Zopik Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Selamlar, Paticik ve bildiğin bir kaç forum kötü yerler değil fakat kullanıcı kitlesi ve konu içeriklerinin bana öyle tastamam oturduğu pek söylenemez. Bu nedenle ilgi alanım olan konularda, kaliteli forum/topluluk sitesi arayışına girmiş bulunmaktayım. Sen ne seversin, necisin derseniz; daha çok bilim-kurgu, fizik, elektrik-elektronik, teknoloji, web development ve benzeri konular diyeyim. Bildiğiniz üzre bu tip konularda bir çok yer var, sürüsüne bereket diyelim fakat kullanıcı kitlesi ya çok bilinçsiz ya da başlangıç seviyesinde. Biraz daha orta ve üst seviye kişilerin, hocaların arasında olmayı yeğlerim. Gerçi bu saydığım konuların bazılarında (mesela elektronik) neredeyse hiç pratik deneyimim yok fakat oturup okumayı seven birim ve eminim üstat sayılabilecek kişilerin olduğu bir topluluk içinde bulunursam epeyce faydalı olur. Uzattım yine epeyce, bu arada mümkünse türkçe istiyorum fakat eş değeri yoksa ingilizce de olabilir tabiki. Saygılar, sevgiler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 www.bilimforumu.com vardı..duruyodur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 programlama ve 3boyutlu hedelerin teknolojileri ve scene demo vs. için pouet.net (paylaşım ve bbs olarak) ve ayrıca scene.org'un forumları var. ancak ingilizce. diğerleri için bi bilgim yok. onlar hakkında atıp tutmasam daha doğru olur. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 http://www.engineerscommunity.to.md/ yanlıs yazmısım linki [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 03:19 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: www.bilimforumu.com vardı..duruyodur sanırım. bilimforumu.com yok maalesef, fakat benim açtğım bilimforum.com var. Onu mu söylemek istemiştin acep kutulu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 http://www.ceviz.net Sevdiğim bir forumdur önerebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Benim de en sevmediklerimden biri desek =) Güzel, bilgi dolu olan bir forumları var ve makaleleri de güzel ama ne bileim -daha çok kullanıcılarından kaynaklı olsa gerek- bir iticilik var gibi ... Bir de hani dedim ya, kaçtığım ve sıkıldığım böyle getirip milletin gözüne kodu sokup "ağa bu çalışmıyor bi el atıversen" tipindeki şeyler. Ceviz.net'te fazlasıyla mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 İyide abi bu türler her yerde mevcut. Şuana kadar girdiğim en seviyeli en işini yapan forum orası. frmtr var misal oraya bak ne dediğimi anlarsın :p Emeğe saygı pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: bilim-kurgu, fizik, elektrik-elektronik, teknoloji, web development demiş. ceviz.net'i pek bunlarla alakası yok :) ha web development desen neyse de, bilim forumu değil pek ceviz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179090 bende böyle demişim,aradığım sayfaya ulaşılamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 senin dediğin konu farklı yalnız apache :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 olsun belki biri görürde yardımcı olur .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 www.paticik.com hoppidik hoppidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 aa bak aklıma geldi. tubitak'ın forumları vardı sanki. orda böyle bilim hakkında teknoloji hakkında felan tartışılıyordu. gayet de ciddi bir siteydii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Bone uyardığın için çok teşekkür ederim. Yani söylemesen nasıl farkına varırdık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 http://forum.mootools.net var, kendisi mootools kütüphanelerinin forumu ama gayet güzel. Bi de göbekdeliği öyle olacaktı ama yeterli sayıda insan toplayamadık, ben toplarım dersen yine başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 said: Bone uyardığın için çok teşekkür ederim. Yani söylemesen nasıl farkına varırdık! rica ederim, görevimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 web development tarzi seyler icin forum.zoque.net'e bir goz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 hoplayanmandayı dene manyak sitedir, ahaha forumsal deil kişisel, tim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 said: web development tarzi seyler icin forum.zoque.net 'e bir goz atabilirsin. daha önce bir kaç kere denk gelip, forumtr gibi bişey herhalde bu da diye es geçmiştim ama oldukça hoş yazılar buldum şimdi bakınca. gerçekten güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar