riglous Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hehehe 270 cikinca doktor diyo ki; ya simdiki yediklerinin hicbirisini yemezsin, ya da mezar icin para biriktir simdiden... yas 22; kirmizi et, cukulata, bilimum peynirler vs. vs.. Kisacasi hicbi sey yiyemiyorum.. Bence dikkat et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 spor yaptigin surece biseycik olmaz. spor yapmak lazim kolesterolu normal tutmak icin. ha bi de kolesterolun genetik yani var ona yesen de yemesen de bisey farketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Kolestrolle sporun alakası yok. kolestrol vücudun yaptığı birşey, kolestrol yakmak diye birşey duymadım ben. Sallıyorda olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 doğru ya kolestrolle sporun alakası yok. zira hiç spor yapmıorum, hiç kolestrolüm yok. hatta yaptırdığım ölçümde istisnasız tüm değerler, iyi kolesterol, kötü kolesterol, şeker, tirigiliserit vs hepsi, (altlimit+üstlimit) / 2 olarak çıkmıştı. 1.82 boy, 93 kilo, bilen bilir hayvan gibi de göbeğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bakin bazi insanlarda kolesterol genetiktir. siz yeseniz de yemeseniz de çikar bu ortaya. ama hem oturup hem yiyorsaniz emin olun ki yakinda çikacaktir. kolesterol denen sey; yagin kandaki cozunme miktaridir. bu yüzden spor buna direkt olarak etki etmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 uğur dergisi dersaneleri biyoloji syf 216 sgfdgd o ekmeği öyle o derece ikiye yarmak için çok uğraştın mı? pürüzsüz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 deme lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 dedim bile annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 oldu anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 lezzetli..kıbrısta zati baska ne yenirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 3 sene önce hazırlamışım bu tutoyu. bu resimlerde muhtemelen 70 kiloyum. şu anda 85 kiloyum kolestrolüm var gayet. yaş 22. yemeyin lan!!! 3 senede dobiç oldum göbeğim var tıkanıyorum falan. spor lazım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 spor yapın. ama yiyin :D salata üstüne de on numara olur. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 böyle yağına ekmeği banıcaksın offff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ben tost makinesinde yapıyorum bu işlemi :p daha rahat oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yanına 10 galon su lazım bu kadra kuru şeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 hacı napcan 38 litre suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 uygun mekan varsa mangalda daha güzel oluyor hellim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 direk kalbini söküp içine yağ bassan daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 vallahi hellimi kizartirken tereyagi biraz agir olabilir kendisi yaglidir zaten o yuzden kizartmadan pascal'in da dedigi gibi mangalda izgaraya atarsaniz oda nefis olur, mutlaka deneyin firsartiniz olursa ama kizartmasi olmaz degil olur fakat agir olur izgara en iyisi uzerine hafif bi zeytin yagi gezdirin azicik kekik biraz corek otu bol sogus domates guzel bi yaz ogunu olur size afiyet olsun, bulabilen koop marka alsin kibrista uretilir cok lezzetlidir pembesini alin az tuzlu az yagli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lebowski Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Nasıl yiyiyorsunuz şu peyniri )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 mangalda da çok güzel oluyor. tabi daha kalın doğramak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 eagle'ın dediğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar