Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Biraz önce gazete de okudum,2.5 ayda 11 belediye otobüsü yakılmış... Bunların hepsi varoşlarda meydana gelmiş ve hepsinde de PKK destekçileri olan 17-18 yaşlarındaki gençlermiş.Öcalan zehirlendi haberlerine tepki olarak yakıyorlarmış... Anlamıyorum insanlar bu derece mi beyinsiz olur ? Bu derece mi düşmüş olur ? Yazmak isterdim ama malesef,allah o otobüs sahiplerine yardım etsin demekten başka bir şey gelmiyor malesef elimizden.Yapanlarda sürekli yakalanıyor deniyor ama gidiyor başkası atıyor bu seferde.Yazık cidden yazık. Yorum yapamıyorum,tartışmayı size bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 biz onalara kisaca terorist diyoruz bi kisim medya ise gerilla diyor utanmasalar ozgurluk savascilari filan dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bende onlara kürt deyince ırkçılık yapıyor oluyorum. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 valla gecen bir tanesi aciklama yapti eger turkiye kuzey iraki zorlarsa diyarbakirda isyan yapariz. bende ne guzel dedim herkes uzayli gibi bakti simdi biz bu adamlari vuramiyoruz insan haklari avrupali olmadan ab kanunlarini koyma vs den dolayi. Bu guzel kardesler isi gercekten isyan noktasina getirirlerse o zaman fazla nufusdan arinirizi. Ben kurt turk ermeni demiyorum hain kimse cezasini bulmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 isyan? yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Hangi gazete bu okuduğun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Kürt dersen ırkçılık olur zaten, bunu diyebilmen için bütün kürtlerin bu tür hareketlerde bulunduğunu ispatlayabilmen gerekir. Bunlara terörist, bölücü demek daha doğru olacaktır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Tamam haklısın ama bu biraz herkesin bildiğini saklamak oluyor. Bu ülkedeki herkes hangi azınlığın neyin peşinde olduğunu çok iyi biliyor.Hangi örgütler hangi azınlığın oluşumu hangi partilerin yardakçısı herkes biliyor. neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Vatan gazetesi manşet olarak attı bugün orada okudum.Şuan yanımda gazete bir iki şey daha kestirdim gözüme. IETT bu hatlara giremiyor diye başlık altında;Gazi Mahallesi,Okmeydani Şark Kahvesi,Kağıthane Nurtepe,Ümraniye Mustafa Kemal Mah. ve Sarıgazi,Küçükçekmece Altınşehir ile Şahintepesi,Söğütlüçeşme IETT şöförlere gece gitmeyin uyarısı vermiş ve hava karardık sonra buralara sefer yapılmıyormuş.Otobüsler yolcuları mahalleye girmeden indiriyor ve geri dönüyorlarmış.Ayrıca yanan otobüslerden 2 tanesinin resmini de koymuşlar. Ayrıca trenlere de saldırıldığı yazıyor alt tarafta.Gazete bulabilenler alsın okusun yada netten bulsun derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Hayvan gibi davrananlara hayvan gibi davranılır. Uzun zamandır hem polis hem aske hem de halk bu hainlere tolere ediyor ama az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Hayvan gibi davrananlara hayvan gibi davranılır. Uzun zamandır hem polis hem aske hem de halk bu hainlere tolere ediyor ama az kaldı. +1 boku cıktı ııce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 +2 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ditto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bugünde gazi mahallesinde olaylar olmuş. bi kısmında halk göstericileri linç etmeye falan çalışmış hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 said: Tamam haklısın ama bu biraz herkesin bildiğini saklamak oluyor. Bu ülkedeki herkes hangi azınlığın neyin peşinde olduğunu çok iyi biliyor.Hangi örgütler hangi azınlığın oluşumu hangi partilerin yardakçısı herkes biliyor. neyse =) blackçim, pkk = kürtler gibi bir imaj olduğunu söylemişsin, ama işin aslı öyle değil. istanbulda yaşayan vatandaşlarda böyle bir imaj yaratmaya çalışıyor. oysa pkk'lılar sadece kürtten oluşmuyor. türk de birçok kişi var aralarında. hatta arap ve irandan da adamlar alıyorlar kendi aralarına. birçok kişi ailesine kızıp kendini pkk'ya atıyor, bazılarının beyni yıkanarak pkk'ya alınıyor, bazıları da bebekken kaçırılıp büyütülen kişiler. yan pkk aslında bir terörist örgütü. ama sırf kürtlerden oluşuyormuş gibi gösteriyorlar ki, insanlar kürtlere karşı ırkçılık yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 çözüm basit=hizmet götürmeme!iki hafta yürümekten ölürlerse belki o zaman bırakırlar bu davranışlarını,ha derseniz ki 3-5 kişi için yapılır mı?Evet yapılrı bazen kurunun yanında yaşta yanmalı ki,ilerde daha kötü sonuçlarla karşılaşmayalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 adamlar baya baya tehdit ettiler lol daha ötesi varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 molotof kokteyli atılan trene bindiydim o aralar.bi daha binmeyebilirim.binmem hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 zaten kimse binmesin, korksun, evinden bile çıkmasın dertleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bütün olay zaten halkın devlete olan güvenini kaybetmesi ve bir gün yeter diyip sokaklara dökülmesi. Ve ne yazık ki şu an bizi yönetenler bunu kabullenmek yerine devlet adabını hiçe sayarak bakkal kahve ve mahalle ağzı ile konuşmayı, cevap verir gözüküp bişi diyememeyi matah sanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar