SenariouS Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Animesiydi mangasıydı Rawıydı derken tam bir hastalık bu seri... Tenjou Tenge'nin yazar ve çizeri olan Ito Oogure nin son serisi diyebiliriz. Kesinlikle hasta bir seri. Kesinlikle tavsiye Konuya gelince özel motorlu patenlerin olduğunu düşünün isimlerine air gear denmekte yere uyguladığın basınca göre hız kazanmakta ve dengeleme yardımcısı sistemiyle müthiş akrobasi hareketleri yapmaya olanak sağlamakta. Ana karakterimiz Minami İkki (Babyface, Karas-lun veya Crow-kun) doğduğundan beri gökyüzüyle aşinalığı olan bir çocuktur. Ailesi gittiğinden beri 4 kız kardeşle beraber aynı evde yaşamaktadır ve her akşama doğru AT yapan bir kızı izlemektedir. Kız kardeşlerlerin en büyüğü nedeniyle At başlamamsına izin vermemiştir ama İkki bir gün bu dünyayı görecek ve doğuştan gelen özelliği sayesinde çok kısa zamanda çok büyük işler başaracaktır. Konu gerçek anlamda "Derin" zaten Ito'nun geçmiş saplantılarını tenjou tengeden bilirsiniz (ana karakterden çok Aya-maya 'nın abisini falan izledik..) At Partwars ve diğer özellikler sayesinde gerçektende çok güzel bir anime-manga ikilisi ecchi ve seslendirmeleri katmıyorum... (ah bide o karga olmasa....) Kısaca takip edin ettirin ben delisi oldum sizde kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 çok güzeldi ben 25 bölüm animesini izledim bitti ? sezon 2 olarak gelecek mi manganın devamı şeklinde yada devam ediyor mu ? karga olmasa neler olurdu acaba :P öğretmene hastayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Evt, hiç sıkmadan izletiyor kendini. Hoş bir seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Manga baya ileride yani rahat 2 hatta 3. sezon çıkabilir. Konu gittikçe karmaşıklaşmaya başladı ve sertleştide tabii ki artık herkesin "Roadlarının" farkı ortaya çıktı. Karakterlerde tip bakımından değişti. Hast aseri mangasına kesin devam edin. Karg ameselesie gelince Japonya dvdlerinde de varmış ama amerikada kinlerde olup olmayaacğı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 mangasını bulamadım ben farklı bir isim altındamı çıkıyor nerden çekiyorsunuz mangasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 kargayı sevmiyorum. dondurma sahnesini seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bir şey eklemek istiyorum. Simca nın uzun saçlı hali kısa saçlı halinden daha güzel =OP mangasını hala bulamadım emule de varmış gerçin. Siz nerden indiriyorsunuz bir söyleyinde bende bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 [spo]http://btjunkie.org/torrent/Dymy-AIR-GEAR-1-25-RMVB/3144d44fd933d001837400543ca49b4d1a94c7d7bea8[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 güzel anime rahatda izleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 up dün tekrar izledim bugün mangasını çekiyorum izlemeyen varsa yazık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hakketten severek izledimde sunun devamı felan olsaymıs keske mangası dahamı uzun animeden bu arada yada devamı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 manga hala devam etmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bir ara baya popülerdi air gear merak etmiştimde üşenmiştim,iyi oldu konu açtığın bir ara denerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 :( yoshitsuneye kalkan eller kırılsın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ben nedense hiç beğenmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bende yeni başladım sanırım 12. bölümdeyım yani 3-4 tane simca sahnesi ve bazı komık sahneler dışında bu aninemyı pek beğenmedım.Çok fazla klişe karekterler ve sahneler var. not:Birde bazen çalan harika bir müzik var bir türlü bulamadım adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 torrentten ost packini indir ben baya bir dinledim onun muziklerini. OP ve arada gaza geldigi can alici sahnelerde costuruyor. Birde cok fazla klise sey yok aslinda. Tek kilise olan topla hic alakasi olmayan tsubasanin dunya yildizi olmasi gibi bisey.tek fark top yerine at kullaniyorlar.Mangada da feci ilerlemisti ama sonra yavas cikmaya baslayinca biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 eh sonradan beğenmeye başladım zaten.Yukarda bahsettiğim muhteşem şarkıda Overkooled diye bir şarkı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 mangasının çizimlerini görünce çok kötü geliyor animesi... ama oh great nedense konu ilerledikçe fantazinin sınırlarını kaçırıp saçma sapan konulara yönelen bir yazar(en azından benim için öyle) o yüzden air gear ve tenjou tenge'ye artık devam etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Virus said: :( yoshitsuneye kalkan eller kırılsın :S gief Hidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 anime eğlenceliymiş, hoşuma gitti. belki mangasına da bakarım ileride. tenjou tenge'ye genel benzerlikler hissettim ama olumsuz bir yön diyemem. adam motorlu paten gibi olmayacak bir konudan hikaye çıkarmış heh. hoş, özgün karakterler de var buçça gibi, fanservisu veren kızlar da güzel. gayet yeterli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 cok alaksız yerlere gitti be... yanı paten maten sıfıri herhangi bir dövüs animesine dönüsüyo bi noktadan sonra. o basındaki o akdar muhabbet bosuna harcanıyo. o part battleların, yarıslardan falan bi anda direk dövüşmeye dönmesi pek yersiz özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 10 yıllık Air gear serisi bugun bitti.Okumayanlar çok birşey kaybetmemiş benden uyarması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ne saçmaladıydı ya bu adamın mangaları hep böle saçmalıyo sonlarda tenjou tengede öleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 İlk 2-3 senesi iyi gidip sonradan bozuyor insanda başladıgı için bırakmak istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar