Chemical Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Vernik attım daha fazla ip sardım ve bitirdim:b Çok seviyorum ip sarmayı, kendi tekniklerim bile var, mesela ipi kendi üzerine sararak başlıyorsun ki boşalmasın, bitirmek için ipi sardığın yere yapıştırıyorsun yada sadece parmağınla tutarken daha ince 2. bir ipi boşalmasını isemediğin ipin üzerine halka yaparak düğümlüyorsun böylece kalın olan ipi düğümlediğin için oluşan çıkıntıdan kurtuluyorsun ve ipin sardığın yerden boşalmasını önlüyorsun. Dikkat ederseniz namlunun olduğu yere sarılan ipi öyle bitirdim. Bu daha ince olan ip çıkıntı yapıyor diyorsanız plastik çekici alıp kafasına kafasına vuruyorsunuz daha kalın ipin içine gömüyorsunuz üzerine verniği de atınca pek bir çıkıntı yaratamıyor:). Bir de bunu boyadım, işçilik birazcık kötü oldu lekeler var boya yüzeyinde, tabancayı adam gibi temizlemezseniz içindeki boyayı kurumaya bırakırsanız böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Yardıran lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Aferin Yakıcı Bünye, güzel olmuş bayağı... Seri üretime ne zaman geçiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ŞİMDİ *klakikata klakikata klakikata klakikata klakikata* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Bu adamdan bi tane daha var, 500 sene önce yaşamış, Leonardo Da Vinci diyolar kendisine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hehe süper:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ne bu pavyon mikrofonu gibi silah parlarmiymis! paril paril bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 namlunun ucu m95 gibi olmus zirh delici bi hava katmis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 dipcik te yap yakin dovuste lazim olur dipcik dipcik diye vurursun kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 boyalar vernikler evlat olsan çekilmezsin yav leş gibi yapıyosundur evi :P gayet güzel olmuş tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 üstteki nasıl kullanılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Hahah isim süpermiş. Peki ne atıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paket lastiği. Tabi toka falan da atabilir denerseniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Çok güzel olmuş da süngüsünü niye çıkardın.. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paket lastiği mi? Ne biçim yardıran o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Şarjörlü tebeşir atan bi slingshot yapmayı düşünüyorum, bütün halde atıcak tebeşirleri ama esniyebilen bi tahta lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Valla süper olur :) Lisede tebeşir savaşları yapardık,o zaman böyle bişey olsa elimde nasıl yardırırdım. Liselerilere satarsın paraya para demezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 chemical'ın mühendislik okuması sonucu olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 şarjörlü lastik tabancasından çok daha kolay gibi geldi tebeşir atan bi sistem, sonuçta tebeşirler aynı boyutta ve şekilde geliyor, dolanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 KİTLE İMHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 chalks of mass destruction? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Hep senin gibi bir kardeşim olsun istemişimdir Chemical. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ablam hiç memnun değil benden eheh Bu arada karar verdim, chu-ko-nu benzeri bir yay yapıcam ama tebeşir atıcak, bir de otomatik tetikli olmucak, önce kurup sonra atabilicen, chu ko nu da çekiyorsun kendi atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Lastik tabancası, chu-ko-nu diye giderken sonunda ballista yapıcak adam(projeleri pek takip edemiyorum, çoktan yaptıysa bilemem=)), hele ondan sonrasını düşünmeye bile korkuyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 aşmışsın sen o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar