Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Drive Unlimited

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Oyun cikali 2 hafta falan oluyor, arattim baslik bulamadim. Herkese tavsiye ediyorum yaklasik %18 ini tamamladim oyunun ve orjinal siparis ettim kesinlikle gran turismodan sonra yapilmis en iyi yaris oyunu diyebilirim. need for speed underground falan yaninda adi bile anilmicak hale geliyor. 100 den fazla araba var ve hepsi birebir ic dis modellenmis. grafikler muhtesem. surusler asiri derecede gercekci oyle her yolda son gaz duvarlara carpa carpa gidemiyosunuz. yaris oyunu sevenlere tavsiye ederim. kesinlikle alip oynanmasi gerekenlerden.
Sosyal ağlarda paylaş

e gercekcilik diyoruz hangi viraja 200 le giriyosun normalde :) ayrica arabadan araba degisiyo o mercedes almistim bitane cl 55 amg mi unuttum tam bilmiyorum virajlarda igrenc otesiyken lamborghini gallardo ile cok rahat 160 170 le virajlara girebiliyorum. o biraz arabanin yol tutusuyla alakali. o yuzden butun arabalarda test drive secenegi var :)
Sosyal ağlarda paylaş

test drive serisine eskiden beri kılım.

test drive 3 vardı bende.
sözde yarış oyunuydu.
ama hangi yoldan gideceğin bile belli değildi.
bunun üstüne yollarda sürekli polis olurdu. polis geldiğinde on saat boyunca hız kesmen gerekirdi, yoksa anında ticketi basarlardı.
zaten oyunda hep sonuncu bitirirdim.

geçenlerde test drive 1'i oynuyum dedim,
daha beter.
adam saatlerce bir dağın etrafında dönüp yukarı çıkıyor.
en sonunda "eh be" diyip oyunu kapatmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica sunu yaziyim arkadaslar
P4 3.2 HT islemci, 1,5 gb ddr ram ve sapphire ati radeon x1900xt ekran karti ile high actigim zaman araba 200 u gectiginde ozellikle sehir ici kisimlarda takilma yapabiliyor. yani alipta icinizde patlamasin. (1024x768 high olmali ayarlar).
ayrica oyunda dikkatimi ceken single ve multi ic ice gecmis oyunda single takilirken yaninizdan online biri gecebiliyor galiba oyle bi sistem yapmislar. yarin orjinal gelince online hakkindaki goruslerimide yazarim.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar daha yeni elime gecti oyun. oyunun gercekten super gorselleri var. ben 1gb ram 512mb x1600 ekran kartimla cok hafif kasmayla da olsa HDR disinda hersey acik oynayabiliyorum.

ama oyunun araba fiziklerinin pek iyi oldugu soylenemez. yani virajlarda olmasi gerekenden cok yavaslamamiz gerekiyor ki bunu gectim, arabalar kutuk gibi hareket ediyor.

bu yukarida yazdigim ufak detaylar disinda oyun SÜPER! sirf o arabalarin iclerini gormek icin bile oynanir. hos daha cok sey var oyunda kendini oynatacak:)

ya burasi gercekten hawaii mi bilen var mi? usenmesem açip google earthten bakcam:)

[ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 21:16 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda ikinci arabami aldim oyun dehset guzel. bi arkadasiniz sizden ferrarisini bi yere teslim etmenizi istiyo, sonra 80000$ teklif ediyor, sonra arabayi gotururken yaptiginiz her hata icin para bir miktar azaliyor. 11,4 mildi yol 53000$ a götürdüm arabayi hehe:) ama el freni pek bi islevsiz olmus ya. normal fren daha cok ise yariyo:)

unutmadan LAN üzerinden multisi yok mu bunun?

[ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 23:43 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok galiba. bu arada o araba goturme gorevlerini perfect yani zararsiz bir sekilde yaparsaniz paranin yarisinida bonus olarak aliyosunuz. ben oyle yaklasik 2 milyon dolar yaptim. 80.000$ veriyosa perfect yaptiginda 120.000$ veriyo toplam. tek yapmaniz gereken altinizda ferrari enzo varken gaza basmamak :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...