Peka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Cnbce deki dizilerde bi sürü seksi,güzel,aşmiş hatun war en güzelini seçelim ne dersiniz ? 3 oy verebilirsiniz 1.ye 3 2.ye 2 3.ye 1 şeklinde Kim (24) (Jack Bauer 'in kızı) Ally (Ally McBeal) Nelle (Ally McBeal) Elaine (Ally McBeal) Ling (Ally McBeal) Dharma (Dharma&greg) Buffy (Buffy) Buffy'nin bacısı (Buffy) Roswell deki sarışın (Roswell) Roswelldeki esmer (Roswell) Chery (Cheryl? )(According to Jim ) (Jim'in karisi) Susan (Coupling) [hline] Nelle = 3 puan Kim = 2 puan Susan = 1 puan[hline]ae? [Bu mesaj baaluo tarafından 17 September 2003 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 buffinin bacisi euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 - cold witch snob bitch sub-zero nelle - buffy'nin bacısı - kaçırılma uzmanı kim[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Kim : 3puan Andrea : 2 puan (boomtown daki gazeteci kız) Roswelldeki Sarışın : 1puan[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 jack in karısı olsaydı 3 puan ona giderdi... 1-ling rulezzz 2-dharma 3-roswelldeki esmer[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 nelle dharma buffy hehe hayret hepsi sarışın oldu[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 nelle ling dharma[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Nelle Coupling deki esmer hatun(kız, kızlardan hoşlandığını söyleyip oğlanı vazgeçirdi ya terketmekten, bende vazgeçerdim vala :P) Kim[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 1-Kim 2-Nelle 3-Buffy[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Dharma[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 3 puan buffynin kız kardeşine 1 puan buffye 2 puanı da verebiliyorsan gene o kıza..[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Boston Publicdeki sarışın aşmış bi öğrenci : 3 Cheryl : 2 Nelle : 1[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Nelle 1 puan Dharma 2 puan ve işte heyecan dolu an 3 puan kime gidiyor, 3 puaaaan JIM IN ZEVCESİNE GİDİYOR[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 susan nelle dharma ulan bunlarda sırf sarışın oldu... hyr ben kumral severimömmm[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Willow [10 points] Cadım benim american pie da piper olarak[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 susan a hasta oldum en son .. ally deki hatunları çoğu ayrı bi güzel zaten susan süper ama dharma da şirin baya[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Nukem_Verite, 16 September 2003 01:06 tarihinde demiş ki: (Lazio Bjk'yi geçebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: smerten, 18 September 2003 16:32 tarihinde demiş ki: susan nelle dharma ulan bunlarda sırf sarışın oldu... hyr ben kumral severimömmm[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. çok önemli bişey unutmuşuz (willow var tabe) onun dısında two guys a gırl (and a pızza place(orjınal adı buydu)) dakı kız unuttum adını sarısın olan tabıkı.. nıe kalkarkı guzel dızıler??[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 1.Kim 3pts 2.Dharma 2 pts 3.Nelle 1 pts[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Ling = 3 Puan Defne = 2 Puan (Fraizer daki yardımcı hatun) Ling = 1 Puan (Vaz geçemem bu hatundan hastasıyım)[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: smerten, 18 September 2003 22:43 tarihinde demiş ki: çok önemli bişey unutmuşuz (willow var tabe) onun dısında two guys a gırl (and a pızza place(orjınal adı buydu)) dakı kız unuttum adını sarısın olan tabıkı.. nıe kalkarkı guzel dızıler??[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. bunuda yazmassam çatlarım (çok beğenen bi insan olarak..) berg'ın annesii diyorum "off" diyorum[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Nelle 3 kim 2 andrea 1 daphne 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 said: Sam, 17 September 2003 17:33 tarihinde demiş ki: - cold witch snob bitch sub-zero nelle - buffy'nin bacısı - kaçırılma uzmanı kim Aynen katılıyorum.[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_craftsman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Her ne kadar sağlam bi cnbc fanı olmasam da ling'in güzelline fazlasıyla saygı duyulmalı: Ve tabiki Ling 3 puan!!! Dharma 2 puan 1 puan da buffydeki önce demonken sonra xanderla çıkan kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 buffy bacısı angeldaki karı(cordelia)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 3 - Nelle 2 - Kim 3 - susan[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar