Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cenk & erdem'e noldu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol saka misiniz arkadaslar?
1)sevmiyorum adamlarin yaptiklari isi.
2)mesajda onlari kotuleyen bi durum yok.
3) sana veya herhangi baska birine kendime aciklamak zorunda degilim kurallar cercevesinde yazdigim surece, kurala uymadiysam da hesabi yetkiliye verir cezasi neyse cekeriz.

cevap gelince de masum cocuk rolune burunup, arkadasinizi mi savunuyosun durumlari da cok ayip, burda bitsin bu, sonra sagda solda mesajimi gorunce yerli yersiz saldirma ok baps.
Mesaj tarihi:
Cenk bence Malt grubu ile iyi iş çıakrtıyor şuan.

Çıkan tartışmaya gelince; arkadaşlar lütfen biraz dilimize dikkat edelim.Yüz yüze iken söylemiyceğimiz lafları ve tavırları burada takınmayalım.Hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar sevişe sevişe ;) (idare edin artık )
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu hafta 19 mayıs üneversitesinde olacaklar. cumartesi pazar 23:15 te kanal 24.

biraz önce çekimden çıktım epey güldük. aslında sadece kamera arkasını yayınlasalar daha iyi olur.

gelecek hafta konya selçuk üniversitesindeler.
Mesaj tarihi:
Sensible said:
Cenk Durmazel'in şarkı söylediğini görünce çok şaşırdım

Sesi de iyiymiş valla

[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 18:56 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]

zaten 90ların başımda badluck diye bir grubu vardı onun, talkshowdan önce şarkıcıydı o :)
Mesaj tarihi:
cenvekerdem
bunları ilk ben bir bilgisayar oyun dergisinde görmüştüm güzel muhabbetleri vardı
cümle içinde kullanma hadisesi vardı
örnek: sakal
taksiciye para verirken:
-bozuk yoksa kalsın
Mesaj tarihi:
bundan yaklaşık 13 yıl önce falan.. bunların "stand up & sit down" diye şovu vardı. sahnede atar damar taklidi yapacak zavallılardan birisi olarak seyirciler arasından beni de seçmişlerdi. ulan ne gerek var, rezil ediyorsunuz seyirciyi. siz kendiniz yapın aranızda. evet, o sahneye çıkana kadar çok gülüyordum. ama sonra bittim, tükendim. insanlar gülmeye devam ediyordu tabii bana. ama ben kendimde gülünecek fazla bir şey bulamamıştım. böhü

haaa bu arada atar damar taklidi nasıl yapılır bilen var mı aranızda? hadi bakalım, doğru cevap verebilecek var mı acaba.. (öğrendim ya, intikamımı alıyım hihi)
  • Yeni Oluştur...