Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Az önce abd senatosundan tasarı geçti ve artık amerikada resmi olarak ermenilere soykırım yapmış olarak tanıyor bizi. uluslararası arenadaki siyasi başarısızlığımız rezillik seviyesine vardı.eskiden az olsada bir iki laf edilirdi onore olurduk,artık samaroglanı kıvamında gelen gecen vuruyor tokadı. [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 19:39 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 kendi akılsızlıklarını da yasal olarak kabul etseler ya (sansüür) [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 19:52 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ya soylenecek birsey kalmadi artik halkin verdigi fikirler tukendi . kufurler zaten tukendi... Cok tesekkur ediyoruz sevgili hukumetimize... Incirlik i kapamayalim aman ha! Daha Kurulucak Kurdistan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Dink tasarısı ABD Senatosunda onaylandı Hrant Dink cinayetini kınayan, Türkiyeninn 301inci maddeyi kaldırmasını ve Ermenistan ile ilişki kurmasını isteyen tasarı ABD Senatosunda kabul edildi.Ermeni soykırımı ifadesi tasarının gerekçe bölümünde yer almadı. Ntv nin sitesinden alıntı. [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 19:55 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Ermeni soykırımı ile ilgisi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 cih cih cih gaza geldiydik ne guzel yanlis bilgiler vermeyelim efem silahimi kusanmistim oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 habertürkü izlerken son dakika haberi olarak verdiler.onların kolpacısıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Hrant Dink cinayetini kınayan, Türkiyeninn 301inci maddeyi kaldırmasını ve Ermenistan ile ilişki kurmasını isteyen tasarı ABD Senatosunda kabul edildi Biz de bir tasarı çıkartalım karşılık olarak. Amerika daki şişko sayısı azaltılsın, madagaskar ile ilişki kurulsun.Yeni çıkan rocky balboa filmi de kınansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 abi haberturk izliyosun ve orda gordugun seylere inaniyosun, tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Hepimiz Ermeniyizdiye sokaklarda gezenler kına yaksınlar bi yerlerine artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Çocuğumuz olsun ermenistan'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Ahah kıyamet koptu demediği kaldı Habertürk'ün artık hadi aslanlarım yürüyün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Artık hepiniz Ermenisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 aslında hepimiz tasarıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ben brezilyalıyım! çok milliyetçiyim kimse bana paraguaylı diyemez tamaam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Cosar simdi online milliyetciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bakın sayın wissy! be clever! online değil bi kere! çevrimiçi milliyetçilik kavramını kullanmanız lazım.. hatalısınız ve size laflar hazırladım. buyrun başlayalım; ilk lafım Kutyugluk.. yani bu gibi olaylarda kafasını kuğu gibi kuma gömen bir venezüalla.. Allah! içimden geldi neyse venezüellalı toprak ananın kardeşi ve yaşadığı cehalet demek. işte siz de bu var sayın wissy! diğer laflarım da gelicek zamanla! bi anlamı yok dediklerimin. takılmayın anlam aramayın mason locasına falan bağlı değilim ve erik von daniken de bu kelime de bişi bulamadı.. anlamsız.. ders çalışmaktan ve projeden işte.. bi çay içiyim toparlarım. evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: Hrant Dink cinayetini kınayan, Türkiyeninn 301inci maddeyi kaldırmasını ve Ermenistan ile ilişki kurmasını isteyen tasarı ABD Senatosunda kabul edildi.oha, deja vu oldu. Bildigin Osmanli'nin cokus donemi yahu bu, ABD yerine Ingiltere yazinca ayni oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 301kalksa sevinirim.. ama bizim hukukçular da bürokratlar da aşırı beceriksiz. onu da batırırlar daha beter ederler. aynı polisin elini kolunu bağlamaları gibi. ellerin ayarı yok, kaçırıveriyorlar kantarın topuzunu işte. yahu ben naapıyorum burda be.. sonsorol adasına falan gidebilsem keşke.orda yaşarız.. negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 abi o ne ya öyle tasarı mı olurmuş.. o tasarıda son ana kadar ermeni soykırımı ifadesi yer alıyordu yani geçseydi sözde ermeni soykırımını tanımış olacaklardı. yer almamış yani.. bu da bence abd nin sözde ermeni soykırımı konusunda bizi (sözde) desteklediğine bir işaret.. hani biraz sözümüz geçiyor demek ki. zira amerikada güçlü bir ermeni lobisi var, buna rağmen o kavram o tasarıda yer almamış.. ha diğerine gelince.. yasaların hepsini okumadım ama 301 in içeriğini biliyorum.. e bu kalkarsa ortada rte gibiler atatürk'e istediği gibi küfredecek, türk bayrağını yakacak, türkler mongoldur diyecek ve bunun hiçbir cezası olmayacak mı? bu mudur istedikleri? [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 22:12 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ben ermeniyim. ben kürdüm. ben türküm. tamam mı? yok size kına falan da... provokatör mü doğdunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bugün bizim üniversitede sözde ermeni soykırımı tartışması yapıldı. eski cumhurbaşkanı denktaş da katıldı. gerçi dersim olduğu için izleyemedim ama çıkışta gittiğimde kitap felan dağıttıklarını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: Hepimiz Ermeniyizdiye sokaklarda gezenler kına yaksınlar bi yerlerine artık. tokuşturr tokuşturr kafaları tokuşturr bizede faşo diyenler ya komunist ya puştturrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Tüh hevesi kursağında kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Niye bu kadar üstüne gidiyor herkes başlığı açanın anlamadım ki? ABD Senatosu bu kararı er geç alacak, o noktaya kadar alabildiğine taviz koparmaya çalışıyor ülkeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar