canlılık yok. Çok daha iyi bir oyun ama mafya olayı olmayınca, saçma bi gang muhabbeti olunca olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 vice city'de italyan mafyası vardı adamımız tommy vercetti süper karizmatik ve gral bi adamdı. oyunda oldukça başarılıydı san andreas daha geniş çaplı bir oyun vice city'e göre yani çok daha detaylı çok daha fazla şey barındıran bi oyun ama gangsta olayı biz türk milletini fazla sarmadıgından sanırım fazla begenılmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sosis olayı 2. oyundaydı :D 1. oyunda da unutamam pizza görevi vardı. Herşeyden çok 1 GTA1 görevi 10 tane GTA3,VC,SA görevine değer gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ben san andreas ı çok begenmiştim ya.bol pantalon üzerine beyaz dar body kolye bandana tarzı zenci gansta muabbeti iyiydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar