Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 geçen gün otururken düşünüyorum "bir kaç aydır spora da gittiğim yok, en azından evde cimnastik hareketleri yapayım, şınav felan çekeyim" dedim. oturdum 4 kere 6'şar şınav çektim. fakat 3 gündür vücudum çok kötü ağrıyor, üstümden kamyon geçmiş gibi. koltuk altımdan kaburgalara doğru bir ağrı. özellikle kolumu yukarı kaldırdığımda ağrı artıyor. bir de karnımda daha az bir ağrı. 20 küsür tane şınav çekmek bu kadar ağrıya sebep olur mu yav? hadi daha önce de egzersiz sonrası (kas aletleri) kas ağrıları olmuştu, ama en fazla 2 günde geçmişti. bir iki ayda çok mu hamlaşmışım diye düşündürttü bana. yoksa ben mi şınav çekerken ters bir şekilde yaptım bu hareketi. ağrılar dinlenmekle de geçmiyorsa ne yapmak lazımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 şimdi bu beynimizn bize bir oyunu şınav poziyonuna geçen beyin, sex/spor arasında bir ayrıma gitmek zorunda kalırken bocalamış gibi gözüküyor penis civarına pomplanan kan aniden beyne geri dönüyor, sonra tekra iniyor filan en sonunda başka biriyle etkileşim halinde olmadığını anlayan beyin, sinirleri eskiden kazandığı refkleksler yüzünden otomatik olarak kol üzerinden ele doğru yönlendiriken hamlanmış vucut daha fazla bu strese dayanamıyor ve yeter artık bu kadar şeyi aynı yapamam deyip ağrıyı başlatıp beyni durduryyor bence olay bu ----- şınavı düzgün çekmek için kendini fazla zorlamaktan olabilir. [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 21:30 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Zorlamican biraz başka birşey dene, kendini boşuna sakatlama. Forma girince sınava geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Forma girince şınav çekersin demişsin de Arcane, şınav çekmeden nasıl forma girecek? Paradoks oldu. :) Laktik asit üretmiş vücudun. Bildiğin hamlık işte. Şınav süper bir harakettir. Vücudunun pekçok yerini çalıştırır. Zaten ağrısı ile farketmişsin sende. Merak etme aletli çalışma yapmadığın için sakatlanma şansın düşük. Kolların kesildiği için yere yapışıp burnunu kırmak bence maharet ister. Ağrısının geçmesini falan bekleme. Üzerine git. Nefesini kontrollü alıp ver. Vücudun ısındığı zaman o ağrılar geçecek. Yok ağrıların dinmesini beklersen her tekrarının ertesi günü bu ağrılarla uğraşıp durursun. Kendini bir sisteme oturt. Tek sette 6 şınav çok az. Yaşın 60-65 arası olsa idi kabul edilir bir değer olurdu 6. Yavaş yavaş arttır sayını. Zor değil, bence yapabilirsin. Burada yaş ve cinsiyete göre tekrar sayıları var. Hiç değilse tek sette yaşına uygun averaj değeri yakala. Zaten sonrasında üstüne çıkmayı sen isteyeceksin. Son olarak, sayıyı arttır dedim ama, çok yapacağım diye yalap şalap şınav da çekme tabi. Nizami olmasına gayret et. Set arası dinlenme süreni de geniş tutma. Faydasını göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Şınav başlangıç için çok zor bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Şınav, mekik, barfiks bunlar hep başlangıç ısınma haraketleri. Yere kapaklandığı zaman kendi başına ayağa kalkamayan biri için şınav zor olabilir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 git üstüne. kamyon değil tır sonra uçak geçmiş gibi olacan sora alışacan. 6 ne be hehe. askere gidecen yarın öbürgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 kos filan biraz, isin. o degilde, cok pis gobek oldu, onu napicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ya sinav icin setleri falan bulabilecegimiz bi site yok mu. Bi yer varda onu anlamadim hangisi kackere cekilecek hangisi kac set yapilicak anlamadim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 ya çek işte 10 la başla 3 set, 20 ye kadar yolun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 pasif ısınma hareketleriyle ısınırsın. yarım mekikle başlarsın,sonra şınav,sonra tam mekik diye gidersin. bence dumblelarda(bilmiyorum böyle mi yazılıyor :P) kollar için gayet iyi. ya da her yerde satılan ağırlık takmalarda güzel edevatlar. ha çok iyi konuşuyorum,100 kiloyum,ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 geçen şöle bi 20 tane şınav çekeyim dedim. ölüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bende ilk sinav cekmeye basladiimda zor olmustu ama sonra alisiyo bunye. ben her hafta 5 er 5er arttirmistim. enson 50 mi ne cekiyodum sonra sikildim. ama sinav cekmek iyi kas yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Şişman ve kolları kassız biri için şınav baya zor bir hareket. İnanmıyorsanız deneyin diyeceğim de mümkün değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 kollarım güçsüzdür bence.şişmanım ayrıca. 5-6 tane zor yapıyorum,sonra down. askerde halledicez inşallah =P itiş kakışmalarda vücut kullanıyorum,zaten adamın üstüne oturdum mu kalkamıyor. şişman adam hafif ağırlık kaldıracak,koşacak,ekmek ve hamurlu pek yemiyecek.vucudu için en güzeli bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Bence en güzeli Burger King :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 oo şınav benim işim mekik uzun atlama yüksek atlama hepsini yaparım ... : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 3'te tıkandım bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 GE-TA'nın verdiği linke göre 20 yaşından sonra daha az şınav çekebiliyor insan.Resmen YAŞLANDIM ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Anam tam benlik konu. Bir derdim var onu yazayım belki bilen çıkar. Bileklerim -muhtemelen klavye mouse ile uzun süre günde 10+ saat çalışmaktan- harap haldeler ... Yumruk şeklinde bir yere bastırırken sorun yok yalnız elim açık şekilde üstüne yüklenemiyorum. Yüklenirsem epeyce bir süre düzgün şekilde kullanamayacak kadar acı çekiyorum. Ağrı değil direk acı. Hani böyle birşeyler batar gibi olur ya. Vücuduma göre ince değil bileklerim ama güç/dayanıklılık olarak oldukça zayıflar. Herhangi bir bildiği, önerisi olan var mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Zopik, Carpal Tunnel Sendromu belirtileri senin söylediklerin. Aman diyeyim ameliyata kadar yolu var o rahatsızlığın. Ellerini sıkça dinlendir, iyi klavye seç. Yumrukla aşağı, düz olarak yukarı antremanını sıkça yap. Bilek güçlendirmek için ön kollarını düz bir platforma yaslıyorsun, ellerin ve bileğin boşa gelecek şekilde. Daha sonra dumbbell'i bir set el ayan havaya bakacak şekilde kavrayıp, bir set de el ayan aşağıya bakacak şekilde kavrayıp sırf bileğini kullanarak ağırlığı aşağı yukarı yapıyorsun. Tekrar sayısı sana kalmış. Yalnız Carpal Tunnel Sendromu tehlikeli bir rahatsızlık bir doktora danışmadan bilek egzersizini tavsiye etmiyorum. Bir de demin imzandan farkettim Tim daha güzel bir nick, niye Zopik'i kullandın burada yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 sen kendi nickine baksana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Ehüw bana taş atana bakınız, çilek limon trident splash. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 en azından sözlüğü açtın mı bi anlamı çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Nebleyim o zamanlar Tim'i kullanmıyordum ki :) Hangi akla hizmet bunu almışım onu da bilmiyorum. Dyna'dan istedim değiştirir misin diye ama yapmıyoruz dedi, iyi dedim ben de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar