Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

101 yaşında kadına seri kroşeler...

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

'köpek adamı değil adam köpeği ısırınca haber olur' haber ajansından "101yaşında kadının seri kroşelerle(yandan yandan) adamı dövmesi daha feci haber olurdu" yorumu gelmiştir.. e tabi köpeği ısıran adam daha bi hayvandır diyor ve bişi demiyoruz.. ha bu yaşlı teyzeye vuran arkadaşı da Allaha havale ediyoruz. Yaşlıları soyan manyak serseri, boynun devrilsin emi!! aslında buralara da kötü bişiler yazmak gerekiyor ama şimdi içimden gelmiyor siz kötü bişiler yazın buraya,.. ve biraz daha kötü şeyler.. kötü kötü çok kötü şeyler... etc. aklıma kral ve ben filmi geldi /the king and i olan.. yul brynner ne döktürmüştü be.. et cetera et cetera et cetera

...adaletin yerini bulması dileğiyle
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o ben değilim HAL9000. HAL komut ver...

"I'm afraid I can't do that Dasaaa".

sus bi bee makina.. car car konuşuyorsun sağlı sollu girecem yaşlı teyzeye vurur gibin. annadın mı?

Haydaaaa

ay kent du wat? bişii mi istedik alla alla

Sosyal ağlarda paylaş

dur bak bi de habere bizden rağkip (rakip) çıkaratağyım

kaynanasını deterjanla köpürtüp tecavüz etti!!

yahu ne adamlar var!dünyanın çivisi çıkmış.. usta i çekiç getirde yerine sokalım şunu gene çıkmış bunun çivisi.. mnskym dünya uzaydan düşecek ben olmasam (dank tuk tak tak tuk) haydi gene günü kurtardık ii mi?

marangoz selo'nun bitmek bilmeyen çakiçli maceraları her hafta fox'ta! Marangoz selo! sizin haberiniz bile olmadan dünyayı kurtaran kahraman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yok o ben değilim HAL9000. HAL komut ver...

sus bi bee makina.. car car konuşuyorsun sağlı sollu girecem yaşlı teyzeye vurur gibin. annadın mı?

Haydaaaa

ay kent du wat? bişii mi istedik alla alla

windows gibi fatal error vermesin de...
Sosyal ağlarda paylaş

bayılıyorum bu siteye ya :)) özlemişim postları be arkadaş :) gülmeyi :))

edik : sakın konu hakkında yazdıımı fln düşünmeyin.. olay son derece kötü bi olay.. hakikaten adalet yerini bulsun yani..

[ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 20:10 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...