ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Şu ünlü babylon sözlük programı var. İstediğin bir tuşu (ben farenin orta tuşunu ayarlıyorum) ayarlayıp herhangi bir metinde çevirmek istediğiniz metnin üzerinde o tuşla basınca istediğiniz dillerde anlamını veren sözlük. Babylon dışında aynı işi yapan başka sözlük yok mu? Bedavasından ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Bende çok aradım zamanında ama mlsf bulamadım. Piyasanın en iyi sözlüğü şuanda babylon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 yok bende aradım ama yok. bayblon çok iyi bir program ama ne kadar key bulsam işe yaramioyor kullanmak için illa orjinalini almak lazim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Çoktan beri kullanmıyorum ama çok güzel bi sözlük. Daha iyisi yoktur heralde hemde bedava:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 burda kavga çıkar adam bedava diyor bakalm nolcak? fasdsfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bişe olmaz korkma passive sen raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Neymiş o bedava olan anlamadım Bir program tavsiye ettinde biz mi gormedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 firefox'un dictionary modulu var. onu seslisozlukle kullanilabilir hale getirebilirsin. daha yavas oluyor ama bi alternatif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 babylon bedava yaparsan bedava olur. licence key bulmak lazım googledan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 babylon super bir program...Orjinalini almadim ben, nasil expired olmuyor ( patlamiyor ) ben de anlamadim ,zamninda heryeri kurcaliyp garip garip keyler, crackler yontemler incelemistim babylon icin sanirim pes etti sonunda :) ama ayni seyleri babamin llaptopuna yapmaya calistim o yemedi :) bi tek deneme suresi olan Cambridge ve Oxford un ansiklopedi tadinda sozlukleri calismiyor yok oldular su an, fakat kaliteli tr-eng , eng-eng- tr-deutsch- ve eng-deutsch olmak uzere bi suru bedava sozlugu uzerine kurdum babylonun... e-book okumak icin birebir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Eğer internet erişimin varsa seslisozluk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 valla babylon felan uğraşmıyorum ben de seslisozluk.com kullanıyorum. eskiden langtolang'ı kullanırdım, böyle spanish to english felan konularında iyi de, english to turkish veya turkish to english hatta english to english konusunda seslisozluk'un langtolang'a fark attığını görünce seslisozluk kullanmaya başladım. aslında opera için -seslisozluk üzerinden- babylon tarzı bir eklenti olsa kullanırdım güzel olurdu. belki de birşeyler yazarak opera'da yapılabiliniyordur, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 http://wordweb.info/free/ fareyi kelimenin üzerine getirip alt'a basınca yada kelimeyi tarayıp kısayol tuşuna basınca anlamını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Orjinal alın paşa paşa kullanın 39$ bişi, sözlük alsanız bitane kitapçıdan daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Keşke sadece $39 olsa alırdım da adamlar tamamen satmıyorlar sadece yıllık kiralıyorlar. Normal fiyatı $60. Belki çok benzerini freeware yapmışlardır ama yok demek ki Sanırım $60 vericez Ben para biriktirmeye başlıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bu babylon un farklı mod larını indirebileceğimiz bir site var mı? bende aslında baya modu var da yani daha da faza kaynak olsa daha iyi olur. not: mod dediğim misal altta yazıyor ya şu sözlükteki çevirisi bu sözlükteki çevirisi, onlar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bir veritabanı bulsanız programı yazılabilecek birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Stardict kullanıyorum epeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 istenilen kriterlere uymuyor ama yinede ilgilenen olursa diye belirtiyim, linguatec personal translator var, biraz daha profesyonel bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Babylon tıkla-göster olayında Vista'da (en azından x64'te) sıçıyor. Bi güncelleyemediler 8 sürümü çıksa da rahat etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar