MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 simdi arkadaslar. gecen sene ossyi kazanamayinca bu sene tekrar denemeye karar verdim. dersaneye gidiyorum haftanin 4 gunu. pzt haric haftaici. sayisal okuyorum. bunlar ozelliklerdi. simdi ben esit agirliklardan bi kizdan hoslaniyorum, hatta arada direkt olarak olmasa da 2 kez falan lafa karismisligimiz var. büyük ihtimalle ismimi falan bilmiyordur. kiz bi kere yalniz kalmiyor. yaninda mütemadiyen dolasan elif diye bir kiz var ki elif'in gözü de bende. çok seyrek aniden yalniz olarak karsilasiyorum. nasil bir taktik uygulasam da tanissam diye dusunuyorum. rehberlikciden istesem bi sinavda yanyana oturtsa bizi, laf aileme kadar gider. ki sevmem böyle birseyi. bi barda falan görsem arkadas markadas tanimam da, dersane ortaminda olmuyor iste. sordum sorusturdum benim tanidiklardan da kimse tanimiyor kizi. napmak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 valla cevabı vermişsin : ELİF. arayı iyi tutcan. hafif umut vercen sonra birlikte takılcaksınız. sonra kızın en yakın arkıyla takılcaksın ondan sonra elif seni bilinmeyen dertlere gark edicek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 adam topla elifi döv.pis pis kesiyomuş baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Niye bize danışmıyosun ? Çünkü elifin, kızın, rehberlikçinin veya ailenin armızdan biri olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 elif i de tanimiyorum ki. kiz sadece afedersiniz öküz gibi kesip duruyor o kadar ynai. zeytin dediginden mantikli birsey cikaramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Arkadaşım, diyorumki, bu kızlar scriptle çalışan şeyler değiller. Aramızda onları tanıyan biri yoksa nasıl bir cevap bekliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 zeytin bende seni tanımıyorum niye bu foruma yazıyorsun veya ben bu forumda çoğu kimseyi tanımıyorum ben niye yazıyorum filan geçen hafta sağır odayı izlemiştim ordan aklıma geldi, şöyle de mesela; elif eğer sen beni başkasıyla birlikte olacak kadar çok sevebileceğini düşünüyorsan, şu yanında takıldığın taş hatunu benimle konuşması için bir yalnız bırak yok yapamıyorsan zaten sevmiyorsundur öle pis pis bakma bana da bundan sonra, yolumdan çekil başka ihsan da istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Tanımadığın bir insanla fikir paylaşmak ve tanımadığın bir insan hakkında fikir paylaşmak bambaşka şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 zeytin yanlış yerde yanlış ayarlar veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ayar vermedim ki? Diyorum ki yardımcı olabilecek kişiler bizler değiliz. Burda herkes başından geçen deneyimlere dayanarak tavsiyeler verecek, ancak söz konusu kişier farklı olduğu için yüksek ihtimal ters tepecek. Halbuki alakasız kişiler yerine, kızla, hatta kızı tanıyan biriyle konuşsa çok daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 herkes burda bir$eyler söyler,bir kısmı cidden yardımı dokunucak $eylerdir bir kısmı da hiçtir.amaç her$eyden önce farklı insanların fikirlerini almaktır.genelde kimsenin dediğini takmadan kendi bildiğini okur insan,bazen de burda söylenenleri dener.olay "burda kimseyi tanımıyorsun etmiyorsun,bizden ne yardım görebilirsinden" ziyade cidden bir$eyler söyleyecek insanların görü$lerini almak.umarım açıklayıcı olmu$tur,zira daha basite nasıl indirgenir ben bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 elif cok anasinin gozuymu$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bu forumda senelerdir yapilan seye seneler sonra gelip ayar vermekte entesanmis tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 zeytin yanlış yoldasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 zeytin biz burada senelerdir her türlü derdimizi birbirimize açariz ve kimse de kalkip ne oluyoruz anlatmayin kardesim bize demez. herkes elinden geldigince yardim etmeye calisir, yeri geldiginde o konuda geyik yapmasini da biliriz. anlamadigim sey kimse senden zorla görüs belirt diye damarina basmiyor. ben bu konuyu actiysam "benim aklima gelmeyen bir iki fikir belki baskasinin aklina gelir, bana yardimci olur" düsüncesiyle açmisimdir. bunlarin hepsi sana ters geliyorsa bunu bize belirtme kendi düsüncen kendinde kalsin mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 said: zeytin yanlış yerde yanlış ayarlar veriyorsun. hahaha çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 aslında kişisel bolumu acılmadan once, bu tur topicler konu dısına acılıyodu haliyle millet bıkmıştı bu tur topicleri görmekten. Dolayısıyla kişisel bolumu acıldı haliyle bu tur konularda bi yükseliş oldu. Community feeling olayına geçtik :P Fede ilk mesajında olayı anlatmış işte, amacına ulaşmak ıstıyosan bıraz acımasız olucan. Elif denen kaşarla takılıp, yanındaki hatunu baglıyıcan bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 kendin ol.burdan alicagin hic bir tavsiyeyi dinleme. @kişisele aşk konusu acan herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 kisiselde ki tavsiyelere uyan insan gay cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bkz:blackcha0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Kızlar 2.tercih olmaktan nefret eder.Yani alternatif olmaktan.Yani önce elife yazim hafiften sora kanka ayagına çeviririm falan diyosan yapma.Git direk kararlıysan hatun kişiye bi sn konusabilirmiyiz falan de o kızdan ayrı tut 5 dklıgına soyle ne istiyosan.Nacizhane tavsiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 elifi kankaya baglayıp zeynepi götürceksin. fede demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 sonrasının da söyledim yanlız. elifin ne yapacağı konusunda hayal gücünü çalıştır bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 elifle çık direk. çünkü elifle çıkarsan dier kıza yaklaşmış olursun. sonra o kızı dert ortağı yapacan kendine, işte ya elifle ilişkimiz şöle böle falan die anlatacan. sonra haliyle kendini sevdirecen kıza, elifle kızın arasını bozacan, elife tekmeyi basacan, kızla çıkacan, sonrası fedenin dedii gibi olcak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ama elif e de hafiften umut vermesi lazim bu sefer zeynep olmassa elife yonelebilir. Elif e tight marking yapip sonrasinda siki bi contract ile takima bagla ve feeder club a yolla.$unu unutma Elif bir regen. 1 sene sonra meyvesini vermeye basliyacaktir.Ama time wasting i often yap ki sakata gelme. bu sirada zeynep te creative freedom u often yap ayni zamanda mentality attack yap down both flanks ile sonuca cok rahat ulasabilirsin. Ama zeynep targetman sec. Playmaker ligi kendine ver tamam gittim. zaten sezon bitecek yedim cimbo$ tan 12 puan fark wonderkid imide $erefsiz menaceri pazarladi moralim cok bozuk sormayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar