nocom Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Kendilerine 1923Türk Grup adını veren Türk Hackerlar tarafından 18 Mart 1915 Çanakkale Şehitlerimiz Anısına 1000 Site Çökertilmiştir Çökertilen siteler arasında Çin,Meksika,Kore,Brezilya,... gibi ülkelerin resmi devlet siteleride var. Değişik bir yaklaşım. [spo]http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=12410[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Gral insanlarmış. La havle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 pr0cast ile ilgisi var mı bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Şehitlerin anısına site çökerteceğine otur fatiha oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ALL PRESİDENTS ARE SON OF A BİTCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 gay of a bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 gereksiz ve olaya bakılınca anlamsız kalmış ama, dünya basınına yansırsa, diğer ülkelerin aklına getirilcek bu zafer. zaferin reklamı bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ya bırak allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bi avuç barzo ya ne reklamı al bu da doğal ortamları http://www.1923turk.org/showthread.php?t=6991 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Sayin Turk Halki 18 mart Canakkale Sehitleri ni anma torenimiz Adeks Internet cafe de yapilacaktir. Hacker Gral bab in konusmasindan sonra 1001 site hacker saldirisi ile cokertilerek program tamamlanacaktir. Tum Turk Halkini bekliyoruz... hekir ana O degilde niye Besiktas in haber sitesi yer vermis buna ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 $$$t duzgun konusunda bizide cokertmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 o me fe ge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 gayet güzel bi iş yapmışlar hll. bunlar değil bu gençleri kullanacak sektör yaratmayanlar utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hakkaten fede haklı yalnız, çocukların enerjilerini vatana millete faydalı birşeylere kanalize etmek lazım, ortalığa salınca böyle oluyor haliyle. o değilde, buradan pati yönetiinme sesleniyorum; madalyalarımızı ve ünvanlarımızı verin kardeşim, kıskandım ben, aşağıdaki gibi bir title ve elemanınki gibi bir madalya istiyorum DeLi_CaN Tümgeneral Efeler Grup Komutanı =P hastası oldum ünvan madalya sisteminin sitedeki lol be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 öyk, o madalyalar ne öyle sogudum birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Onlar iyi veya kötü bişey yapmışlar. PEKİ BİZLER NE YAPTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 9leşim var.. geçen birini Atam'ı hatırladım diye kestim.. o sırada gözlerim doldu aklıma başkomutan olarak yaptığı konuşmalar geldi.. kestiverdim kafasını herifin.. Amam geçmedi işte hüznüm.. sokaktan geçen 2genci gaspettim. birini de omzundan bıçakladım.. Hadi ben iyi veya kötü bi şiler yaptım. Peki sizler ne yaptınız yahubenbişidemiyorumartık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Hek taktiklerine bakmak gerekirse bu adamlar hakkaten aşmışlar ASDJDLIFJ http://www.hacfsa.gov.ar/index.html http://www.hacfsa.gov.ar/index.htm Herneyse böyle hatırlanacağına hiç hatırlanmasın kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ahahah şehitlerin anısına site çökertenide ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 ortada bir hack yok yalnız index atmışlar hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Bende onu irdelemek istemiştim ;) Buna hacking diyenler çıksın dışarı pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bu index olayı ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Vatana millete hayırlı işe falan sokmak boşa çaba olur bunları. Tamam yetenek bilgi falan var da, zeka yok ki adamlarda, zeka olsa zaten böyle bir şey yapmazlardı. Kafasız adamı hangi ciddi işte vatana millete hayra kullanacaksın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 allah için site çökertmekte bunun dini versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Allah akil fikir veriyo insanlara da... Insanlar sonra bunu napiyolar bilmiyorum. Cem Yilmaz soylemisti sanirim, yani soluduklari ayni oksijen, yedikleri ayni yemek ama icerde nasil bi islem uyguluyolarsa sonuc boyle oluyo... Ise yaramak istiyolarsa, oturup adam gibi program yazasinlar guvenlik icin; antivirus veya firewall niyetine bunu kullanalim... Pardon, onlarin yetenekleri bu yonde degil. Helal olsun, bi de desteklemissiniz bunlari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar