Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000 site çökertildi 1923Türk hackers

nocom

Öne çıkan mesajlar

Kendilerine 1923Türk Grup adını veren Türk Hackerlar tarafından 18 Mart 1915 Çanakkale Şehitlerimiz Anısına 1000 Site Çökertilmiştir

Çökertilen siteler arasında Çin,Meksika,Kore,Brezilya,... gibi ülkelerin resmi devlet siteleride var.

Değişik bir yaklaşım.

[spo]http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=12410[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Sayin Turk Halki

18 mart Canakkale Sehitleri ni anma torenimiz Adeks Internet cafe de yapilacaktir.
Hacker Gral bab in konusmasindan sonra 1001 site hacker saldirisi ile cokertilerek program tamamlanacaktir.
Tum Turk Halkini bekliyoruz...

hekir ana

O degilde niye Besiktas in haber sitesi yer vermis buna ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten fede haklı yalnız, çocukların enerjilerini vatana millete faydalı birşeylere kanalize etmek lazım, ortalığa salınca böyle oluyor haliyle.

o değilde, buradan pati yönetiinme sesleniyorum;

madalyalarımızı ve ünvanlarımızı verin kardeşim, kıskandım ben, aşağıdaki gibi bir title ve elemanınki gibi bir madalya istiyorum

DeLi_CaN
Tümgeneral
Efeler Grup Komutanı

=P

hastası oldum ünvan madalya sisteminin sitedeki lol be
Sosyal ağlarda paylaş

9leşim var.. geçen birini Atam'ı hatırladım diye kestim.. o sırada gözlerim doldu aklıma başkomutan olarak yaptığı konuşmalar geldi.. kestiverdim kafasını herifin.. Amam geçmedi işte hüznüm.. sokaktan geçen 2genci gaspettim. birini de omzundan bıçakladım..

Hadi ben iyi veya kötü bi şiler yaptım. Peki sizler ne yaptınız

yahubenbişidemiyorumartık
Sosyal ağlarda paylaş

Allah akil fikir veriyo insanlara da... Insanlar sonra bunu napiyolar bilmiyorum. Cem Yilmaz soylemisti sanirim, yani soluduklari ayni oksijen, yedikleri ayni yemek ama icerde nasil bi islem uyguluyolarsa sonuc boyle oluyo...

Ise yaramak istiyolarsa, oturup adam gibi program yazasinlar guvenlik icin; antivirus veya firewall niyetine bunu kullanalim... Pardon, onlarin yetenekleri bu yonde degil.

Helal olsun, bi de desteklemissiniz bunlari...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...