Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Ben hIyar dedim[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Aslında ilginç biraz da, iki de bir six diyip son soruda da 15 saniye boyunca six dedikten sonra vegetable sorusuna genel olarak insanların havuç yada benzer şekillerdeki sebzeleri düşünmeleri doğru acaba niye :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bende muzla limon arasında kaldım limon dedim ya[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=9726 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=9065[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 aysberg var ya salataya konan. Adını unuttum. Aklıma o geldi ama ıspanak dedim. Lahana geldi aklıma ama ıspanak dedim. Ee sebze diyince hep onu yeriz. Salatalık bile o kadar kolay gelmez aklıma, havuç hele hiç gelmez. Benim için sebze lahana ise, meyve de elmadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 patlican ehaeuh[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 tüh ya, olayı yapmadan önce aşağılara baktım ne hakkında olduğunu anlamak, limon falan görünce olayın tadı kaçtı.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Ben size bunun türkçesini yapiyim. 1+5 2+4 3+3 3+3 4+2 5+1 6 sayısını tekrar edin.15 saniye boyunca ŞİMDİ ÇOK HIZLI AKLINIZA GELEN İLK ARACI SÖYLEYİN Kırmızı Çekiç?[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 havuç dedim ben de. babam da ıspanak dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Aklınıza gelen ilk aracı söyleyin olmamış, ben bisiklet dedim:) Aklınıza gelen ilk aleti söyleyin olması lazım[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bana onu hocam yapmıştı bi sürü soru sordu kafam allak bullak oldu en sonunda bi renk ve de bir eşya sööle dedi kırmızı çekiç dedim dumur olduk sınıfça[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ı ıh olmuyor :) araba dedim ben kırmızı cekiç ne alaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 erhe bende havuç dedim neyse normal çalışıyor beyin[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Havuç dedim de, nedenini merak ettim. Şu 12 ile 5 arası tutulan rakamda niye insanların 7 dediği anlaşılıyor da. Niye havuç dedim ki ben buna şimdi. ehuhe[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 said: -coLdwind-, 19 September 2003 21:23 tarihinde demiş ki: domates dedim (ne alaka?)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? aynen abı bende domates dedım sonra dusundum domates.. sebze mı... sonra sebze olduguna karar verdım.. tamam renkler fln cagırısım yaparda 6? havuç? six? carrot?? edit: said: axedice, 20 September 2003 00:27 tarihinde demiş ki: said: -coLdwind-, 19 September 2003 21:23 tarihinde demiş ki: domates dedim (ne alaka?) Aynen. Aklına kırmızı bi sebze gelenler (domates vb.) force sensitive oluyorlarmış:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . ohohoho lol ya sufer [hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! [Bu mesaj smerten tarafından 20 September 2003 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 domates dedim... yemedigim tek sebze sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 patlıcan :Pp[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ben muz dedim[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Altı altı diyre tekrarlayınca brokoli, six six diye tekrarlayınca havuç geldi ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 hah, bana da brokoli geldi. demin karnibahar dedim de bunu kastettim. :D (napiim aklima gelmedi. :) ) said: flyblast, 20 September 2003 20:08 tarihinde demiş ki: Altı altı diyre tekrarlayınca brokoli, six six diye tekrarlayınca havuç geldi ?[hline] [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar