Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Merak ettim, PS2'si olup oyun oynayanların tavsiye ettiği oyunlar nelerdir? Ankara'da gözüme çarpıp ilgimi çeken oyunları alıyorum. Ama tanesi 120 milyon felan yav. Fazla oyun alamıyoruz o yüzden. Şöyle güzel bir liste önerseniz de, Ankara'da veya yabancı sitelerde gözüme çarparsa alayım. Orjinal olucak tabii ki :P şimdiye kadar 3 oyun alabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Beraber oynanabilcek biri varsa Soul Calibur III direk (bazen Soulcalibur III diye de geçiyo). God of War, GTA:San Andreas (seveniysen) ve yurtdışından da getiririm diyosan Guitar Hero II (gitarıyla beraber). Bunlar elimdeyken 23423414 saat PS2 başında kalabilirim. Bi de herkesin önerebileceği klasikler var: Metal Gear Solid, direksiyonu olan için Gran Turismo, Final Fantasy, vs... Edit: Serinin manyağı olarak Soul Reaver 2 ve bilimum Legacy of Kain oyununu da tavsiye ederim. [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 00:59 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 God Of War 1-2, GTA:San Andreas, Burnout:Revenge ve Burnout: Dominator. Hangisini bulursan al :), FPS oynamayı becerebilirsen manyak iki oyun: Black ve Mercenaries Ayrıca tabii ki winning eleven Bi de değişik ama çooooook zevkli bir oyun: Katamari Damacy (We Love Katamari adıyla da bulunabilir) Ayrıca neden orjinal? Bir orjinal oyun parasına 10 tane sahte alırsın. Sana şu kadar oyun saydım toplam e az 700ytl eder ama mutlaka oynamalısın. Bence vazgeç bu sevdadan. Ben de orjinal almak isterim, para kazansınlar isterim ama yurt dışından 40ytlye alabileceğim oyun burada 100ytlden başlarsa hiç alamam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Gran Turismo 4 oyunu tamamıyla bıtırmeye kalkarsan 1-2 sene surer :D ve Winning Eleven 11 cıktı oda baya zevklı ozellıkle 2 player.. başka oyun oynamıyorum ben şahsen bide toca var gene araba yarışı olarak baya başarılı bır oyun oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 we 11 çıkmadı o oyun we 10'a hazırlanmış güzel bir patch sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 def jam fight for NY.. 2.si geliyo mu geldi mi? shinobido ve black budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 star wars battlefront 1-2, geri kalanları söylenmiş zaten edit: devil may cry 1-3 (2 hariç) [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 23:16 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Evet ya DefJam de manyaktır. 2.si daha gelmedi. Bendeki kopya bozuktu 2 dövüş arası 1 saat bekliyodum. Videoları falan oynatmıyodu, paso loading oluyodu :( Ama değiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 dragonquest 7 okami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 shadow of colossus; action, adventure, özgürlük hissi, senaryo, tasarim, atmosfer gırla :p. ve pes tabii :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 God of War I - II ( almazsan ölürsün. bildiğin böyle ölüverirsin işte. gerçi sonra belki hadesin ellerinden kurtulup geri falan gelebilirsin ama. neyse yani 7 gün içinde al ki ölme. ) Shadow of the Colossus ( Aksiyon, macera, aşk, kin, tutku, heyecan ne ararsan var. Bu bir oyun değil. Bu , bu , bu ps1in metal gear solidi gibi. Bir başyapıt. ) Ico ( Shadow of the colossusu çok sevdiysen -ki seveceksin- oyunun sonundan sonrasını merak ediyor ve bulmacalı oyunları seviyorsan al ve oyna ) Dragon Ball Z : Budokai 3 ( biz böyle dövüş oyunu oynamadık açıkçası. hele hele animeci isen kaçmaz. en iyi anime dövüş oyunu sanırsam bu. yok yok en iyi dövüş oyunu bu gerisi yalan ) Tekken 5 ( tekkenin efsanesinin hatırına al. tekken 3 kadar müthişötesi olmasa da bayağı iyi tabi. ps2nin en iyi oyunlarından. "heiachi mishima , is dead... " oouv yea ) Final Fantasy XII ( ps2de muhteşem anime atmosferi ve kotor motoruyla bir rpg oynamak ister miydiniz ? istemezseniz kafanıza taş düşsün. koşun alın naş naş ) GTA : San Andreas ( "Drive motherfucker cock sucker" ) Black ( Fps seviyorsan korna çal ; düt düüüüt. Fps seviyorsan korna çal ; düt düüüüüt. Sende fps seviyorsan ve konsol sahibiysen hadi durma korna çal ; düt düüüüüt. ) Resident Evil 4 ( Her ne kadar seriyi gerilimden aksiyona dönüştürse de ; iyi be abi. Al yani senaryo falan sağlam herşey sağlam çok iyi oyun ) Devil May Cry 1-3 ( Sonynin yaptığı her oyun çok iyi diyecektim ama bi baktım ki yapımcı capcom. Aksiyonun dibine vurmak , kol kırmak isteyenlere birebir. ) Heheh bunları kesinlikle al. Alınabilir dediklerimi de yazarım bi ara çıkmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 güzel liste çıkarmışsın dev sağol. said: Sana şu kadar oyun saydım toplam e az 700ytl eder ama mutlaka oynamalısın. Bence vazgeç bu sevdadan. hmm ee.. aslında cidden pahalı ya ps oyunları. bir pc oyununu 20-30 milyona alabilirken, ps2 oyunları 100-120 milyona satılıyor. ancak koleksiyon delisi olduğum için ps2 aldığımdan dolayı, pek gönlüm korsan çipi taktırıp kopya oyun almak istemiyor. şunu merak ediyorum, e-bay'de satılan oyunlar korsan mı yoksa orjinal mı? yani pc oyunu alırken pek dert olmuyor. adam oyunu, kutuyu felan kendi üretmiş de olabilir. ama en azından korsan oyunlar da, orjinal oyunlar da çalışıyor pc'de. ancak ps2'de öyle değil. şimdi ben gidip e-bay'de bir oyun alırsam, patlama olasılığı var mı? yoksa açık arttırma için koydukları resim "orjinale benziyor" ise, bir sorun olmaz mı. hmm çok karışık bir soru sordum sanki. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 çip taktırmadan da korsan oyun çalıştırabilirsin.. ama ps2'nin slim olması lazım. alet garanti dışı kalmıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ps2 slim zaten. nasıl yani? çip taktırmadan da korsan oyun oynanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Ben ebay'den çekiniyorum açıkçası. Sonuçta amaç orijinal oyun almak olduğu için, direkt olarak kullanıcıyla alışveriş yapmak istemem. Oyun aldığım zaman Sendit veya gameseek kullanıyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 yok ya korkulacak birşey yok. 2. el orjinal oyun veriyorlar sadece. gameseek veya sendit iyi güzel de, pahalıya satıyorlar, üstelik her oyun yok ellerinde. e-bay'de ise tam tersine, 2-3 dolara bile oyun alabiliyorsun, kutulu böyle mis mis. içinden kılavuzlar bile çıkıyor. mesela bir starcraft var bende, adam içindeki "starcraft not defteri"ne bile dokunmamış. öyle güzel koruyor herifler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Gerçi o da doğru. Özellikle sendit çok kıt ürün çeşidi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Elimde şimdilik 4 oyun var. SSX3, Justice League Heroes, Shadow Of Colossus ve God Of War. Gerçi PS3 çıktı ama onların oyunları daha pahalı. Zaten oyun koleksiyonuna sardığımdan, sıra PS3'e de gelir :) Dost'ta gördüm, bazı oyunlar kampanyaya girmiş, 10-20 milyon olmuş. Ama aralarında doğru dürüst birşey yok. 30 milyona Fahrenheit ve Judge Dredd gördüm. Belki bu ay Fahrenheit alırım. Tekrar tekrar oynanabilecek, sıkmayacak ne tip oyunlar var acaba, tavsiye edebileceğiniz? Yeni birşeyler çıkmıştır veya gelmiştir belki. [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 01:04 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 God of War 2 de ilki gibi kampanya çerçevesinde ucuzlarsa bi haber ver de alayım. Sahtesi yine bozuk bitiremedim oyunu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bana da bir kaç, 2 kişi oynanabilecek, ps2 oyunu tavsiye edebilir misiniz? PES, tekken gibi oyunlardan ziyade cooperative modu olan bir şeyler lazım. Örneğin ps'de legend of mana vardı onun gibi =) Bir de... said: çip taktırmadan da korsan oyun çalıştırabilirsin.. ama ps2'nin slim olması lazım. ...şurayı biraz açabilir miyiz, mümkün mü böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&platform=7&sort=score&page_type=games&dlx_type=all&date_filter=all&sortdir=asc# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Gundam SEED OMNI vs ZAFT II Plus http://www.youtube.com/watch?v=OAZfp-g0kwU Gundam Climax UC http://www.youtube.com/watch?v=wWOMlVmlQtU Armored Core : Last Raven http://www.youtube.com/watch?v=5I3w18teTp8 [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 16:22 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 birde ico isimli bir oyun var aslında daha çok sanat eseridir kendisi her ps2 sahibinin sahip olması gereken bir oyundur mutlaka almalısın bence. bunun dışında sürüsüyle eğlenceli klasikleşmiş oyunu mevcut. istediğin tarzda aklıma gelen 2 kişilik baldurs gate, champions of norrath(adı yanlış olabilir) aksiyon diablo vari rpg leri vardı. japon rpg hastasıysanda(legend of manayı sevdiğini varsayaraktan) shin megami tensai serilerini, grandia2-3, dark clouds 2, shining tears önerebilirim. aslında ps2 ilk çıktığından itibaren çok güzel j-rpg oyunları çıkmıştır ama aklımdan uçup gittiler artık yıllar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 şimdilerde yeni çıkan oyunlardan neler var acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yeni olarak aşırı yeni olmasada okami yi öneririm oynaması gerçekten çok zevkli bir oyun. bunun dışında bir rockstar yapımı olan bully de eğlenceli bir oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar