Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herkes birilerinde hoslaniyor madem ben niye size danismiyorum?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

simdi arkadaslar. gecen sene ossyi kazanamayinca bu sene tekrar denemeye karar verdim. dersaneye gidiyorum haftanin 4 gunu. pzt haric haftaici. sayisal okuyorum.

bunlar ozelliklerdi. simdi ben esit agirliklardan bi kizdan hoslaniyorum, hatta arada direkt olarak olmasa da 2 kez falan lafa karismisligimiz var. büyük ihtimalle ismimi falan bilmiyordur. kiz bi kere yalniz kalmiyor. yaninda mütemadiyen dolasan elif diye bir kiz var ki elif'in gözü de bende. çok seyrek aniden yalniz olarak karsilasiyorum. nasil bir taktik uygulasam da tanissam diye dusunuyorum.

rehberlikciden istesem bi sinavda yanyana oturtsa bizi, laf aileme kadar gider. ki sevmem böyle birseyi.

bi barda falan görsem arkadas markadas tanimam da, dersane ortaminda olmuyor iste. sordum sorusturdum benim tanidiklardan da kimse tanimiyor kizi.

napmak lazim?
Sosyal ağlarda paylaş

zeytin bende seni tanımıyorum niye bu foruma yazıyorsun
veya ben bu forumda çoğu kimseyi tanımıyorum ben niye yazıyorum filan

geçen hafta sağır odayı izlemiştim ordan aklıma geldi,
şöyle de mesela; elif eğer sen beni başkasıyla birlikte olacak kadar çok sevebileceğini düşünüyorsan, şu yanında takıldığın taş hatunu benimle konuşması için bir yalnız bırak yok yapamıyorsan zaten sevmiyorsundur öle pis pis bakma bana da bundan sonra, yolumdan çekil başka ihsan da istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayar vermedim ki? Diyorum ki yardımcı olabilecek kişiler bizler değiliz. Burda herkes başından geçen deneyimlere dayanarak tavsiyeler verecek, ancak söz konusu kişier farklı olduğu için yüksek ihtimal ters tepecek. Halbuki alakasız kişiler yerine, kızla, hatta kızı tanıyan biriyle konuşsa çok daha faydalı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes burda bir$eyler söyler,bir kısmı cidden yardımı dokunucak $eylerdir bir kısmı da hiçtir.amaç her$eyden önce farklı insanların fikirlerini almaktır.genelde kimsenin dediğini takmadan kendi bildiğini okur insan,bazen de burda söylenenleri dener.olay "burda kimseyi tanımıyorsun etmiyorsun,bizden ne yardım görebilirsinden" ziyade cidden bir$eyler söyleyecek insanların görü$lerini almak.umarım açıklayıcı olmu$tur,zira daha basite nasıl indirgenir ben bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

zeytin biz burada senelerdir her türlü derdimizi birbirimize açariz ve kimse de kalkip ne oluyoruz anlatmayin kardesim bize demez. herkes elinden geldigince yardim etmeye calisir, yeri geldiginde o konuda geyik yapmasini da biliriz.
anlamadigim sey kimse senden zorla görüs belirt diye damarina basmiyor. ben bu konuyu actiysam "benim aklima gelmeyen bir iki fikir belki baskasinin aklina gelir, bana yardimci olur" düsüncesiyle açmisimdir.

bunlarin hepsi sana ters geliyorsa bunu bize belirtme kendi düsüncen kendinde kalsin mümkünse.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında kişisel bolumu acılmadan once, bu tur topicler konu dısına acılıyodu haliyle millet bıkmıştı bu tur topicleri görmekten. Dolayısıyla kişisel bolumu acıldı haliyle bu tur konularda bi yükseliş oldu. Community feeling olayına geçtik :P

Fede ilk mesajında olayı anlatmış işte, amacına ulaşmak ıstıyosan bıraz acımasız olucan. Elif denen kaşarla takılıp, yanındaki hatunu baglıyıcan bi şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlar 2.tercih olmaktan nefret eder.Yani alternatif olmaktan.Yani önce elife yazim hafiften sora kanka ayagına çeviririm falan diyosan yapma.Git direk kararlıysan hatun kişiye bi sn konusabilirmiyiz falan de o kızdan ayrı tut 5 dklıgına soyle ne istiyosan.Nacizhane tavsiyem.
Sosyal ağlarda paylaş

elifle çık direk.

çünkü elifle çıkarsan dier kıza yaklaşmış olursun. sonra o kızı dert ortağı yapacan kendine, işte ya elifle ilişkimiz şöle böle falan die anlatacan.
sonra haliyle kendini sevdirecen kıza,
elifle kızın arasını bozacan, elife tekmeyi basacan,
kızla çıkacan,
sonrası fedenin dedii gibi olcak işte
Sosyal ağlarda paylaş

ama elif e de hafiften umut vermesi lazim bu sefer zeynep olmassa elife yonelebilir.

Elif e tight marking yapip sonrasinda siki bi contract ile takima bagla ve feeder club a yolla.$unu unutma Elif bir regen.
1 sene sonra meyvesini vermeye basliyacaktir.Ama time wasting i often yap ki sakata gelme.
bu sirada zeynep te creative freedom u often yap ayni zamanda mentality attack yap down both flanks ile sonuca cok rahat ulasabilirsin.
Ama zeynep targetman sec. Playmaker ligi kendine ver

tamam gittim.

zaten sezon bitecek yedim cimbo$ tan 12 puan fark
wonderkid imide $erefsiz menaceri pazarladi
moralim cok bozuk sormayin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...