Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Air Gear

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Animesiydi mangasıydı Rawıydı derken tam bir hastalık bu seri...

Tenjou Tenge'nin yazar ve çizeri olan Ito Oogure nin son serisi diyebiliriz. Kesinlikle hasta bir seri. Kesinlikle tavsiye

Konuya gelince özel motorlu patenlerin olduğunu düşünün isimlerine air gear denmekte yere uyguladığın basınca göre hız kazanmakta ve dengeleme yardımcısı sistemiyle müthiş akrobasi hareketleri yapmaya olanak sağlamakta.

Ana karakterimiz Minami İkki (Babyface, Karas-lun veya Crow-kun) doğduğundan beri gökyüzüyle aşinalığı olan bir çocuktur. Ailesi gittiğinden beri 4 kız kardeşle beraber aynı evde yaşamaktadır ve her akşama doğru AT yapan bir kızı izlemektedir. Kız kardeşlerlerin en büyüğü nedeniyle At başlamamsına izin vermemiştir ama İkki bir gün bu dünyayı görecek ve doğuştan gelen özelliği sayesinde çok kısa zamanda çok büyük işler başaracaktır.

Konu gerçek anlamda "Derin" zaten Ito'nun geçmiş saplantılarını tenjou tengeden bilirsiniz (ana karakterden çok Aya-maya 'nın abisini falan izledik..) At Partwars ve diğer özellikler sayesinde gerçektende çok güzel bir anime-manga ikilisi ecchi ve seslendirmeleri katmıyorum... (ah bide o karga olmasa....)

Kısaca takip edin ettirin ben delisi oldum sizde kaçırmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Manga baya ileride yani rahat 2 hatta 3. sezon çıkabilir.
Konu gittikçe karmaşıklaşmaya başladı ve sertleştide tabii ki artık herkesin "Roadlarının" farkı ortaya çıktı. Karakterlerde tip bakımından değişti. Hast aseri mangasına kesin devam edin.

Karg ameselesie gelince Japonya dvdlerinde de varmış ama amerikada kinlerde olup olmayaacğı belli değil
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Bende yeni başladım sanırım 12. bölümdeyım yani 3-4 tane simca sahnesi ve bazı komık sahneler dışında bu aninemyı pek beğenmedım.Çok fazla klişe karekterler ve sahneler var.

not:Birde bazen çalan harika bir müzik var bir türlü bulamadım adını.
Sosyal ağlarda paylaş

torrentten ost packini indir ben baya bir dinledim onun muziklerini. OP ve arada gaza geldigi can alici sahnelerde costuruyor. Birde cok fazla klise sey yok aslinda. Tek kilise olan topla hic alakasi olmayan tsubasanin dunya yildizi olmasi gibi bisey.tek fark top yerine at kullaniyorlar.Mangada da feci ilerlemisti ama sonra yavas cikmaya baslayinca biraktim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
anime eğlenceliymiş, hoşuma gitti. belki mangasına da bakarım ileride. tenjou tenge'ye genel benzerlikler hissettim ama olumsuz bir yön diyemem. adam motorlu paten gibi olmayacak bir konudan hikaye çıkarmış heh. hoş, özgün karakterler de var buçça gibi, fanservisu veren kızlar da güzel. gayet yeterli. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...