b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 evet bugünden itibaren bilgisayarım p4 ve 128 mb ekran kartı olmuştur!! Şimdi İNTİKAM zamanı :) yaa ben bi sürü oyun alcam ama beni sıkmıycak şeyler olmasını istiyorum oyun piyasasında çok çok çok geri kaldım o yüzden bu açıımı kapamam lazım bana neler önerirsiniz oyunlar Online olmasa iyi olur ya da online olcaksa skill kasılmasın :) ben genelde bi rpg-frp mayyaımdır,sw 'ye taparım,biraz da rainbow six delta force gibi oyunlara takıliim diom ayrıca strateji oyunlarına da bayılırım mesela warcraft 3 flm sizce neleri aliim yarın bi koşu alcam da :)[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 war3 ft fln al.. eylenebilrisin. netten çok güzel oyunlar dönüyo..."no quitters no laggers" yaznlaara girmeme ye dikat et :D (türkiye malum.. her an gideibliyoz. sonra quitter damgası yiyizo)[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ewt listeye yazdım Warcraft 3 - Frozen Throne başka başka?[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 swg diyorum :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 vietcong lionheart rpg seviosan morrowind yine rpg jedi knight jedi academy midnight club 2 hede hödö... insanın aklına gelmio böyle saymaya kalkınca ehe bu 5 i keser seni zaten 1-1 buçuk hafta[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 morrowind rainbow 6 raven shield colin mcrae rally 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 vietcong nası bi oyun?[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 vietcong fps tarzı,fena değil. tron 2.0 oyna.[hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin? -HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 vietcong vietnam savaşı olaylarını anlatan bi fps çok zevklidir, oynadığım en ii atmosfere sahip fps lerden biri grafikler mükemmel, sesler vs. görevler çok zevkli. kesinlikle tavsiye ederim[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 geforce 4 ile ilgili güzel oyunlar istiyorsan: morrowind rainbow 6 raven shield colin mcrae rally 3 al ve Half-life 2'yi bekle. Bilgisayarını upgrade etmeyi düşünceksin (ben şimdiden düşünmeye başladım da)[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Pirates Of Caribbean Morrowind&expansion Enter The Matrix Medieval Total War Bütün herbişiye açık şekilde Quake 3 Unreal 2 Unreal tour 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Morrowind & Bloodmoon expiyle dehşet bi oyun tavsiye ederim item bol grafik güzel questler coşmuş skill & level olayı ultimada yok daha ne istiyim bi oyundan...[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Oyna birşeyler işte yahu.. ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Bridge Builder Oyna seni 1 ay idare eder :D tabi deLirmezsen[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bi tane liste kurdum nası sizce Warcraft 3 - Frozen Throne Lionheart Morrowind ve Bloodmoon Jedi Knight - Jedi Academy Rainbow 6 - Raven Shield Baldur's Gate 2 evet başka neleri yaziim sizce?[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 unreal tournament 2003'ü ve medieval: total war + viking invasion genişleme paketini ekle listenin son haline.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bi tane liste kurdum nası sizce Warcraft 3 - Frozen Throne Lionheart Morrowind ve Bloodmoon Jedi Knight - Jedi Academy Rainbow 6 - Raven Shield Baldur's Gate 2 Unreal Tournament 2003 Medieval:Total War + Viking Invasion evet başka neleri yaziim sizce? sanırım yeterli zaten sadece cuma cumartesi ve pazar oynıycam[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 colin mcrae 3 var bu arada frozen throne exp pack biliyosundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bi tane liste kurdum nası sizce Warcraft 3 - Frozen Throne Lionheart Morrowind ve Bloodmoon Jedi Knight - Jedi Academy Rainbow 6 - Raven Shield Baldur's Gate 2 Unreal Tournament 2003 Medieval:Total War + Viking Invasion Splinter Cell 3 Rise Of Nations Neverwinter Nights Mafia evet başka neleri yaziim sizce? sanırım yeterli zaten sadece cuma cumartesi ve pazar oynıycam yarış sevmem.exp pack olduunu biliom[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında [Bu mesaj Bivrip tarafından 20 September 2003 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 mafia al.mgs2 al.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 şööle pankreas flm güzel ne war?[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 o tür oyunlar baya eskidi yani yeni çıkmıyo bu arada mafia alman iyi olmuş bak unutmuşum senaryo grafikler fln çok güzel olmuş atmosfer fln walla dehşet oyun yardım istersen çekinme ayrıca zaman geçircem diyosan gta3 vice city al yani oyundan şahsen çok zevk aldım öle oyunları sevmeme rağmen hiç doru düzgün senaryo atmosfer fln yokta çok zevkli[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar