circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Ya ılk baslarda hersey ıyı gıdıodu ama 2.donem geldı ve benım puanlarım cok dustu 200lerde puan alıorum su sıralar 1 aydır calısmıordum doru duzgun. son 4 5 gundur calısıorum sızce benım öss de 250 ye yakın bır puan alma ıhtımalım var mı bu 3 ayda duzgun bır sekılde calıssam ?Gercekten bu sene kazanma ıhtımalım yok gıbı gelmeye basladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 =) umutsuzluk biseyin olma ihtimalini sifirlayan tek seydir. sakin düşme. 1 ay duzgun calismamis olabilirsin, ama sifir degilsindir eminim. su gunden sonra kendini yormadan biktirmadan-ama dötü gerip yaymadan- calisir, denemeler cozer, eksiklerini kapatma calismasina girersen, kazanmaman icin hic bir sebep yok. daha koskoca 3 ay var, hic birsey icin gec degil konu calis+deneme coz+belirli araliklarla tekrar yap, kesin sonuc alirsin:) ossden kurtulduktan sonra da benim gibi gelir burda ahkam kesersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ortalama napıyosun onu alırsın öss de hayallere kapılma. zamanın var daha ama çok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 bende bu sene ikinci kez gircem bakalım:Pvalla bi fen2 var benim sorun olarak ona da çalışıoz bakalım. 3 ay gerçekten uzun bi süre.adam gibi çalışıldıktan sonra 250 rahat yapılır diye düşnüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Bende ınanmak ıstıyorum ama su an ozellıkle rapor alıcagım donemı beklıyorum o ara sabahtan dersaneye gıdıp soru cozmeyı dusunuyorum boylece yapamadıklarımı hocalara sorarım..Insallah bırseylere yarar..Bugun son denemenın sonucunu aldım babamlara bıle soyleyemıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Tuor_annare 3 ay kasip 250 yapmaya inanmak istiyorum. icimde cok büyük bir calisma istegi ve gazi var. çok yükselmeliyim su son 3 ayda. yapicam buna inaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 =)) say2 de max 212 yaptım ama rahatım cunku calısmıyodum , ama artık basladım calısmaya. özguvenın de fazlası zararmıs bunu ogrendım. 3 ay war onumuzda 1 ayda saglam bı dersı rahat bıtırırsın tabi ders calısma askı warsa ıcınde [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 22:09 tarihinde, Yeto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Otobusten eve gıdene kadar oluyor ama sonra fıs..Fakat genede 3 4 gundur duzenlı calısıyorum ınsallah bozulmazda netıce alabılırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Valla biraz uzun bi yazı olcak ama idare et. Hatta hikayeyi merak etmiyosan direk en son paragrafa atla dsffds 2005'te liseden mezun oldum. ÖSS'ye girdiim ilk sene o yani. O zamanlar dershaneye gidip geliyodum, arada kaçıyodum, ders almama rağmen ayrı olarak hiç ders çalışmadıım için 200 civarı puan alıyodum ve en yüksek puanım 230'du. Gittim öss'de toplam 292 puan yaptım (okul puanım toplam 68). O zamanlar sistem farklı olduu için bu puanlardan yaklaşık 15 puan düş. İstanbul veya en fazla Kocaeli istediim için bu puan çok alakasızdı, ancak özel üniversitelere girebiliyodum. Bi sene daha denemeye karar verdim. Böyle bi şeyin olması, kafamda bomba etkisi yarattı. Ders çalışmaktan bütün öğrenciler gibi ben de nefret ettiim halde, bu sene çalışmalıyım diye düşündüm. Sistem değişince inanılmaz afalladım tabii. Lise 2'den beri (ders çalışma alışkanlıım 0 olduu için) özel ders aldıım hocayla bi planlama yaptık. Fizik öğretmenliğinde okuduğu için, fizik, matematik ve gemoetriyi rahatlıkla verebilirdi ama gerisi için kendim çalışmalıydım. Seviye belirleme için sınav yapıldı, asansöre binmenin yasak olduu bi binanın 6. katındaki küçücük bi sınıfa düştüm. Bize puanlar verilmedii için sınıfın hangi seviye olduunu bilmiyodum. Bi süre sonra ortaya çıktı, en üst sınıfmış. Ben çok şaşırdım önce. Yani en üst sınıf buysa, gerisi nedir acaba dedim. İlk denemede sınıfın son üçünden biri olduum için bi alt sınıfa alındım. Moralim iyice bozuldu, ama yine de klasik bi öğrenci gibi, ders çalışmaya bi türlü oturamadım. Özel derse gelen hocamın baskısıyla haftada 2 yaprak test falan çözüyodum. Sonra sınıfta hafif bi rekabet başladı. Sınıf düştüümüz için daha bi başarısız gözüküyoduk, üst sınıfa çıkmalıyız diye düşündük. Ders çalışmaya başladım. Yani oturuyodum, en güçlü yanımı daha da güçlendirmeye çalışıyodum. Matematik kitabını açıp, zevkime göre bi test çözüyodum. Bilgisayarın başında çözdüüm için, bulmaca gibi geliyodu. Bi süre sonra, zayıf olan geometrimi, kimyamı ve biyolojimi geliştirmeyi düşündüm. Bi sürü kitap aldım, çözmeye çalıştım, geometri haricindekiler olmayınca bıraktım. Tesadüf bu ya, rekor puanımı aldıktan 2 hafta sonra işler ters gitmeye başladı. Hep sınıf birincisi olurken, 24 saatini ders çalışmaya adayan iki üç tip tarafından geçilmeye başladım. 5.likten kurtulamaz oldum. Sonra bilgisayarım bozuldu, durup dururken. Tüm arkadaşlarım öss'ye hazırlandıı için, dışarı çıkma şansım da yok gibiydi. "Bu çalışmam için çok büyük bi şans, bunu bozmamalıyım" diye düşünüp evdeki bi odayı çalışmak için kapattım. Bikaç gün kimya ve biyolojiyi kitaptan çalıştım, ama fazla etkisini göremedim. Ailemin baskısıyla bu iki ders için haftada birer saat gelicek hocalar bulduk. ÖSS'den 1 hafta önce çalışmayı bırakıp inzivaya çekilcektim. Böylece önümde 3 haftalık bi zaman kalıyodu. Matematik benim için bi dersten çok bulmaca hatta eğlence haline geldii için, bi dersten sıkılınca direk matematiğe geçiyodum önceleri. Ama bi hafta sonra, artık gerçek anlamda hiçbi eğlencem kalmadıı için, bunalıma girdim. Test çözmeyle ilgili her şeyi bi kenara bırakıp gittim bi playstation aldım. O 3 haftalık süper çalışma ortamını daha ilk haftadan bozdum. Hocaların gelmedii zamanın büyük kısmını oyun oynayarak geçirdim. Sonunda o 3 hafta bitti ve bi hafta sonra da öss yapıldı. Ben en yüksek say2 puanımdan 15 puan daha yüksek alıp ham 251.851 puan aldım. Kısacası o 1-2 haftalık yüksek tempo bana 15 puan kazanmış oldu. [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 22:23 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 istersen arat ne kadar umutsuz topicler açtığımı, paticike ne kadar ağladığıma fln bak. gayet dandik bir anadolu üniversitesini bile kazanmayı planlamıyorken itüyü kazandım. kesssinlikle umudunu ve moralini yitirme. kazanmanı sağlıyacak olan şeyler öncelikle onlar. çalışamıyorum diye kafana takarsan össye kadar öyle gider. birazcık kafanı dinlendirirsen temiz ve rahat bir kafayla harika bir şekilde başlayıp son dönemlerde çalışıp roket olursun... sen aslansın yaparsın:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 kolay gelsin.. :p kazanmak zor.. Kazanıp bitirmek daha zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 uzun yazmislarda kisa bi cevap vereyim. lise son 2. donem basina kadar mat geo netim sifirdi. turkce sosyalden fulle yakin cekiyodum gerci ama mat geo olmadan bi halta yaramiyodu, sonra onu da toparladim ama az daha kassaydim burslu girerdim bi soru farkiyla =/ herneyse, impossible is nothing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 abi yalvaririm gerilim yaratmayin su kadar kaldi bu kadar kaldi diyip yaa. yalvaririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Yaşasın güzel sanatlar, yaşasın baraj hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 okumadım hiç yazılanları.. damdan düşer gibin söyleyim ben mutlu olacağınız bir bölüme gidin, mutlu olacağınız mesleği seçin lafı boş bir laf değildir evet.. hepsi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 said: mutlu olacağınız bir bölüme gidin, mutlu olacağınız mesleği seçin lafı boş bir laf değildir Bu tavsiyeye uyun, yoksa sürünürsünüz benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 sly ın dedıgı ortalama konusu dogru aslında.ama benım daha cok ıkıncı donemden ıtıbaren aldıklarımın ortalaması geldı.gercı ılk donemden pek farkı olmasa da.rapor aldıktan sonra kı 1 ay veya senın kac gun hakkın olur bılmıyorumda verımlı gecırmeye bak.kendınden beklemıcegın puanları bıle yapabılıyorsun.ayrıytten moralini yuksek tut hep,ah $u denemem bok gecti,ah $u i$lem hataları vs diye kafaya takma fazla.hele kazanamıcam ben hıc deme.ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur(tabi bokunu cıkarıp aman salla lan kazanamasam cokta tın deme).ben girerken seneye bir daha girerim nolcak diyerek girdim ama bölümümden memnun degilim mesela.seneye bir daha giricem,girerken verdiğim sözü tutucam :p ayrıyetten hayalinde ne varsa ona göre yap tercihlerini.yok ben dı$arı gidemem yok bu bölümde kurtarır dersen benim gibi olursun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 sakın ümitsizliğe düşme. öss'de en önemli aylardan birine girmiş bulunuyorsun. bu son aylarda çalıştıkların ve yaptıklarının etkisi çok daha büyük olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 son aylar herşeydir kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 umutsuzluk'a yenilme..ayrıca dasaaa'yı da dikkate alın..Sonra 2.sınıfı beklemeyin benim gibi tekrar öss'ye girmek için.. edit:ayrıca evet okuması kazanmasından daha zor haberiniz olsun.. [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 10:33 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 said: mutlu olacağınız bir bölüme gidin, mutlu olacağınız mesleği seçin lafı boş bir laf değildir çok çok çok çok çoooook doğru bi laf. ben bu lafa uydum şimdilik mutluyum(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 herkese desteklerınden yazdıklarınızdan dolayı tesekkurler en azından umudum biraz arttı...İnşallah bir arkadasında yazdıgı gıbı anadolu üniversitesi hedeflerken cok daha iyilerine girebilirim bende :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 gerilim yapmayın hebele... :p ben çalışıorm 230-240 ypıorm bi tane zor sınaw oluo bütün moral 0 lanıo...çok sinir bozucu bşi...halbuki öss nin benim 240 yaptııım sınawlar kdr kolay olcaınıda biliorum...zor olsa bile sıralamanın önemli olduuunuda biliorm ama işe yaramıyo =) sizce bu son aylarda 230 dan 270 e çıkmam mümkünmü veya 260 a çıkıp össde 10 puan fazla yapmam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Fazla kasma kendini. Girersen ne ala giremezsen de seneye girersin. Hem daha rahat çalışırsın okul yok birşey yok. İlk sene girenler azınlıkta zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 230 üstüne çıkamıyorum bende denemeler de ama şöyle diyeyim sene başından beri belki de 2000 soru falan çözmüşümdür :D Hiç çalışmadan bunu çıkarıyorum artık çalışayım da kapak atayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar