Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum/Community sitesi arıyorum.

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Paticik ve bildiğin bir kaç forum kötü yerler değil fakat kullanıcı kitlesi ve konu içeriklerinin bana öyle tastamam oturduğu pek söylenemez. Bu nedenle ilgi alanım olan konularda, kaliteli forum/topluluk sitesi arayışına girmiş bulunmaktayım.

Sen ne seversin, necisin derseniz; daha çok bilim-kurgu, fizik, elektrik-elektronik, teknoloji, web development ve benzeri konular diyeyim.

Bildiğiniz üzre bu tip konularda bir çok yer var, sürüsüne bereket diyelim fakat kullanıcı kitlesi ya çok bilinçsiz ya da başlangıç seviyesinde. Biraz daha orta ve üst seviye kişilerin, hocaların arasında olmayı yeğlerim.

Gerçi bu saydığım konuların bazılarında (mesela elektronik) neredeyse hiç pratik deneyimim yok fakat oturup okumayı seven birim ve eminim üstat sayılabilecek kişilerin olduğu bir topluluk içinde bulunursam epeyce faydalı olur.

Uzattım yine epeyce, bu arada mümkünse türkçe istiyorum fakat eş değeri yoksa ingilizce de olabilir tabiki.

Saygılar, sevgiler ...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de en sevmediklerimden biri desek =)

Güzel, bilgi dolu olan bir forumları var ve makaleleri de güzel ama ne bileim -daha çok kullanıcılarından kaynaklı olsa gerek- bir iticilik var gibi ...

Bir de hani dedim ya, kaçtığım ve sıkıldığım böyle getirip milletin gözüne kodu sokup "ağa bu çalışmıyor bi el atıversen" tipindeki şeyler. Ceviz.net'te fazlasıyla mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...