Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Pes. Gerçekten pes yani. Ulan al çantasını git, neden yumrukluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Onu 101 kişi toplanıp öyle bi dövmeli ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 dövesim geldi adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Bu adamları görünce insan olduğum için utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 'köpek adamı değil adam köpeği ısırınca haber olur' haber ajansından "101yaşında kadının seri kroşelerle(yandan yandan) adamı dövmesi daha feci haber olurdu" yorumu gelmiştir.. e tabi köpeği ısıran adam daha bi hayvandır diyor ve bişi demiyoruz.. ha bu yaşlı teyzeye vuran arkadaşı da Allaha havale ediyoruz. Yaşlıları soyan manyak serseri, boynun devrilsin emi!! aslında buralara da kötü bişiler yazmak gerekiyor ama şimdi içimden gelmiyor siz kötü bişiler yazın buraya,.. ve biraz daha kötü şeyler.. kötü kötü çok kötü şeyler... etc. aklıma kral ve ben filmi geldi /the king and i olan.. yul brynner ne döktürmüştü be.. et cetera et cetera et cetera ...adaletin yerini bulması dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 dasaaa kim programladı abi seni böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 kendinden programli tam otomatik o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Yok o ben değilim HAL9000. HAL komut ver... "I'm afraid I can't do that Dasaaa". sus bi bee makina.. car car konuşuyorsun sağlı sollu girecem yaşlı teyzeye vurur gibin. annadın mı? "I'm afraid I can't do that Dasaaa". Haydaaaa "I'm afraid I can't do that Dasaaa". ay kent du wat? bişii mi istedik alla alla "I'm afraid I can't do that Dasaaa". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 auahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 dur bak bi de habere bizden rağkip (rakip) çıkaratağyım kaynanasını deterjanla köpürtüp tecavüz etti!! yahu ne adamlar var!dünyanın çivisi çıkmış.. usta i çekiç getirde yerine sokalım şunu gene çıkmış bunun çivisi.. mnskym dünya uzaydan düşecek ben olmasam (dank tuk tak tak tuk) haydi gene günü kurtardık ii mi? marangoz selo'nun bitmek bilmeyen çakiçli maceraları her hafta fox'ta! Marangoz selo! sizin haberiniz bile olmadan dünyayı kurtaran kahraman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 bizim damat bu new yorkluya tecavüz eder. arada da cüzdanını kaptırır. kaynana ile de 101lik teyze sevişir. kadir abi ise şöle der: "buradaki videoyu izledim ve sen haksızsın new yorklu ibne ve sana laflar hazırladım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 bak hala gülüyorum ben buna.. tebrikler güzel bi mutlu son oldu bu.. ama sadece dövüş sahnesi eksik kalmış.. bravo bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 videolarda sag tarafta Mehmet Ali de Is Kazasi diye bi video var onu izleyin iyi gider bu serefsizligin ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Ehe direk onu izliyosun zaten :P De çirkin çok sddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: Yok o ben değilim HAL9000. HAL komut ver... "I'm afraid I can't do that Dasaaa". sus bi bee makina.. car car konuşuyorsun sağlı sollu girecem yaşlı teyzeye vurur gibin. annadın mı? "I'm afraid I can't do that Dasaaa". Haydaaaa "I'm afraid I can't do that Dasaaa". ay kent du wat? bişii mi istedik alla alla "I'm afraid I can't do that Dasaaa". windows gibi fatal error vermesin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 köpük yutasıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Şerefsiz herif nasıl vuruyo ya... Sallandıracaksın iki tanesini Times Square'da, bak kalıyo mu bi daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 videoyu bir izleyemedim ya.. edit:kendim html yaptım embedladım anca izledim..şerroymuş harbiden. [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 12:31 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 NE bicim insanlar varya bunları aşağıdaki spoiler +18 [spo] a.... k... o..... ç.... s.... a.... s...... b.. s...... c......... s.... g... s..... p.... d... oh be rahatladım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 enteresan, dedesi tecavüz falan etmiş olsa gerek çocukken. memedalinin iş kazası da enteresan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ya olay gerçekten çok çirkin. 5-6 defa seyrettim videoyu ayarlarım bozuldu... gerçi çok ayıp bu söyleyeceğim ama adamın attığı 3. yumruğa gerçekten güldüm yani.. kadının kafasına dikkat edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 bayılıyorum bu siteye ya :)) özlemişim postları be arkadaş :) gülmeyi :)) edik : sakın konu hakkında yazdıımı fln düşünmeyin.. olay son derece kötü bi olay.. hakikaten adalet yerini bulsun yani.. [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 20:10 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar