Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiderman 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Peter Parker .ok maymun olmuş yani o danslar ağlama sahneleri falan çok fazla abartmışlar. Onun dışında film hoşuma gitti. Talnız çizgiromana sadık kalmamaışlar ortakyaşar ve Brockun yenilmesi konusunda. Ve gerçekte Harry ile beraber savaşmıyordu hiçbir zaman yanılıyorsam.
Mesaj tarihi:
O symbiot'lar bir gezegende hala duruyor. Aynı Alien gibin :D Hatta Eddie Brock, Peter Parker ve Klonu gidiyorlar oraya dağıtıyorlar ortalığı felan.

Çizgi roman ile uyuşmayacak bir ton sahne var saymakla bitmez.

Ama Gwen ve Eddie 'nin isimlerinin yanyana gelmesine her fan güler :D
Mesaj tarihi:
Ama sanırım biri önceki sayfalarda demişti Sam Raimi artık başka çekmek istemiyormuş . Tobey Maguire da Sam çekmezse ben oynamam demiş . Üstüne Kristen Dunst da Tobey yoksa ben de yokum demiş . Ondan soruyorum yani kadro değişecekse bir garip olur .
Mesaj tarihi:
@Xaenin ben demiştim onu.

Daha iki postta atmıştım üstelik İMdb'ye Spiderman 4 girilmiş durumda şuan.

Sam Raimi yönetmen gözükyor.Büyük ihtimal eski kadro ile çalışılacaktır demek bu.

Bu arada yine diyeyim :D Lizard ve Kraven geliyor sadf
Mesaj tarihi:
Aslında çizgiromanınını bilmesek mis gibi filmdi ama çok değiştirmişler konuları.Fragmanı izlerken eddieyi kasadi sanmıştım ama değilmiş. Kasadiye hapishaneden kaçarken eddie bulaşıyordu hala durur o bölümü evde :)
Mesaj tarihi:
gerçek bi spidey fanıyımdır, filmi izleme fırsatım olmadı. ama ne olursa olsun yine izleyip yorumu yaparım ki bence gişe hasılatını da bu düşüncedeki insanlardan kazanıyolardır :)
Mesaj tarihi:
sen bi filme bu kadar superkahraman sıkıstırırsan, üstüne bi de abuk subuk ask ucgenine odaklarsan olacagı budur iste.
sunu da söylemeden gecemicem. mary jane de az kasar degilmis hani.
Mesaj tarihi:
kirsten dunst yine çok narin ve harikaydı yeni geldim filmden [spo]3 filmden 2si mezarlıkta bitmiş oldu bununla :)[/spo]

film daha iyi olabilirdi ama beğendim harry iyidi bu sefer
Mesaj tarihi:
ursulayla usul usul
ursulaya umarsızca

gibi diyaloglar yaratan bir tayfayla izledim filmi. 3. sınıf türk filmi diyaloglarını da duyunca kaçasım geldi. efektlere lafım yok yardırmışlar helal =)
Mesaj tarihi:
Bugün izledim..
genel olarak ehh derim.. ama 1-2 yere yine tilt oldum resmen..
O halk nedir yahu..bunlar birbirini yiyo ne kadar college girl varsa toplamıslar cıglık atmalar,yok kafalar havada "ay harikaa" diye alkıslayan polisler falan..
bu kadar sacma sapan bir atmosfermi yaratılır ya..
karsında eşşek kadar bir kum yıgını kafalar havada onu izliyen coluklu cocuklu bir halk.foto makineleri ellerde..
yok spidey go spidey come falan bu kadar saklaban etmenin ne anlamı vardı.
tüm ny'a maymun etmişler resmen adamı..heleki bazı sahneler vardı artık o college fuck festlerde oynayan karıları görmekten gına geldi..yok spider-man olay yerine gelince halk alkışı basıyo falan..

batman > spider-man

bu kadar basit yani.
ancak bu kadar karizması yerlebir edilebilir bir karakterin.
Mesaj tarihi:
spiderman adam değil de, o arkada amerikan bayrağı olayına kılım asıl bi de inadına gözüne sokuyolar, böyle filmlerden başka gazları yok adamın yurtseverlik adına haha.
mantık hatası var ayrıca filmde,
o venom sesten etkileniosa (= titreşim), nası gidio da motorsikletin plakasına tutunuo abicim, daha titreyen daha sesli bi yer olamaz ki yani. bıraksınlar bu işleri kafaları basmıyor.
Mesaj tarihi:
Bence ses konusunda bilgi sahibisiniz.Yüksek bi ses o sesin ses frekanslarının titreşiminin yüksek olmasını göstermez.

Mesela ses le cam kırmak mümkündür ama insan sesiyle degil tabiki. Yüksek sesle de degil.Aynı frekans da belirli bi sürede ses çıkarılırsa, titreşim degil akisne titreşemiyor ve bu yüzden kırılıyor. ses ten sese fark var
Mesaj tarihi:
[spo]gittim bu akşam ve olmamış diyorum belki de bugüne kadar gelmiş geçmiş en güzel kahramanın afedersiniz mundar edildiği film olmuştur benim için, film gereksiz yere uzatılmış, ayrıca bir o kadar da kopuk.Venom konusuna gelirsek koskoca düşmanı filmin 25-30 dakkasında çerez etmeleri zaten sinir etmişti beni onu bıraktım, çizgi filmi izleyenler bilir venom kıyafete bulaşmaz, insana bulaşır yani sen istesende o kıyafeti çıkartamazsın, peter kafasına göre siyah kıyafeti sandığa koyuyordu oh ne ala :) canın sıkılınca kurtul o zaman simbiyottan.Peter'in venom dan korkmasına hiç değinilmemiş bugüne kadar bütün düşmanlarla espri yaparak dövüşen birinin bir düşmandan bu denli korkmasını göstermemişler hoş espri yaparak ta dövüşmüyordu zaten, o kadar çok şey var ki yazıcak unuttum, neyse yeter bu kadar.[/spo]
Mesaj tarihi:
çizgi romanla filmi ayırırsan böyle cılkı çıkar filmin, benim bahsettiğim ölüm korkusu değil simbiyot un spider-man in gizli kişiliğini, hatta hayatını bilmesi eddie brock ile birleşince süper tehlikeli bir hal almasına sebebiyet veriyor, ayrıca örümcek hisleri venom'a karşı işlemiyordu buna da hiç değinilmemiş bir tek sahnede venom aniden yukarıdan kapıyor spidey'i o kadar zaten dark side olduğu vakitlerde sokakta yürüyüp kızları kesmesi falan çok emo hareketler iyice madara etmişler ya da ben tobey'e kıl olmaya başladım günden güne bilemicem heh

ayrıca; birebir aynı uyarlaması olmasa bile (ki olsa çok iyi olurdu bana göre) orjinalinden bu kadar farklı bir spiderman uyalarması görmek adamı sinir ediyo.

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 17:32 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
gitmeye korkuoyrum filme. Fan olarak ismini kullancaklarsa düzgün bir şey yaparlar demiştim ama ilk 2 film benim için tam bir hayal kırıklığıydı. Venom var dedik şimdi gitmeye korkar oldum ama gidicem sanırım sonra hayal kırıklığımı yazarım buraya :D. Bi düzgün bi iş yapamadılar ya gelde deli olma.

edik : he ayrıyetten filmde ki spidey ile çizgi filmde ki spidey arasında ki ortak noktalar bana göre çok az :D . Bu kadarda olmaz ki en azından spidey nin savaşta ki o güzelliği filan koysalardı hıh.

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 17:41 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...