Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 http://www.lafcambazi.com güzel bir kelime oyunu raund raund oynuyorsunuz her raundta sıralama oluyor. Benimle kapışamazsınız hiç uğraşmayın derim. İkinciliği birincilik gibi düşünebilirsiniz 1. Arthur yazıyosa eheheh edit: urlde ı olmamalı tabi [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 01:09 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 girdim baktım bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ehm ... :) [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 01:39 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 baya zor geldi ya.bazen de surekli kelimeler çıkabilio ard arda akılda.sen bi bug bulmuşun arthur kesin !1!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 bug yok, aynısını yazdım oyunun sözlüğümde var giriyorum harfleri basıyorum hayvan tara şu harfleri diye sonra çıkanlarıda pırt diye giriveriyor program hiç eğlencesi kalmadı oyunun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 oldumu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 istatistiklere sevgi mesajları yazdırmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 çok saçma ya, çok sağlam kelimeler yazıyoz sözlükte yok diyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 rastgele değil kelimeler harflerin birbirini takip etmesi gerekiyor, nasıl oynanırda animasyonlu olarak anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 arthur aştı olayı (: her tur 160-170 kelime var rahat (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 risk yazıyorum bulunmuyor diyor sir yazıyorum yok sevgi yazıyorum yok devlet çıkardım yok.. ne var sorması? [spo]pire (Sözlukte ya da masada yok!) kep (Sözlukte ya da masada yok!) ger (Sözlukte ya da masada yok!) kır (Sözlukte ya da masada yok!) but (Tamam, 1 puan) bar (Tamam, 1 puan) gibi (Sözlukte ya da masada yok!) renk (Sözlukte ya da masada yok!) batı (Sözlukte ya da masada yok!) kat (Sözlukte ya da masada yok!) tıg (Sözlukte ya da masada yok!) kut (Tamam, 1 puan) abi (Sözlukte ya da masada yok!) gibi (Sözlukte ya da masada yok!) piknik (Sözlukte ya da masada yok!) pinik (Sözlukte ya da masada yok!) bag (Sözlukte ya da masada yok!) bira (Tamam, 2 puan)[/spo] [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 03:26 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 abi nasıl oynanır bölümüne bir baksana masteis, sen oyunu anlayamamışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 euheuhe , oyunu şimdi çaktım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 cok zevklıde cok abuk subuk tahtalar gelıyor. kesinlikle ıngılızce klavye de oynanmıyor delı etti beni.Duzelttim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 süper oyun. acayip sardı. üyelik alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 paralı mı ki üyelik? :S ben ücretsiz oldum sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 satın alıyorum dememiş ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ahuah evet yanlış anlaşılmış. üye oluyorum anlamında demiştim. neyse evet öyle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 çok pis sövüyorum. böyle tablo olmaz [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 döt var orda bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 abi oynanışı biliyorum. orda verdiği harflerden kelime çıkartcaz. oyun saçma bir sürü kelime yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 biliyondur gerçi ama yine de söyliyim bilmeyen başka arkadaşlar vardır, kullanılan harfler sırayla komşu olcak birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 hmmm :) [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 16:46 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 saçma :) [spo]vitrin (Sözlukte ya da masada yok!) şerit (Sözlukte ya da masada yok!) vişne (Sözlukte ya da masada yok!) güven (Sözlukte ya da masada yok!) geri (Sözlukte ya da masada yok!) kent (Sözlukte ya da masada yok!)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 arkadaşlar sizin bir hatanız olmasın sakın, çünkü şimdiye kadar ben kabul etmediği kelimeyle karşılaşmadım. zaten verdiği mesaja göre masada bulunmuyor da olabilir o kelime, zira kurallara göre oluşturulan kelimenin harflerinin komşu olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar