Disappear Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Oyun cikali 2 hafta falan oluyor, arattim baslik bulamadim. Herkese tavsiye ediyorum yaklasik %18 ini tamamladim oyunun ve orjinal siparis ettim kesinlikle gran turismodan sonra yapilmis en iyi yaris oyunu diyebilirim. need for speed underground falan yaninda adi bile anilmicak hale geliyor. 100 den fazla araba var ve hepsi birebir ic dis modellenmis. grafikler muhtesem. surusler asiri derecede gercekci oyle her yolda son gaz duvarlara carpa carpa gidemiyosunuz. yaris oyunu sevenlere tavsiye ederim. kesinlikle alip oynanmasi gerekenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Oyun güzele benziyorda arabaların ve motorsikletlerin virajları alışı rezalet ötesi,100-120 ile giderken viraj dönmek için 20'ye de düşülmez be arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 e gercekcilik diyoruz hangi viraja 200 le giriyosun normalde :) ayrica arabadan araba degisiyo o mercedes almistim bitane cl 55 amg mi unuttum tam bilmiyorum virajlarda igrenc otesiyken lamborghini gallardo ile cok rahat 160 170 le virajlara girebiliyorum. o biraz arabanin yol tutusuyla alakali. o yuzden butun arabalarda test drive secenegi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 abi gerçekçilik de hacı murat döner anca 20yle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 çok arcade bir kullanıma sahipmiş gönül isterdiki gtr2 gibi bir gerçekciliğe sahip olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 test drive serisine eskiden beri kılım. test drive 3 vardı bende. sözde yarış oyunuydu. ama hangi yoldan gideceğin bile belli değildi. bunun üstüne yollarda sürekli polis olurdu. polis geldiğinde on saat boyunca hız kesmen gerekirdi, yoksa anında ticketi basarlardı. zaten oyunda hep sonuncu bitirirdim. geçenlerde test drive 1'i oynuyum dedim, daha beter. adam saatlerce bir dağın etrafında dönüp yukarı çıkıyor. en sonunda "eh be" diyip oyunu kapatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 höyt test drive 1'e laf ettirmem !! çocukluğumu da bıraktım bebekliğimin oyunuydu o :) hem o oyun benle yaşıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bende oldum olasi test drive i sevmezdim ama bana kendini need for speedden daha cok sevdirdi. gran turismodan sonra en iyi yaris oyunudur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bende diyorum bu herif wow da neden gozukmuo bu aralar die :P dis bunun bi karakter secme ekrani varmis yollasana tiplerin SS sini usenmessen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 oha yar1n kesin aliyorum. onlar ne bicim grafik be? pürüssüz resmen. kaçirmam hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bende kasar bu :D ayrıca test drive ı nedense hiç sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 ayrica sunu yaziyim arkadaslar P4 3.2 HT islemci, 1,5 gb ddr ram ve sapphire ati radeon x1900xt ekran karti ile high actigim zaman araba 200 u gectiginde ozellikle sehir ici kisimlarda takilma yapabiliyor. yani alipta icinizde patlamasin. (1024x768 high olmali ayarlar). ayrica oyunda dikkatimi ceken single ve multi ic ice gecmis oyunda single takilirken yaninizdan online biri gecebiliyor galiba oyle bi sistem yapmislar. yarin orjinal gelince online hakkindaki goruslerimide yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 neyse low detail oynariz biz de:) aksam aliyorum 8den sonra gelecekmis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 eski serilerini oynardım ama gerçekçiliği virajları 1. viteste döndürmeye dayalı bir oyundu sistemim iyi olsaydı bir daha verirdim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 said: oha yar1n kesin aliyorum. onlar ne bicim grafik be? pürüssüz resmen. kaçirmam hayatta. biri screenshot koysun yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 yeter ki sen iste bone [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Vay be! Bu Test Drive'ın 286dx'lerdeki sslerini bulup çıkartmam lazım. Nerden nereye azizim 8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 oyunun tek kötü yanı gece yarışı olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Eh bu devirde test drive 1 oynarsan tabii beğenmezsin. 15 sene önce oynasaydın CGA versiyona bile insanın ağzının suyu akıyordu bu ne oyun be diyerek eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 arkadaslar daha yeni elime gecti oyun. oyunun gercekten super gorselleri var. ben 1gb ram 512mb x1600 ekran kartimla cok hafif kasmayla da olsa HDR disinda hersey acik oynayabiliyorum. ama oyunun araba fiziklerinin pek iyi oldugu soylenemez. yani virajlarda olmasi gerekenden cok yavaslamamiz gerekiyor ki bunu gectim, arabalar kutuk gibi hareket ediyor. bu yukarida yazdigim ufak detaylar disinda oyun SÜPER! sirf o arabalarin iclerini gormek icin bile oynanir. hos daha cok sey var oyunda kendini oynatacak:) ya burasi gercekten hawaii mi bilen var mi? usenmesem açip google earthten bakcam:) [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 21:16 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 oyuna biraz alistiktan sonra gallardo gibi yol tutusu iyi olan arabalarla 150 160 la viraj alabiliyosunuz donus cok keskin degilse. ayrica arabalarin kutuk gibi olmasini istemiyosan sensitivity olmali ordan ayarlayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 oyunda ikinci arabami aldim oyun dehset guzel. bi arkadasiniz sizden ferrarisini bi yere teslim etmenizi istiyo, sonra 80000$ teklif ediyor, sonra arabayi gotururken yaptiginiz her hata icin para bir miktar azaliyor. 11,4 mildi yol 53000$ a götürdüm arabayi hehe:) ama el freni pek bi islevsiz olmus ya. normal fren daha cok ise yariyo:) unutmadan LAN üzerinden multisi yok mu bunun? [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 23:43 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 yok galiba. bu arada o araba goturme gorevlerini perfect yani zararsiz bir sekilde yaparsaniz paranin yarisinida bonus olarak aliyosunuz. ben oyle yaklasik 2 milyon dolar yaptim. 80.000$ veriyosa perfect yaptiginda 120.000$ veriyo toplam. tek yapmaniz gereken altinizda ferrari enzo varken gaza basmamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Kaç tuşla oynanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 oyle goruntumu olur lan. nasi bisey o. bende ati radeon 9000pro var. tekerlegi gosterir mi acaba. Zaten bu 9000pro ne is yapar ben cok merak ediyorum.Doom dan sonra hic oyun oynamadim gorsellik bakimindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar