Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ya fps oynayamayan birisi olarak buna basladim , begendim de ama midem bulandi. fps in boyle bir yan etkisi olur mu ? dying light da mesela olmadi hic bir sey ya da denedigim baska fps lerde.
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 oyundan oyuna da degisiyor sanirim etki. bir dusundum de oynadim da fps cok fazla olmasa da. yedigim bir sey dokundu herhalde. birde fov degistireyim.
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Kanuni said: oyundan oyuna da degisiyor sanirim etki. bir dusundum de oynadim da fps cok fazla olmasa da. yedigim bir sey dokundu herhalde. birde fov degistireyim. yok ya hl oyunlarında bende de oluyor o, hl2 yi bitiremedim ben hala :D çok midemi bulandırıyor oyun
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 1.0 çıktı, duyurulur. epey sardım, özlemişim hl.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 ben ilk mod olarak yayınladıklarında bitirdiydim bi xen yoktu o zaman, şimdi bir de xenli bitirek
Öne çıkan mesajlar