rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ya ortacagda gecen bir filmde sehrin birinde bir karnaval filan var, esas oglan boyle saga sola sallanan kalaslarin, bicaklarin arasindan filan gecip erkekligini kanitliyordu. esas oglan mel gibson olabilir gibi geliyor sanki. hatirlayan var mi bu filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 filmin sonunda da freedom die bağırıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ben hatırladım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 himm hangi film? mel gibson ise eger herifte bir Braveheart var bu tarz ama o film degilmis gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 o sahneyi hatırladım filmi hatırlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 silahşör diye bi film vardı galiba ama emin değilim atmış ta olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 mel gibson sa vatansever olabilir.ama öle bıçak falan yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ben de kevin costner gibi bişi hatırladım.. (bana bakmayın hastayım çöok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 First Knight o film, Lancelot bahsedilen kişi de. Lady'nin gözüne girmek ve ödülü olan öpücüğü için karnavalda hiçbir zırh giymeden odun mekanizmaların bıçakların vs arasına atlıyo yapıyo bunu. Ama daha önceden kavgalı oldukları için alamıyo ödülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 eğer ordan geçip prensesi öpme hakkı kazanıyor hatta artislik yapıp onu kocasından başkası öpmesin tarzı bişeyler söylüyorsa(külliyen) film : ilk şövalye hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ben söledim önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hah richard gere imiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 sagolasin, gece gece dertten kurtardin beni. dur hemen indireyim filmi. mel, mel mel baksin tabi richard abi goturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ee silsene ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 valla siliyorum siliyorum cikmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bence richard gere o adam fılmde ılk sovalye kral arturu yuwarlak masayı falan anlatıor bu lancelot cesaret oyununu gecen tek kısı yuwarlak masaya gırıo falan fılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar