Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 hayrettin demirbas ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 kaleci dedinmi bi frey bi buffon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Kalecılık akıllı ınsanın yapacağı iş değil.Kim demişti ya runje ya da cordoba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 seedorfun vardı böyle bi golü ama o harbiden yuha oha falan durumlarına sokuo insanı ahada bu http://www.youtube.com/watch?v=zy8-DnZzdkw&mode=related&search= [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 16:02 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 16:03 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 çekim kötü video kısa, gol güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 hoş bi gol netsin kaleci tabi var biraz hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 eto deli vurmuş topa, kaleci de bi sorun yok bence biraz daha atik olsa beli kırılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 edit:çift dikiş [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 21:28 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 bunun nesi kaleci mallığı ya?topun nerede döndüğünü görmüyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 tümer'de aynı golü attı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 tümerin attığında falsodan çok kalecinin yeteneksizliği etonun şutu resmen yarım daire çiziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 tümerinki de döndü gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 tümer'in nerde döndü top dümdüz gitti, kendi ekseni etrafında bile dönmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 tümer'in golü arkadan göstermediği için görememişsin sen falsoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bi garip bi falsoydu zaten. Sola mı gidiyo sağa mı belli olmuyodu da son anda bi sağ yaptı. Gerçi kaleci yine de hatalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ya kalecileri kötüydü bu maç zaten. adam atlarken ayağı kaydı bi de. ama tümer falsolu attı söyliyim inanmayanlara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=A24cw0_xcGc neresi dönüyo bu topun ya, benim mi gözlerim bozuldu acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 kale arkasından görüntü yok ki göresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 gösterin kale arkasından goreyim. baska goruntu var mı ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 gören fasoyu pru verdi, golüde togi yedi sancak sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 yok canım ben ısrar etmiyorum arkadaslar kale arkasından gormusler falsoyu yalan soylecek değiller herelde. ama ben de gormek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Size gosteri maci hazirliicam ben Las Vegas ta !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 barcelonanın maclarını digiturk yada normal anten le canlı ızlenebılınecek bır kanal bılen varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ntv veriyor ispanya ligini ama sadece barcelona değil, ama genelde barcelonanın maçları da oluyo tabi her haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 said: Rottweiler barcelonanın maclarını digiturk yada normal anten le canlı ızlenebılınecek bır kanal bılen varmı acaba? uyduda ispanya maçları sırasında ntv şifreye geçiyor. bende açıom azeri kanalını oradan izliom. gasilyas yıllardır madritin namus behkçiliğini yapmahtadır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar