Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellim Peyniri Kızartması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehehe 270 cikinca doktor diyo ki; ya simdiki yediklerinin hicbirisini yemezsin, ya da mezar icin para biriktir simdiden...
yas 22; kirmizi et, cukulata, bilimum peynirler vs. vs.. Kisacasi hicbi sey yiyemiyorum.. Bence dikkat et..
Mesaj tarihi:
spor yaptigin surece biseycik olmaz. spor yapmak lazim kolesterolu normal tutmak icin. ha bi de kolesterolun genetik yani var ona yesen de yemesen de bisey farketmiyo.
Mesaj tarihi:
doğru ya kolestrolle sporun alakası yok.
zira hiç spor yapmıorum, hiç kolestrolüm yok.

hatta yaptırdığım ölçümde istisnasız tüm değerler, iyi kolesterol, kötü kolesterol, şeker, tirigiliserit vs hepsi,

(altlimit+üstlimit) / 2 olarak çıkmıştı.

1.82 boy, 93 kilo, bilen bilir hayvan gibi de göbeğim var.
Mesaj tarihi:
bakin bazi insanlarda kolesterol genetiktir. siz yeseniz de yemeseniz de çikar bu ortaya.

ama hem oturup hem yiyorsaniz emin olun ki yakinda çikacaktir.

kolesterol denen sey; yagin kandaki cozunme miktaridir. bu yüzden spor buna direkt olarak etki etmektedir.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
3 sene önce hazırlamışım bu tutoyu.

bu resimlerde muhtemelen 70 kiloyum.
şu anda 85 kiloyum kolestrolüm var gayet. yaş 22.

yemeyin lan!!! 3 senede dobiç oldum göbeğim var tıkanıyorum falan.

spor lazım=(
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
vallahi hellimi kizartirken tereyagi biraz agir olabilir kendisi yaglidir zaten o yuzden kizartmadan pascal'in da dedigi gibi mangalda izgaraya atarsaniz oda nefis olur, mutlaka deneyin firsartiniz olursa ama kizartmasi olmaz degil olur fakat agir olur izgara en iyisi uzerine hafif bi zeytin yagi gezdirin azicik kekik biraz corek otu bol sogus domates guzel bi yaz ogunu olur size afiyet olsun, bulabilen koop marka alsin kibrista uretilir cok lezzetlidir pembesini alin az tuzlu az yagli...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...